שחקני וואנס בפסטיבל אגדות בפריז

Rachel47

New member
אני חושבת

שניתן לראות שהיא מצליחה להתמקד בדברים הטובים ונראה שאת כל ההערצה והבאזז סביבה היא לוקחת בצורה די בריאה
מצד שני
זה מה שרואים מבחוץ

אחרי כל התקפה כזאת אני חושבת שהייתי מתכרבלת בבית בתנוחה עוברית ובוכה
ואי אפשר לדעת אם זה לא קורה לה
אני מאוד מאוד ממש לגמרי מקווה שלא..
אבל אנשים שכותבים דברים רעים ומתקיפים בדרך כלל לא חושבים על ההשלכות ועל זה שיש בנאדם בצד השני של הדברים האלה

אצלינו במפגש מעריצים עם השחקנית

שאני למשל מאוד אוהבת מהאופרת סבון שאני רואה אנחנו די צוחקים על העניין... וההזוי הוא שלמשל חלק מאותם HATERS מגיעים לאותו המפגש רק כדי אחר כך לסלף דברים שהיו... (וקרה לי שהיה לי דיון עם כמה מעריצים והיינו בהלם ממה שאחר כך פורסם כתקציר של אותו אירוע ושאלנו את עצמינו אם נרדמו תוך די... היה משעשע למידי.)

Rachel47

New member
אני לא יודעת אם אפשר

להגיד שיש ממש "הייטרס" (אבל אולי כן מה אני יודעת)
יש אנשים שחושבים שמשהו צריך לקרות וכל פעם שהשחקנים לא מנשקים את רגליהם ומהללים את הרעיון הכללי שהם תומכים בו הם יוצאים במתקפה...גם אם מה שהשחקנים בכלל לא היה נגד הרעיון ואין שום קשר..
כמו ששירי אמרה..בעיקר לא בוגר...

כל דבר יכול להגדיר הזויים שככאלה

וכן מבינה בהחלט את הכוונה אני פשוט לא טורחת לקרוא את מה שהם כותבים וזהו

Rachel47

New member
אני פחות עוקבת

אז רוב הדברים שאני מגלה זה מסיפורים כאן
אני לא מתרגשת מזה
פשוט טיפה עצוב לי על השחקנים שצריכים לעבור את זה
וסטטיסטית לא לכולם יש עור של פיל
יותר נכון, לא כולם נולדו איתו
יכול להיות שלומדים להתמודד..מה עם אלה שלא למדו? מה אם הם לא יכולים? מה אם הם רגישים? בכל זאת מדובר בבני אדם..
פשוט עצוב לי לחשוב שהם הולכים ועושים את העבודה שלהם הכי טוב שהם יכולים ותכלס כל הקטע של הקשר האישי עם המעריצים הוא בכל זאת בונוס
יש שחקנים שאין להם מפגשי מעריצים כל שניה ושלא רצים לכל כנס שקיים
ואלה שכן והולכים וחותמים ובאים ומצטלמים ונותנים את החיים שלהם בסוף מקבלים גם את כל החרא הזה
מה עדיף? שהם ישארו בבית ולא יבואו לכנסים לענות על שאלות? זה יהיה יותר טוב לכולם? כי הם לא יעצבנו אפחד?

קשה לי פשוט לחשוב שאנשים הולכים וכותבים מה שהם רוצים וההשפעה לא מעניינת אותם
זה גם לא מוגבל לשחקנים וכאלה
מה עם טוקבקים נוראיים
מה עם כל הנאצה בפייסבוק
אנשים נהיו נורא רגילים לצחוק על אנשים אחרים ולקלל ולהסתתר מאחורי מסך מחשב
וזה כואב לי לראות את זה...

אני לא עוקבת בכלל אחרי השטויות האלה

בימים שאני יודעת שיהיה סוער למידי אני אפילו מתרחקת מהטוויטר ולו להימנע מלקרוא שטויות כאלה ואחרות..... אין איך לרצות את כולם אלא פשוט להתמודד עם מה שיש... אני מודה שזה אכן כואב ומעצבן לקרוא חלק מהשטויות לכן אני פשוט "נעלמת" מאותו שטח לכמה זמן עד שנרגעות הרוחות וזהו.

זה בא עם התפקיד אני מניחה....

יש לי שחקנית שאני מאוד אוהבת באופרת סבון בה אני צופה ולצערי יש לה בסיס שונאים בערך כגודל בסיס המעריצים שלה.... וזה די מלחמה יומיומית בפורומים וערוצי האינטרנט למינהם שיש (טוויטר/פייסבוק בעיקר) אך היא למדה לא להתרגש בזה בדיוק כמו המעריצים שאוההבים אותה... נכון זה מבעס אבל זה נלווה ואין מה לעשות כנגד זה.

קלי מונקו

משחקת בGENERAL HOSPITAL, והייתה הזוכה הראשונה של רוקדים עם כוכבים ארה"ב והופיעה שוב לפני כשנתיים בעונת הכוכבים של התוכנית.

חיפוש קליל ביוטיוב וגוגל מעלה הכל

גם את התכתבויות השנאה וגם החיבה כלפיה שזה פשוט הזוי

Shiri from the block

Active member
חיפשתי בגוגל וראיתי תמונות שלה אבל לא עשיתי תחקיר מי ומה.. רציתי לראות אם היא מוכרת לי ואני מזהה אותה מאתרים של אופרות סבון וכאלה אבל לא נתקלתי בה..

כן היא לא השתתפה בהרבה

היא מוכרת מעט ממשמר המפרץ ולי שלא צופה באופרות סבון היא מוכרת בעיקר מרוקדים עם כוכבים ופרוייקטים קטנים שעשתה מידי פעם

Rachel47

New member
תמונות מעריצים

אז צילמו מעריצים יחד עם השחקנים בכנס הזה (בטח כמו כל כנס אחר...אבל איכשהו יוצא שאני מאוד מעורה בכנס הזה ביחס ל..כל כנס אחר אבר)

אני שמה את הגלריה של לאנה בקישור אבל למטה יש אפשרות לעבור גלריות אחורה
יש המון תמונות, גמני לא ראיתי את כולן
אבל יש כמה ממש מצחיקות וחמודות

אני ממש ממליצה לעבור גלריה אחת אחורה (למספר 7) כי זה פוטושוט של מעריצים יחד עם לאנה ושון? (רובין) והם עשו מלא תמונות מצחיקות! יש בהתחלה 2-3 תמונות רק של שניהם ואז בכל תמונה ששון מחבק מעריצה לאנה עושה פרצוף מקנא וזה קרע אותי מצחוק
יש כל כך הרבה כימיה בין שני השחקנים האלה
יהיו להם ילדים כל כך יפייייייייייייייייייייייייים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
(כן נראלי שאני משפפת אותם
)

קיצר
הפוטושוט:
http://xivents.com/Photos/fairytales2/Dimanche/Photoshoot 8/index.html

תהנו

Rachel47

New member
ולינק לעמוד של כל הגלריות

נראה שיש גלריות כאלה מ2 הימים (אני מסתכלת על התמונות והכמויות ואומרת לעצמי שוואו כל העבודה סביב הסדרה נראית לי יותר מפרכת מלצלם את הסדרה עצמה)

אז זה לינק לעמוד שמאגד אותם:
http://xivents.com/Photos/fairytales2/index.html

Rachel47

New member
פאנלים

טוב נראה שביום הראשון עשו איתם Q&A בנפרד אז הנה של לאנה:
https://www.youtube.com/watch?v=z3eKdxPVGe0

וביום השני היה Q&A שלה וש הנרי:
https://www.youtube.com/watch?v=dzPRMHndeaA

והיה פאנל של לאנה הנרי ורובין:
חלק 1: https://www.youtube.com/watch?v=Sqh0fltp3X8
חלק 2: https://www.youtube.com/watch?v=zoE6TUNSDyk

מתישהו אני חושבת שבמהלך הפאנל לאנה רוקדת את הניו יורקר..קטע מאוד מצחיק

טרם צפיתי בהכל כי..וול מבחן..וללמוד לעבודה (שזה כמו עוד מבחן רק בהיקף הרבה יותר מוקדם)
אבל אני אשלים את זה בקרוב

אני בטוחה שיש פאנלים וQ&A לכל מי שהיה שם אבל הם פחות מעניינים בעיניי מספיק בשביל לשבת ולצפות בזה..אבל זה בטח ביוטיוב אז מי שרוצה שינסה לחפש

תהנו!

Macphista

New member
תודה!

ראיתי קטעים מאוד מאוד קצרים מהפאנל עם אמילי ורבקה מהיום השני.
שאלות על איך רוברט מנשק והאם הן מתגעגעות אליו.
תשובות של חצי דקה, תרגום התשובות ארך דקה.
וככה זה המשיך.... ויתרתי אחרי הסרטון השני או השלישי.

Rachel47

New member
אהה כן שכחתי להגיד

כל העניין עם הצרפתית..אההההה!!!! התעייפתי!!!
זה נורא מעצבן
אבל מה לעשות, זה היה בצרפת, לא כולם שם יודעים אנגלית..

אבל בראיונות של לאנה נגיד ממש רואים את הקטע ששירי כתבה, שהיא בתכלס לא באמת ידעה מה מתרגמים ומה היא אומרת שם והיא פחדה שדברים לא יצאו כמו שהיא רצתה..אז רואים שהיא ממש מהססת ומגמגמת לפעמים וממש מנסה לחשוב על המילים שלה ולפעמים גם האנגלית ברמה של ילד בכיתה ד ממש
זה גם שיגע אותי
אני כל כך רגילה לשמוע אנגית שוטפת וכאן אפילו האנגלית לפעמים נתקעה כי היא ניסתה לחשוב מה יתורגם כמו שצריך
כאב ראש

שאלות על איך רוברט מנשק
אני מניחה ששאלות כאלה כבר שמעתי מיליון פעם על מיליון סדרות
טרם החלטתי אם זו לגמרי שאלה לגיטימית או אם היא משתשעת עם גבול הטו מאצ'

למעלה