ארועים-סיפורים-קטעים-דיונים

קוביd1

New member
בר מצווה לטבעת

היום אני חוגג בר מצווה לטבעת
עברתי את הניתוח 24/12/2000 אצל ד"ר סובחי באסותא הישנה .טבעת אמריקאית מהסוג היותר ישן.
סך הכל אני מבסוט אמנם בגלל המתוקים עליתי במשקל ,
כמו שכתבתי לא פותח לא סוגר אולי 10 שנים ,מאחל לעצמי עד מאה ועשרים עם הטבעת.

קובי

ליבי3617

New member
מפגש 9.1.14

היי לכולם

יש לנו מפגש חדש

איפה? ביישוב מתן שליד כפר סבא
מתי? יום חמישי, 9.1.14, בשעה 20:00
מי ירצה? הפסיכותרפיסט אופיר תשובה
נושא: "חשיבות שינוי התפישה מדיאטה לאכילה אינטואיטיבית".

המפגש חינם ופתוח לכולם.

לאישור הגעה ומה להביא: נא לכתוב ליפית [email protected]

הלנה2577

New member
אני כולי בושה

אכלתי שוקולד שלם כמעט לבד בטעם טעמי ....זה אלוהי . כבר שנים לא היה לי כזה דחף למתוק

קוביd1

New member
סיכום שנת 2013

לקראת השנה האזרחית החדשה בואו נסכם את 2013 מה קרה אצלכם האם נותחתם השנה ,למנותחים היותר ותיקים כמה ירדתם האם אתם שומרים על המשקל למי שהגיע ליעד. בואו נעשה סבב כתיבה שנזכר בכל המשתתפים גם הסמויים בפורום
אז ככה בסוף השנה, שבוע שעבר חגגתי בר מצווה לטבעת ,אין שינו בכלום ,השנה לא ירדתי וגם לא עליתי ,מרגיש בסדר שימשיך ככה עוד הרבה שנים ,שהטבעת תגיע לחופה בגיל 18 ואז נראה הלאה.

קובי

עדי1751

New member
איך יתכן שהטבעת הישנה

פתוחה רק עד 4 וזה עוזר ואילו החדשות עד 10-11? דרך אגב על כמה אתה סגור?
מזל טוב
עדי

קוביd1

New member
שוקולד זה בריאות

צריך מפעם לפעם משהו בשביל הנשמה ,לא קרה כלום.
רק לא להגזים.

קובי

מסכמת שנה

מבחינת המשקל בשנה הזו ירדתי בערך 30 ק"ג, והיד עוד נטויה (36 ק"ג סך הכול עד כה).
הטבעת נסגרה ונפתחה בערך 6 פעמים השנה הזו, כרגע אני ללא הגבלה כמעט ובתהליך לסגירה איטית מאוד עד להגבלה נורמלית שאיתה אני מקווה להישאר לשנים הקרובות.
את מספר הפעמים שמשהו נתקע או שהייתי צריכה להקיא אפשר לספור על כף יד אחת וטוב שכך.
אז בגדול בשנה הזו היה לי בעיקר טוב עם הטבעת שעזרה לי מאוד מאוד, ואין יום שאני לא מברכת על ההחלטה החכמה שעשיתי בעניין הזה :)

באופן כללי עברתי המון מבחינה אישית מכיוון שהתחלתי טיפולי פוריות, כך שזה השפיע על הזוגיות שלי, הגוף שלי, הנפש שלי, מצב הרוח שלי, העבודה שלי, ושינה לי את כל סדר העדיפויות. אז לכל הבנות שלא מייחסות חשיבות לעניין משקל גבוה ופוריות (והיו כאן כמה אורחות כאלה לאחרונה בפורום), מאחלת לכן שתבינו את החשיבות הגדולה של הירידה במשקל עוד לפני שתתחילו בניסיונות להקים משפחה, כדי שכשתרצו זה יגיע בקלות.

מאחלת לכולנו שגם בשנה הבאה כולנו נמשיך בתהליך הירידה / שמירה, כל אחד בסיוע הניתוח שעזר לו, נשכיל להבין ולנצל לטובה את המגבלות של הניתוח ונמנע תקלות עוד לפני שהן קורות

קוביd1

New member
איילה סליי

שנה של ירידה טובה לאט ובטוח , בלי לפגוע בבריאות ,מאחל לך הצלחה בטיפולי הפוריות ,ברור שטיפולים כאלה משפיעים על הכל ובעזרת השם יתמלאו כל המשאלות שלך .
סך הכל ההתנהלות שלך עם הטבעת טובה ,

קובי

הפי ניו ייר לכולם

השנה הזאת עברה עלי בסבל מאד קשה
ובדכאונות עקב העלייה במשקל
פה ושם גם ירדתי
אבל בעיקר עליתי
אני כולי תקווה למגמת ירידה רצופה בשנה הבאה
תחזיקו לי אצבעות
ומחזיקה גם לכם

קוביd1

New member
שנה אזרחית טובה

מאחל לך ששנת 2014 תהיה שנה הרבה יותר טובה ,ירידה במשקל ושמירה על הבריאות מחזיק לך אצבעות.

קובי

גברת ע

New member
שנת 2013 הייתה שנה מעניינת

קשה ומעייפת אבל הרבה למידה והתפתחות.
סגרתי ירידה של 44 קג בערך.
הייתי רוצה לרדת עוד 6-10 ק"ג אבל גם אם לא, אני בסדר איפה שאני.
כבר שבעה חודשיים בערך שאני על אותו משקל, משחקת עם חצי ק"ג לפה ולשם.
עברתי ניתוח פלסטי מורחב השנה, רק עכשיו מתחילה לגמרי לחזור לשגרה רגילה , עם כל הקושי של הניתוח זה שווה את זה ואני לומדת להתחבר לגוף מחדש ולהבין ולקבל וללמוד אותו.

מקווה ש2014 תהיה מדהימה ומעניינת לא פחות

קוביd1

New member
אכן שנה מעניינית

הגעה למשקל היעד וניתוח פלסטי שהוא קשה וכואב ,שרואים תוצאות שוכחים מהסבל ,ונהנים מהתוצאות.

קובי

אופירA

New member
מנהל
אני לא מתביישת שמשהו טעים לי

טעמי זה מאוד טעים.
אני פשוט מבוייתת על סוגים אחרים.

עדי1751

New member
דרך אגב

האם היו לך אז כאבים חזקים אחרי הניתוח? כמה ירדת ובכמה זמן ובאיזו סגירה?
האם יש הבדל משמעותי בין הניתוחים ההם לניתוחים של היום אצל אבינח?

קוביd1

New member
לעדי 175

אין הבדל בן הניתוחים של אז לבן הניתוחים שעושים היום .
כאבים לא היו לי אז בכלל ,זה שונה מאחד לשני ,יש כאלה שאין להם כאבים ,יש כאלה שכמה ימים יש להם כאבים ,אבל יש משכחי כאבים וכדאי להשתמש בהם ,ולא לסבול .
אני ירדתי י את כל המשקל העודף 50 ק"ג במשך חצי שנה ,בלי לסגור את הטבעת בכלל ,חוץ מהסגירה שד"ר סובחי סגר לי בניתוח עצמו.

קובי

קוביd1

New member
לעדי

לא יודע כמה הוא סגר בניתוח, איך ירדתי כל כך הרבה ,ירד לא עשיתי מה שהוא מיוחד ,הפסקתי בכלל עם המתוקים ,ירדתי בכמויות ב70 אחוז וירד.

קובי

אופירA

New member
מנהל
אין לך מה ללמוד מהניתוח של קובי

הטבעת האמריקאית שלו היום לא בשימוש, כיוון שהגיעו למסקנה שהשבדית, שמאפשרת טווח סגירה הרבה יותר רחב, טובה ממנה.
ידע על צורות הסגירה בטבעת כזו לא ייתן לך כלום, כאשר הן שונות לחלוטין מהתנהגות הסגירה בטבעת השבדית.

הירידה של קובי בחצי השנה הראשונה אינה אופיינית לרוב מנותחי טבעת, היא אולי אופיינית לגברים במשקל גבוה.
כך שאין איזה פטנט שבו יכולים לרדת במהירות בחצי השנה הראשונה. אין אפשרות לצפות כמה יוריד כל אחד ומדוע.

רוייקו

New member
השנים חופות ביעף... כיאילו רק תמול שלשום

הכרנו בתחילת הדרך של הפורום וכבר עפו 13 שנים. מאחל לך עוד שנים ארוכות של בריאות ונחת מהטבעת.

למעלה