ארועים-סיפורים-קטעים-דיונים

קוביd1

New member
תודה רועי

אכן השנים עוברות מהר ,אי אפשר לעצור את הזמן.

קובי

אופירA

New member
מנהל
לקובי ה"זקן" עם הטבעת ה"קשישה"

הגעתם לגיל מכובד, אתה והטבעת, ומגיע לכם הרבה כבוד.
אתה דוגמה ליציבות, סדר, איזון ואחריות. אני מאחלת לכל מנותחי הטבעת ללמוד ממך מה זה איזון ואחריות.
ומאחלת לך באמת עד 120 עם הטבעת, ועם נחת.

(רק אל תשכח להגיד לצעירי המשפחה שאם חס ושלום בזיקנותך תהיה בלתי מודע למציאות, שיידעו להגיד לרופאים לפתוח את כל הטבעת, כי קשה מאוד לשמור על הזנה טובה ומניעת התייבשות אצל זקנים ללא מודעות. צריך יכולת אכילה מכסימלית בגילאים ובמצבים אלו. גם אני כבר אמרתי לבן שלי, למרות שאני רחוקה מזיקנה - לך תדע...).

אתמול, בסוף ההרקדה בלילה, חברה התלוננה שאני לא מסתובבת כמו שצריך. אמרתי לה שזה כי אני עייפה, זקנה ושמנה. אז היא הסכימה איתי...
עייפות, זיקנה והשמנה הם בכלל דברים יחסיים. יש לי עודף משקל בהחלט, אבל שמנה זה הגדרה בעיניים של המסתכל. עייפות היא תמיד יחסית.
וזיקנה זה גם תלוי בגיל של מי שמגדיר אותה. ילדים קטנים ישירו גם לצעירות ממני "זקנה בת שנה", גם צעירים יכולים לחשוב שאולי כבר אבד עלי הכלח בגילי.
אחרי 35 שנות ריקודים, בהחלט כל אחד מרגיש את הגיל. אבל קצת צבע, והזיקנה רחוקה ממני שנות דור ויותר. וזו הסכימה איתי כל כך מהר...
.

מילקי110

New member
קצת באיחור אבל ברכות

יפה מאד . מזל טוב

והנה אתה ההוכחה לכל אלה שאומרים שהטבעת זה ניתוח רע . כלומר אתה וגם אופירה ההוכחה שזה לא בהכרח נכון .

שמחה37

New member
מזל טוב איש יקר

לעוד שנים טובות ומאושרות
יחד.

לא להתחיל את מרד גיל הנעורים:)

שמחה

ליבי3617

New member
מזל טוב! (אמנם באיחור)

קובי,

מזל טוב לבר המצווה של הטבעת.