דיונים, אירועים, תפוזים

מפחיד

היה בחדשות שתוך חודש וחצי
שני אנשים מתו מסיבוכים שאחרי ניתוח קיצור קיבה

כשהלכתי לניתוח לא ידעתי שעל כל אלף מנותחים
שניים מתים מהניתוח
מזל שיצאתי מהניתוח בחיים
נס

|*|
נפתח פורום Yelem תמיכה לנוער

פורום Yelem תמיכה לנוער מופעל ע"י עובדים ומתנדבים של עמותת עלם ומיועד לבני נוער וצעירים עד גיל 21. המתנדבים נמצאים כאן במטרה להיות מקום חם ברשת, לשיתוף, התייעצות, תמיכה והקשבה. אתם מוזמנים לכתוב ולהתייעץ. http://www.tapuz.co.il/Forums2008/forumpage.aspx?forumid=2384

קוביd1

New member
קמפיין נגד השמנת ילדים

מה אתם אומרים על הקמפיין נגד השמנת ילדים ,שילד שמן הוא ילד עצוב.
האם זה פגע בכם ,האם זה הזכיר לכם את תקופת הילדות שהייתם שמנים .
בואו נשמע מה יש לכם להגיד ,אשמח שתשתפו אותנו ,

קובי

דרוש/ה עורכ/ת לאתר תפוז

התפקיד כולל: - איתור תכנים מעניינים והפיכתם לאייטמים מושכים אשר יוצגו בעמודים הראשיים באתר. - יצירת הסכמי תוכן ושיתופי פעולה. - ניהול שותפי תוכן, ניהול ערוצי הפצת תוכן כגון פייסבוק. דרישות: - ניסיון בתוכן האינטרנט, רצוי בתחום הווידאו והבידור. - יכולת עריכה וכתיבה מעולים. - ידע בצילום. - שליטה בתוכנות פוטושופ, פרמייר, אופיס. - הבנה מציינות של פייסבוק. - יכולת התבטאות גבוהה בכתב ובעל פה. - יכולת עבודה עצמאית. נא לשלוח קורות חיים למייל [email protected] בצירוף דרישות שכר בהצלחה

|*|
נפתח פורום ביונסה
|תו|

זאת בהחלט תקופה מרגשת להיות מעריץ של ביונסה
|!|
הזמרת המצליחה שיחררה את אלבומה החמישי בדרך שהפתיעה את העולם כולו. אם גם אתם מעריצים, פורום ביונסה הוא המקום לדבר ולהתעדכן בכל מה שקשור לזמרת האהובה. http://www.tapuz.co.il/Forums2008/forumpage.aspx?forumid=2385

קוביd1

New member
טו בשבט חג לאילנות

פרות יבשים טעימים ומלאים בקלוריות יורדים מצויין בטבעת
100 גרם פירות יבשים מכילים בערך פי 5 יותר קלוריות מ 100 גרם פירות טריים. חלק מהם גם מצופים בסוכר, וערכם הקלורי גבוה עוד יותר
העיקר שזה טעים.

קובי

לילי1115

New member
לצערי גם אני נוכחתי בחדשות אתמוללללל

אני לפני הניתוח.. התחלתי את תהליך הבדיקות.

אני די סגורה על הניתוח לא אשקר שמאתמול אני קצת חוששת אבל... הכל מכתוב!!

תחזיקו לי אצבעות

שמחה37

New member
קמפיין מגעיל

לא מתחשב בכלל בילדים

איך אשרו כזה דבר אין לי מושג.

לא מזכיר לי את עצמי כי הייתי ילדה שמנמונת חמודה ומאושרת

אבל היום כשאני לפעמים עובדת עם ילדים בצהרון ורואה את השמנים בינהם

חלקם שמחים חלקם פחות אבל כולם ילדים וקמפיין כזה ממש לא מגיע להם

שמחה

|אקשן|
הקרנה מיוחדת של סרט משובח

|*|
המבקרים ברחבי העולם כבר משבחים את הסרט עטור הפרסים ומועמדויות לאוסקר "מועדון הלקוחות של דאלאס" ולכם יש עכשיו הזדמנות לצפות בו לפני כולם בהקרנה מיוחדת רק לגולשי תפוז
|!|
לפרטים והרשמה לחצו כאן

אירוח בנושא התביעה נגד מאסטר שף

|אקשן|
האם תכניות הריאליטי משקפות לנו את המציאות? עם עליית העונה הרביעית של מאסטר שף, חשף אסף הלפרין את חוויותיו מההשתתפות באודישנים. אסף עומד בראשה של תביעה ייצוגית על סך 16 מליון שקלים כנגד הפקת התכנית והוא יתארח היום משעה 15:00 בפורום טלוויזיה ויענה על השאלות שלכם סביב הפרשה. שימו לב, ניתן לשאול שאלות גם בכינוי אורח http://www.tapuz.co.il/forums2008/viewmsg.aspx?forumid=109&messageid=173500020

קמפיין פשוט נוראי

ולא נאמן למציאות... אני הייתי ילדה שמנה מלאת שמחת חיים, אף פעם לא הייתי עצובה בגלל השומן. מסכנים הילדים השמנים שסובלים עכשיו מהתגובות של הסביבה. באמת שלא ברור לי מה חשבו שאפשר להשיג עם המודעה הזו. כל צעד לעורר הורים לשים לב למגפת ההשמנה צריך להיות בהתחשב בילדים, ולא נראה שחשבו על זה בכלל...

מרים 882

New member
נבזות נוראית!

הייתי ילדה שמנה ,חכמה שמחה ומקובלת בחברה.
יש לי 2 ילדים שמנים והם מדהימים ומוקפים חברים.

אופירA

New member
מנהל
הטירוף בהתגלמותו

הנה מה שחושבים גם אנשים אחרים.

כתוב שם שנעשתה פנייה למועצה לשלום הילד, ויש פעילות להוריד את הקמפיין.
הלוואי שיצליחו, ומהר.

מי לא מבין שכל מה שזה עושה זה רק להגביר את ה-say הציבורי נגד שמנים כאנשים לא לגיטימיים ותו לא...
לחזק את המציאות שהשתרשה שאפשר לדבר עם אנשים על ההשמנה המאוד פרטית שלהם באופן ציבורי, דיבורים חסרי טאקט לחלוטין.

מה המטרה בכלל? להעלות מודעות של הורים? פחחחחח....
זה רק מעלה את המודעות של כלל הציבור לפתח תודעה שצריך לשלוח ילדים ואנשים כאלה ברכבות לאן שהוא...
טוב, לא עד כדי כך, אבל לסרב להכניס אותם למקומות ציבוריים, לחייב אותם באגרות בריאות מוגדלות, במילים אחרות - להאשים אותם במחלה שלהם ולכעוס עליהם בגללה.

ליעד827

New member
מדבר אתכם כנער בן 16 שהקמפיין הזה בשבילו...

המשפט מפתח של הקמפיין הזה נכון וצודק.
אני בהחלט מסכים עם זה.
"כשהילד שלך משמין, החיוך שלו קטן"...
נכון. אני בעצמי בתקופה שאני חווה את זה. נדיר שיוצא לי חיוך מכל הלב. אני לא יכול להתחיל
לתאר מהי ההשמנה בשבילי ואיך זה בא לידיי ביטוי ביום יום שלי, כי יקח לי שבוע לכתוב.
מה שאני לא מסכים איתו עם הקמפיין הזה זו צורת ההעברה המוגזמת שלו!
לתלות את המשפט הזה בכל חור, לקחת תמונה של ילד ולעשות לה 101% פוטושופ (מדבר איתכם כנער מקצועי בפוטושופ).
הפוטושופ שנעשה מוגזם פוגע ומעליב. הוא מעביר את המשפט בצורה מזוויעה פוגענית משפילה ומבישה.
הקמפיין הזה צריך להיות מועבר בדרך אחרת. אני שמח שהורידו אותו. אני אישית בקושי יוצא לבית ספר בגלל שאני מתבייש בעצמי, כך שלא יצא לי להסתכל על השלט הזה המציאות ולהרגיש מה שחווי השמנת היתר האחרים בגילי מרגישים.
ואתם יודעים מה?
אולי שמישהו יעשה קמפיין לאישור יותר קל לניתוחי בריאטרייה?! זה הרבה יותר יעזור ויפחית את השמנת היתר!!!

meira85

New member
מכסים את האמת

צריך להגיד את האמת ילדים שמנים הם ילדים שמצב הכלכלי של הוריהם לא 100 אחוז . אלא עובדים המון. אני לא אומרת שאין כאן פן גנטי . שלא יתקפו אותי יפה הנפש. ני אומרת שילדים שיש להם לחם ומרגרינה בבית לחם ושניצלים מוכנים אם בכלל . שלהורים אין את הזמן והכסף

קוביd1

New member
ילדים שמנים

לא בהכרח קשור למצב הכלכלי של ההורים ,יש הורים עשירים בעלי אמצעים שעובדים ומפתחים קריירות על חשבון הילדים ,הורים שנותנים לילדים הרבה כסך שיאכלו בחוץ ,וזה אומר כל מיני ג'נק פוד שזה אחד הגורמים להשמנה ,בבתים עניים יותר האוכל פשוט משביע בלי הרבה מאכלים שמשמינים ,בלי הרבה נשנושים .

קובי

למעלה