עכשיו ברצינות: מפגש מחר בירושלים!!!

קוביd1

New member
מפגש

גם במקומות אחרים לא נענים למפגש ,לפני שנה עשיתי מפגש בביתי של אחד מהקבוצות של הפייסבוק שאני שייך היו 35 משתתפים ,השנה לא הייתה היענות בכלל ונאלצתי לבטל ,אף אחד לא חייב לבוא לשום מפגש ,אבל לפחות להודיע ,זה מאוד לא נעים למארח ,שפותח את ליבו וביתו ,עושה הכנות בסוף מבריזים ואני קורא לזה הברזה ,אין מילה אחרת וחבל שכך ,

קובי

אופירA

New member
מנהל
זהו. נשאר רק להביא שתיה קלה וחטיפים

לא לגדוד, אנחנו בקושי מחלקה קטנה.
שכל אחד יביא מה שהוא אוהב.
אגב, אני מאוד אוהבת משקאות דיאט טעימים...
תודה לכל הבאים, המצטרפים.

עד כה נספרו כ-10-11 משתתפים.
התוכנית? סבב היכרות (בד"כ לא נשאר זמן ליותר מזה
).

אז לרוייקו יומולדת היום ולא יגיע כי

יארגנו לו מסיבת הפתעה וכשהבינו שהוא בירושלים היום
סיפרו לו על המסיבה :)
והוא מוסר ״ דש חמה לכולם ונתראה בפעם הבאה..... ״

מזל טוב רוייקו :)

רומי 912

New member
מה, אין שום תגובות מהמפגש האם הוא התקיים בכלל? אמנם נבצר ממני להיות אבל בהחלט אשמח לשמוע מחוויות המפגש. אני יודעת ממפגשים קודמים שהשתתפתי שנהניתי מאד וגם הגבנו על כך בפורום - אם זכרוני אינו מטעה.

קוביd1

New member
חוויות מהמפגש אני לא הייתי במפגש והודעתי מראש ,לפי מה שאופירה הגיבה ,המפגש היה מצומצם מאוד בלשון המעטה ,חלק גדול הודיע כמה שעות לפני המפגש שלא יגיע ,חלק הבריזו ,ואני קורה לזה הברזה ,בלי להודיע בכלל ,האמת אומר לך זה מעצבן זה פגיעה במארחת ,שפותחת את ליבה וביתה ,ואנשים אפילו לא מתייחסים כאילו חייבים להם ,נראה לי שפגישות זה לא הצד החזק של הפורום ,ואני זוכר את הפגישות הגדולות שהיו . וחבל.......

קובי

רומי 912

New member
היי קובי, גם אני הודעתי מראש שלא אבוא, גם אני לא אוהבת ברזים כאלה ורואה זאת כפגיעה במארחת.
הפגישה האחרונה שהייתי בה ושם גם היכרתי אותך היתה אצל טלטול בכפר-סבא (כפר הנוער לילדים) ושם היתה באמת הענות טובה.

למעלה