קצרצרים

אופירA

New member
מנהל
זה אפשרי על תנאי שאולי תהיה למנתח החלטה בזמן אמת לשנות את יעוד הניתוח למעקף קיבה, או להוציא את הטבעת ולא לעשות שרוול אלא לחכות.
אתה צריך לחתום על כך שאתה מסכים לשיקול הדעת שלו.

קידר, רזיאל, סובחי - לך למומחים כאלה בשביל פרוצדורה כזו.

קוביd1

New member
הוצאת טבעת סתם שאלה למה את רוצה להוציא את הטבעת יש אפשרות להוציא את הטבעת ולעשות שרוול צריך לבחור מנתח טוב שרוול אחרי טבעת פחות אפקטיבי מניתוח שרוול בתולי מי שעשה שרוול אחרי טבעת מוזמן להגיב

קוביd1

New member
שלום לך יפעת תחשבי את הBMI שלך ותראי האם את עומדת בקריטריונים של 40 BMI או 35 עם מחלות נלוות שקשורות בהשמנת יתר
עדיפה דיאטה על פני ניתוח ,הניתוח מיועד למי שנכשל בדיאטות ושהשמנת היתר שלו השמנה חולנית.
לפני הכל תבדקי את הBMI שלך שלא יהיה מצב של פול גז בניוטרל.
מה שאני מציע ללכת למנתח שעושה את כל סוגי הניתוחים ולהתייעץ אתו לגבי סוג הניתוח שמתאים לך ,תבדקי מה הביטוח שלך נותן באם יש מצב שתעשי את זה בפרטי בבית חולים פרטי שזמן ההמתנה הרבה הרבה יותר קצר מבית חולים ציבורי ,כמובן שאת תצטרכי לעבור וועדה לאישור הניתוח .
יש לאופירה את רשימת המנתחים בכל המקומות בארץ .
לכל שאלה אנחנו פה .

קובי

אופירA

New member
מנהל
לכי לדיאטנית בדרך תעברי דרך המשרד של קופת חולים, ותשאלי שם מה הדרישות של הקופה לגבי ניתוח ומה ההליך שצריך לעבור.
אם משהו לא ברור אז תשאלי כאן.

קוביd1

New member
מבוטח במאוחדת מה שאני מציע לך לבדוק במזכירות הקופה ,איזה רופאים עובדים עם המאוחדת ,ואז להחליט
מנותחים בפורום שעשו את הניתוח דרך מאוחדת שיא ,מתבקשים להנס ולעזור

קובי

שבוע טוב... אני חדשה אבל קוראת מלא...בטח קובי ואופירה ימליצו לפתוח טיפה...אבל
כדאי שתכתבי להם יותר פרטים..נתונים יבשים על כמה את סגורה ...קצת הסטוריה.....מאחלת לך הטבה
במהרה.....

אופירA

New member
מנהל
ברו-ר שקשור לטבעת! כדאי שתפרטי את ההיסטוריה שלך עם הטבעת במשך 3 שנים, כדי שנדע מה להציע לך מבחינת פתיחה.
לא כדאי לפתוח יותר מידי, זה עושה צרות צרורות אח"כ.
לא כדאי לפתוח מעט מידי, כי הבעיה תחמיר ותעשה צרות צרורות אח"כ.
כדאי להתייעץ פה, היות שפה יש הידע עם הכי הרבה ניסיון כמה בדיוק לפתוח.
הרופאים במרפאות יגידו לך בביטחון כמה לפתוח, אבל הניסיון שלנו לימד שב-97% מהמקרים הם טועים ומטעים את המנותחים, אבל הם לא יודעים שהם טועים. הם לא יודעים שהצרות שבאו למנותחים בהמשך הם פונקציה של העצה שלהם.

המלצה על כירורג שעובד עם מאוחדת

אשמח להמלצה על מנתח/ת שעובדים עם מאוחדת שיא....

מיכלל12

New member
שעות סגירה היום, יום שישי, בראשלצ

שבת שלום לכולם,
מישהו יודע בעליו שעות מקבלים היום לסגירה/ פתיחה במדיקל סנטר בראשון?

fishburn

New member
המלצות על מנתחים ובתי חולים פרטיים-הסדר כללית

שלום
אשמח להמלצות על מנתחים שעובדים בפרטי ושבהסדר עם הכללית.
עדיפות לאיזור חיפה והרצליה.

וכמו כן לכאלה שלא אצטרך להמתין מעל 3 חודשים רק כדי להפגש איתם ליעוץ...

תודה מראש

ליזה341

New member
סוף סוף מצאתי רופא שיסגור לי

לאחר חודשיים עם עצירה מוחלטת במישקל מצאתי רופא חוץ מהמנתיח שנעלם ( נסע לחו״ל ) . סגר לי 2 סס הייתי 8 סס ואכלתי ללא הגבלה . היום אני סגורה 10 סס וסוף סוף מרגישה שאני עם טבעת .

3 שנים אחרי ניתוח הטבעת 50 קילו פחות מאושר

קניתי את חדוות החיים מאשר חדוות האוכל -אומנם לא היה פשוט כל התהליך אבל היה שווה אני במשקל להיום 80 קילו ומרגיש צעיר וקל
ותוסס חיי השתנו ללא היכר רוב הבעיות הרפואיות שהיו מנת חלקן של המשקל העודף נעלמו כלא היו אני שומר על פעילות ספורטיבית .
אומנם לא הכל ורוד אבל בשורה התחתונה ממליץ למתאימים ככלי עזר רציני לירידה במשקל חד וחלק

natali247

New member
החזרים מביטוחי הקופות

היי, הבנתי שלמי שיש ביטוח באחד הקופות אז יש החזרים.
איך זה הולך? אני משלמת ואז מחזירים לי?
ואפשר לעשות תשלומים? אם כן אז כמה?
איפה מבררים דברים כאלה בכלל?

נורא דחוף לי, אודה לתשובה ,תודה

gueber33

New member
ניתוח קיצור קיבע

שלום לקבוצה. אני בן 33 BMI מעל 40. מאוד רוצה לעשות את הנותוח. אשמח לשמוע קצת מידע על איך הייתה התהליך? כמה קשה זה? וכו.

תודה,

ליזה341

New member
החשק לאוכל חוזר

שלום לכולם ; לפני שבוע סגרתי עוד 2 סס ( סה״כ 10) הכל היה טוב ויפה , לפני יומים הרגשתי שאפקט הטבעת ירד , ז״א כמות האוכל עלתה לפני יומים בקושי סיימתי חצי צלחת , היום אני אוכל צלחת מלאה , האם זה נורמלי ?

נושית 31

New member
אחרי טבעת- שיטות דיאטה? אברהמסון?

שלום לכולם,

אני מנותחת שנתיים ו4 חודשים ירידת השיא שלי היתה 20 קילו (עם הריון ולידה באמצע) והיום אני עומדת על ירידה של סה"כ 18 קילו ממשקל השיא (122 קילו, 1.76 גובה) ודי תקועה.

אני לא מרוצה מהמראה שלי/מצב גופני/בריאותי ויש לי עוד הרבה לרדת...(25 קילו לפחות)

אני מבינה שהטבעת היא לא פיתרון קסם וצריך ל"עבוד" כדי לרדת במשקל והטבעת היא רק כלי עזר מבחינת כמויות .אבל כיון שאיני מקפידה ואוכלת דברים משמינים אני לא ממשיכה לרזות. בגלל שאני מודעת לקשיים שלי ולחולשות שלי למתוקים (שוקולד, שוקולד, שוקולד) ולבצקים ולא מצליחה להתגבר על זה בעצמי חשבתי לפנות למשהו בנוסף.

בשומרי משקל הייתי בעבר ואין לי רצון לחזור לשם. חשבתי על מכון אברהמסון בגלל שיש להם את הנושא של גמילה מסוכר וגלוטן אבל ממש אין לי מידע או היכרות לגביהם ואני לא רוצה סתם להשקיע סכומי כסף גדולים זמן ומשאבים רגשיים לחינם.

ולכן אם למישהו יש נסיון אחרי טבעת, או שמע/ראה ממכרים קרובים אשמח לשמוע: האם זה אפקטיבי? באמת עוזר ולטווח ארוך? ובכלל אשמח לקבל חוות דעת ולשמוע איפומציה

תודה וחג שבועות שמח לכולם!

liri1982

New member
חדשה

ערב טוב לכולם
אני אתחיל מזה שמס' חודשים אני קוראת כאן את ההודעות שלכם ומנסה להבין איך למה וכמה...
קצת על עצמי, בת 32 סובלת כבר שנים מעודף משקל. ניסיתי כל דיאטה אפשרית, כולל כל מיני תרופות פלא, שעזרו לתקופה קצרה, אבל תמיד "חזרתי לעצמי". לפני כשנה החלטתי לעשות קצת ספורט, התחלתי עם 4 פעמים בשבוע הליכות של כ40 דקות ועם הזמן עברתי ליותר משעה, לא הצלחתי לרדת יותר מ4 קילו ולכן הפסקתי ואז הגעתי לכאן..
שבוע שעבר החלטתי שאני רוצה לעבור את התהליך, וכמה שקראתי, לא ממש הצלחתי להבין איך אני מתחילה את כל התהליך. ואם אני רוצה לעשות פרטי איך אני מבררת לגבי לגבי עלות וכל השאר

אני גרה באזור המרכז, BMI 38 עם מחלות נלוות (דלקת פרקים) אשמח לקבל כל מידע
תודה :)

למעלה