ריכוז הודעות

חמ סה

New member
היי לך, כן - הוא עושה

ואם תרצי אחבר אותך למישהי שעברה אצלו בוולפסון לפני יותר משנה.

בהצלחה
(ושלחתי לך מסר).

קוביd1

New member
בהצלחה

מאחל לך שהכל יעבור בשלום ,את נמצאת בידיים טובות ד"ר רזיאל מנתחת מהמובילות בתחום.
אמרו לך להיות על נוזלים ומחר תשמרי על מה שאמרו לך ,לא יודע האם חלב או שוקו מותר ,עדיף לוותר ,שלא יהיו בעיות בהרדמה ו בניתוח
איך מעבירים את היום ,קל להגיד אל תחשבי ,קשה לבצע ,תנסי להעסיק את עצמך ,כל מיני דברים ולא לשבת בבית בחור מעש ,דבר שמביא לכל מיני מחשבות לא רצויות
אשמח לשמוע ממך איך עבר הניתוח

בהצלחה הרבה בריאות!!!

קובי

קוביd1

New member
ניתוח שרוול

את ראשונה בתור ועדיף להגיע ערב לפני זה ,לעשות הכל בנוחות בלי כל הלחץ של הבוקר
זה טוב בשבילך

קובי

קוביd1

New member
באה מהלב

דבר ראשון יש קריטריונים לאישור הניתוחים BMI 40 או 35 עם מחלות נילוות שקשורות בהשמנת יתר
דבר שני הניתוח וכל ניתוח משמש כלי עזר לירידה במשקל ולא יעשה את העבודה בשבילך.
דבר שלישי עדיף לרדת במשקל בלי ניתוח בדיאטה ,אבל למי שניסה בחיים שלו הרבה דיאטות ולא הצליח יש מצב לעבור ניתוח
יש אפשרות לעבור ניתוח בתי חולים ציבורים ,שזמן ההמתנה ארוך ברוב בתי החולים ,ובמידה ויש לך ביטוחים משלימים או ביטוחים בחברת ביטוח פרטית
יש מצב לבחור את המנתח ולעשות בפרטי
מה שאני מציע לך במידה והחלטת לעבור ניתוח לפנות ליעוץ לאחד הרופאים שמבצעים את כל סוגי הניתוחים ולהתייעץ מה מתאים לך ,ההחלטה שלך בלבד ,אפשר לקרוא פה בפורום ,בפורום של המשורוולים ,ולקבל רשמים ממנותחים שונים
יש באיזה שהוא מקום בפורום רשימה של רופאים שמנתחים בצפון, אני מקווה שאופירה תיכנס בטח יש לה את הרשימה
את יכולה ללכת ליעוץ לרופא באופן פרטי מגיע לך מקופת חולים החזר משני יעוצים בשנה .
מקווה שעזרתי בכללי ,מיד יכנסו חבר'ה נוספים וינסו לעזור לך בשמות מנתחים באזור שלך

הרבה בריאות

קובי

tzfat

New member
כל אלו בתי חולים טובים

ענין איפה מקום מגורך
איזה ניתוח ובאיזה קופת חולים.
לחשוב על המעקב אחרי הניתוח.
אני לפני המון שנים 1992 נותחתי טבעת קבועה בסורוקה.
ניתוח חוזר עברתי למעקף בפוריה ב2008.
אחרי התייעצות דלי עם חמש רופאים באיריאטרים.
אפשר להתקשר אלי 077-2121-867; נייד 052-522-9372
מקימי מצפת

tzfat

New member
בד״כ יש בדיקות דם שמבצעים בצום

גלוקוזה וקולסטרול בצום .
מקימי

קוביd1

New member
בדיקות דם

יש בדיקות דם שחייבים לעשות בצום ,מותר לשתות מים ,עדיף שתיהי בצום בלילה לפני כדי שהתוצאות יהיו אמיתיות ,ולא מושפעות מזה שאכלת .

קובי

nony4

New member
אני עברתי בפוריה אצל דר גירון

הוא מצוין, מקצועי וצוות בית החולים מדהים

בהצלחה

זה תלוי במדיניות ביה"ח.

באסותא מבקשים (לפי מה שידוע לי) למנותח הראשון בבוקר להגיע ערב קודם. במדיקל סנטר מבקשים להגיע ב- 6 בבוקר.

עדיף להגיע בערב בצורה מסודרת

אני מבינה את הרצון שלהם - צריכים להרכיב עירוי נוזלים וכו' .
בהצלחה .

גברת ע

New member
אכן עושה יחד עם דר' שמעונוב

מעקף ושרוול

אני אישית עברתי אצלהם שרוול לפני שנה פלוס אבל הגעתי אליהם בעקבות המלצה של מישהי שעברה מעקף.

קוביd1

New member
ד"ר סובחי

נחשב לאחד הרופאים המובילים והטובים בניתוחים בריאטרים ,אני עברתי אצלו ניתוח טבעת בדצמבר 2000 ותודה לאל חמסה חמסה הכל תקין.
הוא גם עבר ניתוח שרוול ,ונראה 10 .

קובי

אופירA

New member
מנהל
ברור שחובה לפתוח ב-1/4 אם יש ימים כאלה בהריון

אין מצב להיות בהריון בלי יכולת לאכול באופן מסודר ובריא.

ובכלל, אין מצב להיות אחרי 7 שנים עם טבעת, סגורה על הקצה, כאילו מערכת העיכול לא סובלת מכך.
הטבעת עזרה להוריד 65 קילו, ב"ה. כדי להמשיך לשמור הטבעת צריכה לתת עזרה חלקית יותר, ולהיות קצת יותר מרווחת. ושאר העזרה היא בתכנון אכילה והרגלים בריאים.

תשאפי להעביר את כל התזונה שלך (בשלבים, במשך החיים) לתזונה מדגנים מלאים בלבד, ולסלק את הקמח הלבן. את הסוכר הלבן כדאי לך מיידית להעיף עד כמה שיותר, ובוודאי שלא לשתות שום שתייה עם סוכר, רק עם ממתיק מלאכותי. (גם סוכר פירות ודבש בעייתיים עבור השמנים, ולכן יש להגביל מאוד אכילתם).
לצרוך סיבים תזונתיים במזון (פשתן טחון, למשל) באופן קבוע.
לדאוג לאחוז גבוה של ירקות בתזונה שלך, בכל צורה - מבושלים, חיים, מרק, פשטידות (דיאט!) וכו'.
לדאוג לצריכה קבועה של מוצרי חלב וחלבונים איכותיים (דגי ים, עוף רזה).
והכי חשוב - להתרגל לאורח חיים של פיזור הארוחות במשך היום, ארוחות קטנות כל 3 שעות מכסימום. אם קשה ארוחות, אז אפילו אכילה קטנה, העיקר שכל 3 שעות תעבוד מערכת העיכול, אפילו קצת. זה טוב גם לטבעת, כי לא נוצר מצב שהיא נסגרת במשך היום, וגם לחילוף החומרים, כי מפעילים אותו כל הזמן, וזה שורף קלוריות של שומן ומזרז את המטבוליזם.
וכמובן לשתות לפחות 2 ליטר מים ביום (לא להחשיב שתיית נס קפה במדידת 2 הליטר) ולהקפיד על מאכלים דלי קלוריות ולא תעשייתיים.
פעילות גופנית מסודרת, לא קשה, ושאת יכולה ליהנות ממנה ולהתמיד בה כל החיים.

אם יש קושי של רעב, לדאוג לאכול בכל ארוחה צירוף של חלבון עם פחמימה וירקות (לא בטטה ותפו"א, תירס וגזר), ולאכול אותם לאט לאט עם הפסקות.
ובוודאי שאין שאלה שאויבים צריכים לצאת מהבית, ואין מצב שאי אפשר להוציא אותם. לכל בעיה מצאנו פיתרון. אבל עוגות וממתקים שסוחבים אותך אסור שיהיו בבית.

באופן זה לא משמינים יתר על המידה בהריון, ודואגים לבריאות הגוף והנפש והעובר.
בהריון אסור לסגור את הטבעת גם אם המעבר מרווח מידי, ויש להיות עם יד על הדופק, כי לאורך ההריון תהיה מן הסתם היצרות הדרגתית במעבר, שתצריך פתיחות במקצבים של 1/4CC או יותר, בהתאם לרמת ההיצרות.

לפני הלידה או ביום הלידה, מומלץ לפתוח את כל הטבעת כדי שלא יהיה סיכון במהלך הלידה, הגם שזה מחייב אח"כ לעבור תהליך הצרות הדרגתי כמו אחרי הניתוח.
לכן אנו צריכים ללמוד לא להישען ב-100% על הטבעת, אלא לדעת לעזור לעצמנו לא להשמין, ולהיעזר במה שהטבעת יכולה לעזור לנו, בלי לקחת סיכונים לבריאותנו.

לגבי דיאטנית - אין לי המלצות. כשלעצמי, מתאים לי כל דיאטנית, כשאני מספקת לה את המידע שהיא צריכה לדעת לגבי יכולת האכילה שלי עם הטבעת, והיא מתאימה את ההוראות שלה לנתונים שמסרתי לה.

aline49

New member
שרוול בלאומית

היי
אני נותחתי בלאומית בבית חולים תל השומר אצל דר' ספיבק, רופא מעולה, ממליצה מאד, המתנתי כשמונה חודשים.

אופירA

New member
מנהל
במשרד הקופה בסניף תבקשי רשימת מנתחים

מנתחים שהומלצו פה בעבר:

סובחי (איכילוב),
רזיאל, גוייטין (אסותא),
עסליה ברמב"ם, מטר בבני ציון חיפה,
דוד חזן וגירון באסותא לב המפרץ, קידר (בילינסון).
ספיבק בתל השומר - מנהל המרפאה הבריאטרית. מומלץ מאוד, עתיר ניסיון מארה"ב, שרוול ומעקף.

ד"ר גוייטין מנתח במלב"י במסגרת פרטית כך שאם אין ביטוח פרטי זה בהחלט יקר.
ד"ר קוריאנסקי, ד"ר שמעונוב, פרופסור רובין (תה"ש), ד"ר קידר וד"ר סובחי מבצעים את הניתוחים הללו בהשתתפות עצמית זולה יותר.

למעלה