תפוזים ונושאים שונים

אני רציתי להתנתח באיכילוב וכללית לא אישרו לי.

הם מאשרים לי בבתיה"ח של הכללית או פרטיים- אסותא והרצליה מדיקל.
גיליתי לאחרונה שכללית היא הבעלים של 40% מהרצליה...

בקיצור, שרת הבריאות צודקת. יש כאן הרבה שחיתות וזלזול בבריאות השכבות החלשות.

קוביd1

New member
בתי חולים

מאשרים לך באסותא או במדיקל בהרצליה .תחטפי את זה בשתי ידיים .בתי חולים פרטיים זמן ההמתנה הרבה הרבה יותר קצר
באיכילוב זמן ההמתנה הרבה מאוד חודשים ,חוץ מזה בבית חולים ציבורי יכול להיות מקרים שאת מוזמנת לניתוח ,ובדיוק באותו יום יש ניתוחי חירום וחדרי הניתוח תפוסים ואז דוחים לך את הניתוח.
בבית חלים פרטי הניתוחים נקבעים מראש ,ואין כאלה הפתעות .
אני מכיר את הבעיה של אזורים שהכללית שולחת ,אני שייך לתל אביב ובחיים לא אקבל את תל השומר ,רק איכילוב ובילינסון ,זאת המדיניות ,לא נכונה צריך להיאבק לשינוי ,במקרה שלך זה יצא לטובתך .

הרבה בריאות.

קובי

אני מבינה את מה שאתה אומר,

שביה"ח הפרטי הוא טוב יותר. יש בזה משהו, גם כי יש יותר משאבים, גם כי אין רופאים מתמחים- כולם שם כבר מומחים, וכו'.
אבל אני גרה בת"א ברחוב ארלוזורוב, ממש שלוש דקות הליכה מאיכילוב- שם נוח לי ולמשפחתי.
והשיקול המרכזי שבגינו לא רציתי להתנתח בבי"ח פרטי הוא שאני יותר סומכת על איכילוב שידעו איך לטפל במצבי חירום, נגיד שמשהו יקרה לי באמצע הניתוח ואזדקק לקרדיולוג או לא יודעת מה...
אבל אני מבינה שזה לא כ"כ רציונלי אלא בעיקר חשש לקראת ניתוח, כי ברור שגם הרצליה מדיקל זה בי"ח אמיתי ויש בו מה שצריך כדי לטפל במאושפזים.

בכל אופן אני מתנתחת אצל ד"ר קוריאנסקי בהרצליה מדיקל ביום שני הקרוב :) באמת התור היה מאד מאד קצר.

קוביd1

New member
בהצלחה בניתוח

את נמצאת בידיים טובות ד"ר קוריאנסקי מנתח מהשורה הראשונה ,בתי חולים פרטיים כמו מדיקל או אסותא מצויידים בכל המיכשור החדש והמתוחכם למקרי חירום ,עושים במקומות האלה ניתוחי לב מסובכים ,אז תיהי בטוחה שיש להם הכל .

מה שנשאר לי לאחל בהצלחה בניתוח החלמה מהירה וקלה אשמח לשמוע ממך מה קורה .

קובי

היי קובי,אני נותחתי בפרטי כי מלכתחילה

הגעתי לאבינוח לאסותא רמת החייל.מישהי המליצה לי עליו
ואפילו לא עלה לי במחשבה שיש אפשרות לציבורי.
מה גם שבאסותא הרבה יותר יפה,נקי,יחס טוב...
השאר לא עניין אותי.

למעלה