תפוזים ושונים

גברת ע

New member
אז ככה ענבר ויטנברג 0505614081, אתה יכול למצוא אותה גם בפייס יש לה דף (תכתוב את השם בעיברית)

שמחה37

New member
יש לך את הקבוצות של ענבר ויש קבוצה מקסימה בגני תקוה

קוראים להם מגשימי החלומות מנהל אותה שלומי הרט (תחפש אותו בפייסבוק).

זוהי קבוצה שעושה ספורט יחד ונפגשת פעם בשבוע לתמיכה

יש שם חברה מקסימים.

בהצלחה

שמחה

קוביd1

New member
פחד מניתוח הפחד זה דבר טיבעי ,שמרדימים לניתוח באם זה הרדמה מלאה או הרדמה מקומית ,לא מרגישים שום כאב .

קובי

בא לי להתחיל איזשהו ספורט ש

יהיה לי כיף איתו.
בקיץ אני עושה הרבה התעמלות מים.
עכשו בחורף אני חושבת להתחיל הליכות או חדר כושר...
איזה ספורט אתם עושים?? תמליצו לי מה כדאי, יש משהו מיוחד שמתאים למצב ולתהליך שלנו??

eti97

New member
ירידה

האם כשיורדים במשקל יורגים גם במיגת הנעליים?????

tali268

New member
ספורט

היי לכולם,
מתי לדעתכם אפשר לחזור לעשות ספורט?{ אוטוטו חודש אחרי הניתוח}
האם יש מגבלות לתרגילים או ספורט ספציפי?

atldoron

New member
ניתוח שרוול או מעקף

לפני 3.5 עברתי ניתוח טבעת. לצערי אני לא מסתדר איתה ואני עולה דרסטית המשקל כשהיא קמת פתוחה או מקיא כשהיא קצת יותר סגורה.
אני רוצה להוציא אותה ולעבור ניתוח שרוול או מעקף במקום.
ניסיתי להתייעץ עם רופא לגבי הניתוח העדיף (שרוול או מעקף) ולא קיבלתי תשובה חד-משמעית.
האם מישהו יכול לעזור לי – מה עדיף ניתוח שרוול או מעקף (לאחר טבעת לא מוצלחת) ?

נשירת שיער??

שלום,
הגיעו שמועות לאזני שבעקבות הניתוח הבריאטרי יש נטיה לנשירת שיער. המליצו לי לקחת roots hr עוד לפני שהנשירה מתחילה, כי אחר כך זה לא אפקטיבי...
יש אמת בדיבורים הללו??
תודה מראש,

ח

טליוגם

New member
יש לה קבוצות?! הייתי אצלה כמה פעמים אחרי הניתוח ,האמת שאופירה עזרה לי יותר:)

|אקשן|
אתם מוזמנים לסרט "אחים בדם"

|תפוז|
אנו שמחים להזמין אתכם לחגוג איתנו את יום הולדתו ה- 17 של תפוז.
|שי|
סביר להניח שלא יהיה ליצן או קוסם, נוותר גם על "חבילה עוברת". אף אחד לא יתבקש להכניס נר לבקבוק וגם נחסוך מכם להרים את תפוז על כיסא 17 פעמים ואחד לשנה הבאה (אחרי הכל, זה בטח כבד להרים כל כך הרבה גולשים!).
|*|
אז מה כן יהיה? תהיה הקרנת גולשים חגיגית, מיוחדת וכיפית במיוחד לסרט "אחים בדם" בכיכובו של כריסטיאן בייל! לחצו כאן לפרטים נוספים והרשמה

קודק123

New member
האם מותר לצום

האם מותר לי לצום?
אני שלושה וחצי שבועות לאחר הניתוח.
ומרגישה נהדר בלי סחרחורות ובעיות.

shorty99

New member
ניתוח שרוול אחרי ניתוח טבעת?

שלום רב

עברתי לפני כ-4 שנים ניתוח טבעת שלא צלח (סגרו עד מעבר למקסימום המותר ועדיין אוכל עבר חלק... כשסגרו מעבר לזה כבר לא יכולתי לשתות אפילו מים)
אני שוקלת לעשות ניתוח שרוול אבל הבנתי שמעבר לכך שיש בו יותר סיכונים מניתוח טבעת, אז לאנשים במצבי זה אפילו יותר מסובך (עם טבעת)

אשמח להסבר אודות הסיכונים במצבי וכן לשמוע אם אחרים עברו את אותו התהליך

פרטים כלליים - בת 32, בריאה בדר"כ

תודה רבה
מירב

קוביd1

New member
ספורט

לא עושה כלום בעיה אורטופדית קשה בברך ,שאר סוגי הספורט לא מעצלנות......
כל ספורט שאת מתחיל איזי איזי שלא יתפס לך הכל.

קובי

קוביd1

New member
ירידה במידת הנעליים

יכול להיות שבגלל ההשמנה הרגליים שלך היו נפוחות ,אולי בעקבת הירידה תופעת הנפיחות חלפה ,ובגלל זה יש ירידה במספר הנעליים
ככה הראש שלי אומר.

קובי

טליוגם

New member
אני התחלתי בהליכות שבוע אחרי

לאט לאט פעם בשבוע ובהדרגה הוספתי ימים וזמן:) הרעיון לדעתי להיות קשובים לעצמינו .

אופירA

New member
מנהל
כדאי ללמוד להסתדר עם הטבעת הלא מוצלחת

גם עם שרוול ומעקף אפשר לעלות דרסטית עם השנים, בדיוק כמו שיורדים דרסטית בשנה הראשונה.

או ששומרים, או שעולים.

טבעת קצת פתוחה זה כמו שרוול אחרי 3.5 שנים. יש גבול לניתוחים שאדם יכול לעשות בקיבה, כך שכדאי לשרוד ניתוח יותר מ-3.5 שנים.

כדי להסתדר עם הטבעת ה"לא מוצלחת", ולא להזדקק לשרוול "לא מוצלח" או מעקף שבסוף "נאלצים" לשים עליו טבעת וחוזר חלילה (ואם היא בסוף תתברר כ"לא מוצלחת"?) - כדאי להבין שהטבעת היא כלי עזר, ואי אפשר להשתמש אך ורק בה כדי לפתור בעיית השמנה.
השמנה היא בעיה שמורכבת מכמה וכמה פנים והיבטים והרבה מאוד ניואנסים, ובכולם צריך לטפל בעת ובעונה אחת.

צריך לברר מה זה טבעת "קצת" פתוחה. נתקלתי רבות באנשים שפתחו את הטבעת ב-1CC כאשר היא ננעלה, ואז סגרו ב-1CC, ואז פתחו 1CC וחוזר חלילה.
הם לא ידעו ש-1CC זה לא קצת, אלא פי 4 מקצת.

כמו כן צריך לברר למה אתה עולה דרסטית במשקל כשהטבעת קצת פתוחה. יתכן מאוד שאינך מכיר כלים נוספים לעזרה עצמית בנוסף לטבעת, שיהיו נחוצים לך באותה מידה בהתמודדות עם שרוול או מעקף בני 3.5 שנים. אז כדאי ללמוד אותם קודם שעושים ניתוח חוזר, שהוא מסובך ובו סיכויי המוות הם הגדולים ביותר מכל הניתוחים הבריאטריים.

מוזמן להתקשר לייעוץ פרטני בהתנדבות, שמתבונן על כל ההיבטים של בעיית האכילה וההשמנה שלך, ומציע לך כיוונים לעזרה עצמית וכמה שיותר כלים בסל הכלים להתמודדות עם בעיה זו. (אני לא מציעה שום שירות בתשלום פרט לייעוץ הטלפוני החינמי. אני סתם רוצה לעזור לאנשים בהתנדבות).
טל' 03-5781855, אופירה, לא בשבת, להשאיר הודעה בתא הקולי באין מענה.

גברת ע

New member
כן יש לה קבוצות יש כמה אנשים מהפורום ומהקומונה שהייתה בעבר שהשתתפו בקבוצות שלה

|*|
מזמינים אתכם לחגוג בסרט

מסיבת יום ההולדת של תפוז ממשיכה והפעם אנו מזמינים אתכם לסרט המצויין חייו הסודיים של וולטר מיטי. אף אחד לא יודע את כוחם של החלומות שיש לנו בראש... עד שהם מתחילים להתגשם במציאות. זה מה שקרה בעיבוד המודרני של בן סטילר לאחד מסיפורי הפנטזיה המשפיעים בכל הזמנים ? האגדה המופתית על הפיתוי שבפנטזיות: ?חייו הסודיים של וולטר מיטי" מאת ג'יימס ת'רבר. סטילר לוקח את הקלאסיקה בת שניים וחצי העמודים מ-1939 ומפיח בה חיים במאה ה-21 כסרט קומי על אדם שמגלה שחייו האמיתיים עומדים להעיף את הדמיון שלו מעבר לעננים. לפרטים נוספים והרשמה לחצו כאן

למעלה