חסויה, השאלה המשמעותית ביותר עבורך היא שאלה 4
אמנם טוב לדעת מה עלה בגורלי, ולעשות סטטיסטיקות כדי לנסות לדעת על פיהן את הצפוי, אבל זה לא באמת מה שיעזור לך לדעת מה יעלה בגורלך.
כי איננו יודעים היכן אני ממוקמת בסקאלה ממנה בנויה הסטטיסטיקה. כי סטטיסטיקה טוב לעשות עפ"י הרבה מנותחים, ולא 2-3 שאולי יענו לך כאן.
אני עברתי ניתוח טבעת לפני 7 שנים, ורוב הירידה במשקל נשארה עד היום, לכן אני מרוצה מהמציאות גם אם אני שואפת לטוב יותר. הסיפור האישי שלי - מבחינת התהליך והחיים בכלל - שונה מרוב המנותחים (אם יש מושג כזה, רוב המנותחים), ואינו מאפיין. כמו כן התהליך בניתוח טבעת שונה לחלוטין מהתהליך בניתוחים האחרים, כך שקשה לעשות השוואות כל כך וירטואליות ולא מציאותיות.
מה שחשוב עבורך כדי לצבור ידע ולהיות מוכנה כמה שיותר, זה גם לקרוא הרבה, חומר שאנשים כתבו שלא במענה לשאלותייך - יומני ניתוח, שאלות לאחר הניתוח. כמובן שחשוב שתיצמדי לאנשים שעברו את סוג הניתוח אותו את רוצה לעבור, ולא לאנשים שעברו ניתוחים מסוג אחר.
וכן חשוב שתשאלי שאלות קונקרטיות שנוגעות לחייך ולדילמות שלך, ולשם כך תחשפי מידע - גילך, סוג הניתוח, מצב בריאותך, המשקל והגובה שלך - נתונים שאנו צריכים לדעת כדי לענות טוב יותר על השאלות שעולות לך, וגם על השאלה "למה עליי להכין עצמי הכי הרבה" - שהיא בעצם שאלה אישית ולא כללית לכל המנותחים.
מקווה שתעני על תגובתי.