פרק תוצאות - 2X21

Moses The Fish

New member

אז פייג' עפה ראשונה
איזה כיף, נמאס ממנה, ומגיע לה! חצופה! אוי ואבוי אם היתה מגיעה לסינג אוף, היא עוד היתה שורדת המג'ייף הזאת! גם העיפה לנו את ג'נל עם ביצוע לקולדפליי, קולדפליי!
וגם הסיתה את הקהל נגד דמי בפרק האחרון עם כל ה"דמי לא יודעת מה אני רוצה והיא לא מקשיבה לי אני אם חד הורית באתי מכלום מה עוד לא בכיתם מזה? גם אימא שלי מתה, אתם עוד לא בוכים?!??"

בקיצור, כנראה שדמי צדקה והיא צריכה רק לשיר בלדות. אני שמחה שאמריקה הבינה מה שכולנו ראינו עוד באודישנים - היא לא צריכה לשיר בכלל. ביי.

הבוטום 2, גם לא כ-זה מפתיע - וינו שנתן את ההופעה הכי הזויה בערב, ודאימונד שנתנה גם היא הופעה מוזרה ולא ברורה. אני הייתי מעדיפה שוינו יישאר - הוא יותר מיוחד, הוא יותר זקוק לצ'אנס, היה לו יותר סיכוי לנצח (בין קרלי, טייט ווינו בטופ 3 רציתי שוינו ינצח)- אבל איכשהו סיימון המעפן לא הביא לדדלוק (בריטני ואל.איי לא היו זזים מהאקטים שלהם, דמי לא היתה בוחרת בוינו בחיים, היה לו צ'אנס רק אצל סיימון). נראה לי שבקהל וינו היה נשאר, וחבל, כי זמרות כמו דאימונד (ביונסה וונאביז) יש כמו זבל בארה"ב. זמרי בלו אייד סול קצת פחות.

הדירוג-
1. קרלי - לא מפתיע, בהתחשב בכך שטייט היה גרוע
2. טייט - וגם כשהוא גרוע הוא מגיע לטופ 2, נו. מייאש

3. אמבלם3 - הם היו די גרועים, ואני שמחה שדמי אמרה את זה בבירור - אתם תצליחו "רק כי אתם חתיכים וצעירים". תמשיכי לפוצץ את הבלון, בובה

4. פיפת' הרמוני - אין יור פייס אל.איי. הוא לא סובל אותן, זה ברור, אני חושבת שהן יותר טובות מאמבלם3 אבל שמחה שהן מתקדמות למעלה בדירוג כי כרגע ממי שנשאר הן היחידות שאני יכולה לסבול ביצוע שלהן מההתחלה עד הסוף בלי להתכווץ ממבוכה.
5. סיסי
המעריצים של דמי מאוד מאוד נחושים
הם כאילו כל פעם מצילים לה את האקט שחוטף הכי הרבה מהשופטים! וזו אחלה אסטרטגיה - אם סיסי תמשיך להיות גרועה היא עלולה להגיע לגמר בעזרת חבורת הפנאטים האלה שדמי מלהיבה בטוויטר. אבל אין מצב שדמי לא הולכת לישון בלילה עם המחשבה - "ווילי, ג'נל, פייג'.. ובסוף אני נשארת עם סיסי?
" כי זה מה שכולם חושבים סביבה. אהבתי איך שבריטני אמרה ביום רביעי, "סיסי בסדר גמור, אבל יש פה אנשים מוכשרים, אין מה להשוות בכלל"
אחח, בריט בריט והוואן-ליינרז. לא נראה לי שהיא בכלל מבינה מה היא אומרת, וזה הופך את הפאנצ'ים שלה להרבה יותר מצחיקים

אז לעומת תוכנית ההופעות תוכנית התוצאות היתה משמחת
בריטני בסטייל מי אגיינסט דה מיוזיק, אהבתי את השיער של דמי כמו כמעט כל פעם (הקעקוע החדש שלה, לעומת זאת, מחריד) והפאניקה המזוייפת של סיימון לפני התוצאות: "יש לי תחושה רעה". יש לך בכלל תחושה עם כל חומרי המילוי שדחפת לעצמך לפרצוף?! הוא נראה כאילו חמישה אנשים בו זמנית מושכים לו בכל הזוויות של הראש

omer719

New member
לגמרי סטייל

מי איגנסט דה מיוזיק! גם אני חשבתי על זה. ובהחלט תוכנית הרבה יותר משמחת
אהבתי את האסטרטגיה שבנית לסיסי, קניתי

dilan angel

New member
יש יש יש

וינו עף וינו עף וינו עף וינו עף!!

פייג' בהתחלה- היה צפוי מאוד.
טוב מאוד שהיא עפה ,
מגיע לך!
ככה זה שלא מקשיבים למנטורית המהממת שלך ומקשיבים לאינסטינקטים הלא מנוסים שלך , ולהיראות בסוף בהופעה כמו קליפ כושל משנות ה80 המוקדמות.
יותר מזה, כשהדיחו אותה היא אמרה "שמחכים לה דברים יותר טובים מזה" במן יהירות כזאת..
תגידי תודה וזהו.
וגם לא שמעתי תודה לדמי...בעע

ת'אמת שבדו קרב- גם דיימונד וגם וינו הפציצו.
דיימונד ממש הפתיעה- איזה כיף שלמוע אותה בלי רקדנים בני 12 מסביב וגרסת דאנס לאיזה שיר קצבי

ת'אמת שסיימון עשה מהלך די ברור- העיף את וינו כדי שסןף סוף יהיה מקום מובטח לאמבלם שלו בטופ 3...

דמי הייתה מאוד יפה היום
(חוץ מהשמלה המוזרה שהיא לבשה)

התוצאות-
ברור וצפוי .
סיסי כפרעליה כל הכבוד איך היא עלתה כ"כ הרבה מקומות- שפיצית על!
קרלי מקום 1- כמו שצריך..היה נחמד לראות את בריטני מביעה בפעם הראשונה רגשאמיתי- היא ממש התרגשה בשביל קרלי:]

אלישה קיז- מלכה מלכה מלכה
ההופעה הכי אהובה עליי עד כה באקס פקטור מבין כל האמנים שהיו

andre93

New member

אל איי קיבל סטירה מצלצלצת על היהירות שלו. וינו הודח בצדק. מהלך צפוי מדי של סיימון כדי להוריד איום גדול מהתחרות.
דמי נשארה עם סיסי, כנראה הודות לפאן בייס שלה.
שוב, זה ממש מעצבן שמראים את הדירוג של המתמדדים. הם יעשו ככה גם בחצי הגמר? כי אם כן אז זהות המנצח תהיה כמעט וודאית.
סיימון נשאר עם שני אקטים חזקים שכמעט בטוח אחד מהם יהיה בגמר וזה הישג, במיוחד עם קטגוריה שכזו, ובמיוחד כשאף אחד לא הימר על אמבלם 3 בהתחלה ואני אפילו שנאתי אותם.
זאת אומרת שסיימון רקד על שתי חתונות, לא רק שהוא הרכיב קבוצה מעולה של בנות, אלא גם הוא קידם להקה שבתחילת התוכנית אף אחד לא ספר אותה. מולטי טאלנט כבר אמרנו?

Moses The Fish

New member
מי האמין

שבשלב הזה דווקא סיימון יישאר עם שני אקטים בטוחים, ועוד עם פיפת' הרמוני שנראו שהן עומדות לעוף בלייב שואו הראשון?
אני מעדיפה שהן יגיעו לגמר על אמבלם3
אני רוצה בגמר את קרלי פיפת' הרמוני וסיסי פריי

dilan angel

New member
אחת הבדיחות החזקות השורה האחרונה

למרות שגם אני מאוד רוצה שיקרה

omer719

New member
חחח כן|ספוילר

נראה בהחלט כמו התחלה של בדיחה.
גם פיפט הרמוני וגם סיסי בגמר?!

andre93

New member
למה זה מצחיק? את מי היית מעדיפה לראות בגמר

מתוך כל ה-16?

shaharEB

New member
מה פיפט הרמוני עוד עושות בתחרות ? מזמן הן

היו צריכות לעוף

Uri04

New member

נו, פייג' עפה אחרי המתנה ארוכה ביותר ו-4 שבועות מאוחר מדיי. אני צופה לה קריירה מבטיחה בעיצוב שיער או עיצוב אופנה או משהו בסגנון. לא כולם נועדו לשיר על במה, מה לעשות.

בוטום 2 - בתכל'ס וינו ניגב עם דיאמונד את הרצפה. היא נתנה ביצוע בינוני מינוס של מתנ"ס, והוא נראה כאילו הוא בהופעה שלו באולם. אבל כמובן שהכל כאן זה התחשבנויות אישיות ו'אסטרטגיה' וחרטא בסגנון, אז דמי וסיימון העיפו את המתמודד החזק יותר על מנת להפחית את האיום על המתמודדים שלהם. בול-פאקינג-שיט. העונה הזאת גמורה.

הדבר היחיד שמשעשע אותי לחשוב הוא שעכשיו הקולות של וינו יעברו לטייט והוא ייתחזק. טייט לניצחון!

andre93

New member
הקולות של וינו בהחלט יכולים לעבור לטייט וזה

מדאיג אותי

omer719

New member
הם הרי כבר בונים את זה

כל העונה, הקרב בגמר יהיה בין קרלי לטייט אין ספק. המתח הוא מי יתברג איתם לגמר ויזכה לשיר אך ורק בשביל המקום השלישי. כנראה אמבלם3.

andre93

New member
אני דווקא חושב שאמבלם 3 לא אמרו את המילה

האחרונה ויש להם סיכוי לעקוף את טייט...

omer719

New member
איזה

שוקינג!

אני ממש לא מאמין שסיסי אפילו לא בבוטום. היה ברור לי שהיא עפה, אבל התקווה הראשונה שלי התמלאה בתחילת התוכנית כשפייג' עפה ראשונה, כי רציתי עוד ביצוע אחד לסיסי.
ואז סיסי בכלל לא בבוטום?! וינו ודיימונד? דיימונד שרה ביונסה?! וינו משעמם כהרגלו? וכולם מעיפים את וינו בכלל בלי דד לוק? הפרק הזה לא היה יכול להיות טוב יותר. ומפתיע כמובן.

טוב אני יודע שסיסי לא תנצח, והביצועים שלה לא הכי טובים, הם רחוקים מלהיות כאלה, אבל אני עדיין כן אוהב אותה מאוד וכיף לי שהיא נשארה לפחות אחרי פייג.
מישהו מכם היה מאמין כשהוא ראה את הקבוצה שדמי קיבלה שסיסי תהיה האחרונה שתישאר ממנה בתוכנית? איזה משעשע זה.

revicu

New member
המתמודד שדמי היתה מגיעה איתו הכי רחוק

הוא ווילי ג'ונס
באמת שלא הבנתי למה היא ויתרה עליו

למעלה