אז פייג' עפה ראשונה
איזה כיף, נמאס ממנה, ומגיע לה! חצופה! אוי ואבוי אם היתה מגיעה לסינג אוף, היא עוד היתה שורדת המג'ייף הזאת! גם העיפה לנו את ג'נל עם ביצוע לקולדפליי, קולדפליי!
וגם הסיתה את הקהל נגד דמי בפרק האחרון עם כל ה"דמי לא יודעת מה אני רוצה והיא לא מקשיבה לי אני אם חד הורית באתי מכלום מה עוד לא בכיתם מזה? גם אימא שלי מתה, אתם עוד לא בוכים?!??"
בקיצור, כנראה שדמי צדקה והיא צריכה רק לשיר בלדות. אני שמחה שאמריקה הבינה מה שכולנו ראינו עוד באודישנים - היא לא צריכה לשיר בכלל. ביי.
הבוטום 2, גם לא כ-זה מפתיע - וינו שנתן את ההופעה הכי הזויה בערב, ודאימונד שנתנה גם היא הופעה מוזרה ולא ברורה. אני הייתי מעדיפה שוינו יישאר - הוא יותר מיוחד, הוא יותר זקוק לצ'אנס, היה לו יותר סיכוי לנצח (בין קרלי, טייט ווינו בטופ 3 רציתי שוינו ינצח)- אבל איכשהו סיימון המעפן לא הביא לדדלוק (בריטני ואל.איי לא היו זזים מהאקטים שלהם, דמי לא היתה בוחרת בוינו בחיים, היה לו צ'אנס רק אצל סיימון). נראה לי שבקהל וינו היה נשאר, וחבל, כי זמרות כמו דאימונד (ביונסה וונאביז) יש כמו זבל בארה"ב. זמרי בלו אייד סול קצת פחות.
הדירוג-
1. קרלי - לא מפתיע, בהתחשב בכך שטייט היה גרוע
2. טייט - וגם כשהוא גרוע הוא מגיע לטופ 2, נו. מייאש
3. אמבלם3 - הם היו די גרועים, ואני שמחה שדמי אמרה את זה בבירור - אתם תצליחו "רק כי אתם חתיכים וצעירים". תמשיכי לפוצץ את הבלון, בובה
4. פיפת' הרמוני - אין יור פייס אל.איי. הוא לא סובל אותן, זה ברור, אני חושבת שהן יותר טובות מאמבלם3 אבל שמחה שהן מתקדמות למעלה בדירוג כי כרגע ממי שנשאר הן היחידות שאני יכולה לסבול ביצוע שלהן מההתחלה עד הסוף בלי להתכווץ ממבוכה.
5. סיסי
המעריצים של דמי מאוד מאוד נחושים
הם כאילו כל פעם מצילים לה את האקט שחוטף הכי הרבה מהשופטים! וזו אחלה אסטרטגיה - אם סיסי תמשיך להיות גרועה היא עלולה להגיע לגמר בעזרת חבורת הפנאטים האלה שדמי מלהיבה בטוויטר. אבל אין מצב שדמי לא הולכת לישון בלילה עם המחשבה - "ווילי, ג'נל, פייג'.. ובסוף אני נשארת עם סיסי?
" כי זה מה שכולם חושבים סביבה. אהבתי איך שבריטני אמרה ביום רביעי, "סיסי בסדר גמור, אבל יש פה אנשים מוכשרים, אין מה להשוות בכלל"
אחח, בריט בריט והוואן-ליינרז. לא נראה לי שהיא בכלל מבינה מה היא אומרת, וזה הופך את הפאנצ'ים שלה להרבה יותר מצחיקים
אז לעומת תוכנית ההופעות תוכנית התוצאות היתה משמחת
בריטני בסטייל מי אגיינסט דה מיוזיק, אהבתי את השיער של דמי כמו כמעט כל פעם (הקעקוע החדש שלה, לעומת זאת, מחריד) והפאניקה המזוייפת של סיימון לפני התוצאות: "יש לי תחושה רעה". יש לך בכלל תחושה עם כל חומרי המילוי שדחפת לעצמך לפרצוף?! הוא נראה כאילו חמישה אנשים בו זמנית מושכים לו בכל הזוויות של הראש