תוצאות.
ה- X ראשון לעזוב הערב את התחרות הוא... היא פייג' תומאס. אולי זה לא באמת צריך להפתיע אותי, אבל לדעתי לא הגיע לה להיות מודחת מהתחרות אחרי הערב הקודם, בו היא כנראה סיפקה את ההופעה הכי טובה של הערב. מצד שני... במשך שבועות היא דשדשה מאחור בדירוג ומבחינת הופעות. חבל.
ההופעה של ג'וש קרייצ'ק לא ממש עניינה אותי אז אחרי דקה פשוט הרצתי אותה קדימה.
אז יתר התוצאות מגיעות... הראשונות שמקבלות את גלגל ההצלה הן פיפת' הרמוני. אחריהן מקבלת אותו סיסי פריי(
). אחריה אלו אמבלם3. טוב...אחרי התוצאות האלה, נראה לי שהולך להיות לנו עוד סוג של שוק בבוטום2, כמו שהיה בשבוע בו ג'נל הודחה. אחריהם הצילו את קרלי רוז סננקלר, כאילו זה לא היה ברור. ואחרון חביב... טייט סטיבנס. גם כצפוי.
משמע 2 האקטים שמצאו את עצמם בבוטום השבוע הם – דיאמונד ווינו. אני אישית מופתע למצוא כאן את דיאמונד. את וינו ממש לא, ובאמת הגיע הזמן שהוא יהיה כאן. מצד שני, נראה לי שהסיכוי של דיאמונד לשרוד את הדו-קרב הזה הוא די טוב, כי קשה לי לראות את דמי מצביעה נגדה. מצד שני, נראה לי שאם יהיה פה דד-לוק דיאמונד תהיה בצרות.
והערב, לשם שינוי, נתנו ל-2 האקטים בבוטום2 קצת להתאושש מהתוצאות, ולא ישר העלו אותם אל הבמה לדו-קרב שלהם. חבל שזה לא היה ככה מההתחלה...
במקומם עלתה אלישה קיז לבמה לבצע את השיר החדש שלה. חייב להודות שמשום מה אני מעדיף את הכיסוי שסילביה יאקוב עשתה לשיר הזה, לפני שבועיים וקצת בעונה ה- 3 של TV:US.
בכל מקרה הדו-קרב...
הראשונה לעלות היא דיאמונד. לפני ההופעה שלה אני חייב לציין דבר אחד – אני מאוד אוהב את המקצועיות שלה. בעיקר לילדה בת 13. לא יעזור כלום, היא תמיד מנסה להישאר עם חיוך על הפנים ולא לתת לרגשות שלה להשתלט עליה. הביצוע עצמו... היה קצת יבשושי מדי ואיטי, אבל אין מה לעשות – יש לילדה קול! ציון: 5.
וינו עלה לשיר ו... הקול שלו היה מלא נשמה במהלך הביצוע שלו, ומדי פעם הצליח להראות את העוצמה שיש לו בו. הבעיה היא שאני עדיין לא אוהב את הקול שלו, כי לדעתי הוא לא מתאים לשירים שקטים ואיטיים! די השתעממתי מהביצוע, בסופו של דבר והעובדה שזה השיר שהוא ביצע באודישן הראשון לא עזר. ציון: 6.
אני כמובן מקווה שיצילו את דיאמונד, כי אני יותר נהנה לראות אותה, למרות שבביצועים שלהם הערב, וינו הצליח להתבלט קצת יותר, למרות המיחזור.
LA בוחר לשלוח את דיאמונד הביתה. בריטני שולחת את וינו הביתה. דמי משחקת אותה חצויה ולא בטוחה. לרגע אפילו האמנתי לה, שהיא באמת מחבבת ומאמינה בשניהם במידה שווה, ושהיא לא יודעת במי לבחור(כן, בטח...). אבל כצפוי היא שלחה הביתה את וינו. אז הכול תלוי בסיימון. אם הוא לוקח את זה לדד-לוק, אני די בטוח שדיאמונד תמצא את עצמה בחוץ.
הוא שלח את וינו הביתה ונתן לדיאמונד עוד שבוע בתחרות.
לסיכום... נראה שזה עובד טוב בשביל סיסי כל הקטע הזה של, שבוע אחד בבוטום2 ואז בשבוע אח"כ קפיצה גדולה בדירוג. מעבר לזה – "פיפת' הרמוני" מקום 4 בדירוג! הידד!!!