פרק תוצאות - 2X21

Shiri from the block

Active member
כן! אני האמנתי!!! מבחינתי סיסי שלי הייתה המנצחת של התחרות!!!
עד שהגענו ללייב שואוז וקרלי רוז סוננקלר הזאת הייתה חייבת להיות כל כך טובה שזה מעצבן

omer719

New member

אני דווקא מעדיף לא להאמין ואז להיות מופתע, מאשר להתאכזב. גם עכשיו אני בטוח שהיא תעוף בתוכנית הקרובה
נקווה להיות מופתעים!!

תראי אם היית שואלת אותי בבית השופטים, הייתי מאמין עד הסוף. אבל כבר בלייב הראשון היא התפקששה, ואז גם בשני... וקשה כבר לחזור מזה. אני מאוד אהבתי את הביצוע האחרון ואת ביצועיי ההדחה, אבל כנראה אני במיעוט

andre93

New member
זה באמת לא יאומן שדווקא סיסי נשארה אחרונה

בקבוצה של דמי ועוד בטופ 6. חשבתי שהצופים שונאים אותה בגלל הרושם שקיבלנו ממנה באודישנים.
אבל כנראה זה קשור גם למעריצים של דמי.

revicu

New member

קודם כל את פייג' ממש אהבתי השבוע גם את בחירת השיר וגם את ההופעה אבל זה כידוע לא עזר לה.
על דאימונד הימרתי בניחושים השבועיים שהיא תהיה בבוטום כי היא פשוט לא טובה והיא היתה צריכה לעוף ולא וינו. המינימום שהיה מגיע לו על הביצוע המושלם לטראבל היה להגיע לדד לוק.
אני מתה על וינו ומתנחמת בזה שלמנטור שלו יש חברת תקליטים והוא יכול לדאוג לו אם רק ירצה.
אם כבר הניחושים השבועיים אני אפילו לא רוצה לחשוב על כמות הנקודות ששרפתי מתחילת הלייב על ההימורים שסיסי הולכת אבל זה משום מה לא קורה. הזוי. היא מזכירה לה מתמודד מאיידול (סאנג'יה?) שהיה השק חבטות של סיימון מה שגרם לקהל להשאיר אותו למרות שהיה איום לפחות כמו סיסי.

לגבי הדירוג
סיימון הגזים השבוע לא רק עם הבוטוקס אלא גם עם הדחיפה הבוטה של אמבלם לשלישיה. הם שרו אחרונים שוב שזה אפילו קצת חוצפה וגם אחרי הקליפ של בריטני ביצ'.
קרלי וטייט היו גרועים השבוע אבל כנראה שיש להם בסיס חזק של מצביעים.

ופינת המבוכה השבועית של המנחים, זמרת ענקית בסדר גודל של אלישה נתנה הופעה מדהימה ולאחר מכן המתינה שיחליפו איתה כמה מילים אבל הם פשוט המשיכו להקריא מהטלפרומטר. יאמר לזכותה שהיא מצאה דרך חיננית לצאת מהבמה.

Uri04

New member
כן, מביך כהרגלה של התכנית

רק כרגע שמתי לב לזה. באמת מביך.

is00

New member
תוצאות.

ה- X ראשון לעזוב הערב את התחרות הוא... היא פייג' תומאס. אולי זה לא באמת צריך להפתיע אותי, אבל לדעתי לא הגיע לה להיות מודחת מהתחרות אחרי הערב הקודם, בו היא כנראה סיפקה את ההופעה הכי טובה של הערב. מצד שני... במשך שבועות היא דשדשה מאחור בדירוג ומבחינת הופעות. חבל.

ההופעה של ג'וש קרייצ'ק לא ממש עניינה אותי אז אחרי דקה פשוט הרצתי אותה קדימה.

אז יתר התוצאות מגיעות... הראשונות שמקבלות את גלגל ההצלה הן פיפת' הרמוני. אחריהן מקבלת אותו סיסי פריי(
). אחריה אלו אמבלם3. טוב...אחרי התוצאות האלה, נראה לי שהולך להיות לנו עוד סוג של שוק בבוטום2, כמו שהיה בשבוע בו ג'נל הודחה. אחריהם הצילו את קרלי רוז סננקלר, כאילו זה לא היה ברור. ואחרון חביב... טייט סטיבנס. גם כצפוי.
משמע 2 האקטים שמצאו את עצמם בבוטום השבוע הם – דיאמונד ווינו. אני אישית מופתע למצוא כאן את דיאמונד. את וינו ממש לא, ובאמת הגיע הזמן שהוא יהיה כאן. מצד שני, נראה לי שהסיכוי של דיאמונד לשרוד את הדו-קרב הזה הוא די טוב, כי קשה לי לראות את דמי מצביעה נגדה. מצד שני, נראה לי שאם יהיה פה דד-לוק דיאמונד תהיה בצרות.

והערב, לשם שינוי, נתנו ל-2 האקטים בבוטום2 קצת להתאושש מהתוצאות, ולא ישר העלו אותם אל הבמה לדו-קרב שלהם. חבל שזה לא היה ככה מההתחלה...

במקומם עלתה אלישה קיז לבמה לבצע את השיר החדש שלה. חייב להודות שמשום מה אני מעדיף את הכיסוי שסילביה יאקוב עשתה לשיר הזה, לפני שבועיים וקצת בעונה ה- 3 של TV:US.

בכל מקרה הדו-קרב...
הראשונה לעלות היא דיאמונד. לפני ההופעה שלה אני חייב לציין דבר אחד – אני מאוד אוהב את המקצועיות שלה. בעיקר לילדה בת 13. לא יעזור כלום, היא תמיד מנסה להישאר עם חיוך על הפנים ולא לתת לרגשות שלה להשתלט עליה. הביצוע עצמו... היה קצת יבשושי מדי ואיטי, אבל אין מה לעשות – יש לילדה קול! ציון: 5.

וינו עלה לשיר ו... הקול שלו היה מלא נשמה במהלך הביצוע שלו, ומדי פעם הצליח להראות את העוצמה שיש לו בו. הבעיה היא שאני עדיין לא אוהב את הקול שלו, כי לדעתי הוא לא מתאים לשירים שקטים ואיטיים! די השתעממתי מהביצוע, בסופו של דבר והעובדה שזה השיר שהוא ביצע באודישן הראשון לא עזר. ציון: 6.

אני כמובן מקווה שיצילו את דיאמונד, כי אני יותר נהנה לראות אותה, למרות שבביצועים שלהם הערב, וינו הצליח להתבלט קצת יותר, למרות המיחזור.

LA בוחר לשלוח את דיאמונד הביתה. בריטני שולחת את וינו הביתה. דמי משחקת אותה חצויה ולא בטוחה. לרגע אפילו האמנתי לה, שהיא באמת מחבבת ומאמינה בשניהם במידה שווה, ושהיא לא יודעת במי לבחור(כן, בטח...). אבל כצפוי היא שלחה הביתה את וינו. אז הכול תלוי בסיימון. אם הוא לוקח את זה לדד-לוק, אני די בטוח שדיאמונד תמצא את עצמה בחוץ.
הוא שלח את וינו הביתה ונתן לדיאמונד עוד שבוע בתחרות.

לסיכום... נראה שזה עובד טוב בשביל סיסי כל הקטע הזה של, שבוע אחד בבוטום2 ואז בשבוע אח"כ קפיצה גדולה בדירוג. מעבר לזה – "פיפת' הרמוני" מקום 4 בדירוג! הידד!!!

andre93

New member
איך לא הופתעת שוינו הגיע לבוטום? הרי בכל

שאר השבועות הוא היה מקום 3? זו לא קפיצה מובנת מאליה...

is00

New member
בכל זאת הייתה לו הופעה די גרועה.

מעבר לזה היה מדובר בהדחה כפולה, ומשהו אמר לי שאת הקולות של האקטים שהודחו בשבוע שעבר לא וינו יקבל, מה שאומר שכמות ההצבעה לו תמשיך להישחק. בהחלט לא חשבתי שהנפילה תהיה כל כך גדולה, אבל היה ברור לי שהוא לא ישמור על המקום השלישי. חוץ מזה, לא יעזור כלום, לא היה לו סיכוי קלוש לזכות. פשוט אין לו את ה... X פקטור.

מעבר לזה, ברגע שראיתי שסיסי ופיפת' הרמוני עברו היה ברור לי שזה הולך להיות אחד האקטים של LA בבוטום2 ואין מצב שזה יהיה טייט, אז... זה לא היה כזה שוק, לדעתי.

dilan angel

New member
אפרופו תוצאות- בטוויטר

פייג' רשמה שהיא מצטערת שהיא נשמעה כאילו היא לא אסירת תודה לתוכנית אז היא אמרה תודה לאקס פקטור, סיימון קאוון, אל איי , דמי לובאטו ובריטני ספירס...

ממש תמוה שהיא לא הודתה אישית לדמי ועוד אמרה אותה שלישית.

כתגובה דמי רשמה "מכעיס אותי שפייג' הלכה , אנחנו נתגעגע אלייך, היה תענוג לעבוד איתך"

כמה אהבה

ואפרופו טוויטר-
רק אני אינפלתי את ביאטריס?

היא בלתי נסבלת!
מציפה את הטוויטר בציוצים ילדותיים של פאקצה בכיתה ח'...

omer719

New member
היא בלתי נסבלת!

אני לא מוריד אותה רק בשביל לבדוק דברים רלוונטים שהיא תגיד להמשך ולהעלות לפה. אבל היא עושה ריטוויט לכל מי שכותב עליה מילה נחמדה!

is00

New member
זה מזכיר לי את הקטע של ליטל מיקס.

הריטוויטים האלה של דברים טובים שנכתבים עליהם שהן "מצייצות מחדש". זה לפעמים ממש עולה לי על העצבים.

השועל סיים לצפות בפרק התוצאות

ההדחה המיידית

האמת שהשועל הופתע קצת שפייג' עפה דווקא כשכל המנטורים שבחו אותה וקבעו שזו היתה ההופעה הכי טובה שלה, וסיימון אף הוסיף ואמר שזה נשמע לו כבר כמו הוצאה של דיסק.... אבל באמת שהשועל לא ירגיש בחסרונה. השועל גם שמח שסיסי היפה והלוחמנית עברה לטופ 6, ושהעבירו אותה שנייה ולא מתחו אותה יתר על המידה כמו בפעמים הקודמות. אין ספק שהבחורה הזאת יפהפיה וסקסית. לא יודע מה לגביכם, אבל השעל מאוד אוהב אותה ואת הדרך שלה לאורך התוכנית. אני גם שמח שחזר לה הבטחון שהיה לה באודישן הראשון. אבל הכי משמח את השועל שסיימון שכבר אמר לה להתחיל לארוז את המזוודה, נאלץ לאכול את הכובע עם כל 300 מיליון האלבומים שהוא מכר, מול דמי, שנשארה בכל זאת עם אקט גם לטופ 6, כמו שהשועל חשב.

הבוטום 2 לא ממש היה מפתיע, לשועל היה ברור שוינו יהיה מקום אחרון אחרי הביצוע האחרון שלו, גם דיימונד לא היתה במיטבה וההופעתה לא היתה מהטובות שלה העונה, וגם זה שהיא הופיעה ראשונה הפעם, קצת השכיח אותה מקהל הבוחרים של התוכנית.

הדו-קרב

הפעם נתנו להם להירגע ולהתכונן אליו, כשבינתיים אלישיה קיז עולה לבמה ונותנת הופעה ווקאלית לא רעה, אבל גם לא הפילה את השועל מרגליו האחוריות ומנחי התוכנית באופן די מביך יש לציין, התעלמו ממנה אחריו, לא בטוח שמישהי אחרת לא היתה נעלבת מזה, אבל קיז דווקא לא הובכה ומצאה דרך מגניבה לרדת מהבמה, דיימונד ששעלתה שוב לשיר ראשונה, היתה הרבה יותר פושרת בשירה האמת, מוינו, שהשועל חושב שדווקא הוא זה שנתן את הלב והנשמה בדו-קרב הזה, למרות שזה שיר ממוחזר מהאודישן שלו, אך מול סיימון ודמי, כי שני האחרים זה קולות בטוחים למועמדים שלהם, היה ברור לשועל שוינו הולך הביתה, כי לא היה שום סיכוי שסיימון לא ינצל את המומנטום לפנות את המקום השלישי לאחד מהרכביו, ובעיקר לאמבלם 3 שלו שהוא עשה הכל, כולל לתת להם לשיר אחרונים, בכדי לעלות אותם לטופ 3, וגם בגלל שכזכור דיימונד כבר הודחה, והוחזרה שוב בהחלטת פה אחד של כל המנטורים, בטענה שנעשתה שגיאה עם הדחתה. ועכשיו הם רוצים להראות שלא סתם הם החזירו אותה לתוכנית....

אז נפרדנו מפייג' ווינו, וטוב שכך, כי שניהם באמת שכבר מיצו ולא נשאר להם יותר מה למכור.

הדירוג השבועי שנחשף גם הוא לא ממש הפתיע את השועל. טוב, אולי טיפונת, לטייט השבוע ממש לא הגיע המקום השני, אפילו להיות בטופ 3 לא הגיע לו. אבל האמת שגם כל האחרים לא היו בשיאם השבוע, ולכן עוד אפשר להבין. סיסי והרמוניה חמישית ביחד עם דיימונד במקומות הנמוכים, ואילו קרלי במקום הראשון, למרות ביצוע עם עיבוד די גרוע ומגמגם לשירה של אדל, וזה כבר מראה על מגמה ברורה, כמו שאמר לה LA ובצדק, שגם כשיא פחות טובה, היא עדיין יותר טובה מהאחרים, לשועל אין ספק שהילדה הולכת לזכות. יפתיע אותי מאוד אם בסוף היא לא תזכה. ועוד יותר יפתיע את השועל אם היא תודח עד הגמר, לא מהתוכנית, מהמקום הראשון שהיא התמקמה בו.

shaharEB

New member
אוףף

לא אכפת לי מפייג'... למרות שהיא עפה בשיא שלה..
אבל ווינו !?
יש לו קול מדהים.. שזמכיר לי את ג'וש קרג'יק באופן אירוני

אני עצובה שהוא הלך

הדירוג לא מפתיע יותר מדי.. רק חבל לי שרוב מי שנשארו מעאפנים באמת.
דיימונד הייתה צריכה ללכת, פיפט' הרמוני מזמן היו צריכות לעוף, וסיסי. נראה אם היא תשרוד עוד שבוע

shaharEB

New member
מקום שני זה מכובד
לפחות קראו לו לעוד

הופעה
, הוציא שיר חח משהו XD

andre93

New member
פיפת' הרמוני לא צריכות לעוף

סיסי כן. אני רוצה גמר של פיפת' הרמוני, קרלי ואמבלם 3 אבל טייט יקח את המקום של הבנות.

shaharEB

New member
הביצוע היחיד היפה באמת שלהן, היה בבית של

סיימון. והביצוע האחרון מקום שני.
בכל השאר מצאתי זיופים, או שהם סתם שינו את השיר בצורה שלא אהבתי
לא יודעת..הן לא מתחברות לי

למעלה