שירשור הפרק - טופ 4!

ראיתי רק את קרלי ופיפת'

קרלי איכזבה ממש.. 2 הביצועים היו סתמיים
פיפת' הפציצו בביצוע הראשון שלהן! וגם ממש אהבתי את התפוארה והבגדים

הביצוע לאימפוסבל היה בסדר.. הן ביצעו אותו טוב יותר בפעם הראשונה

andre93

New member
איזה באסה, האינטרנט שלי זוחל בגלל

בעיות עם הספק ואני בקושי מצליח אפילו לראות ביוטיוב

אבל הספקתי לראות קטע מהביצוע הראשון של פיפת' הרמוני וזה היה פשוט מדהים! מושלם!
וקרלי די אכזבה בפרק הזה עם בחירות שירים לא טובות.

I Remain

New member

הפרק היום היה ברמה מאוד גבוהה סופסוף, דיימונד הייתה ממש חסרה

טייט סטיבנס - לא אהבתי שום ביצוע שלו.

חמישיה הרמונית - הפציצו היום מאוד! הם ביצעו את השיר הכי אהוב עלי השנה וגם את השיר שגרם לכולם לאהוב אותן. היו היו הכי טובות הערב לדעתי.

אמבלם 3- את השיר הראשון ממש שנאתי אבל הביצוע שלהם להיי יהודית היה מעולה, מרגש וסוחף. הביצוע הכי טוב שלהם לדעתי אי פעם בתוכנית.

קרלי - הבחירות שירים היו טובות מאוד, מאוד אייקוניות, הביצועים היו מאוד בינוניים לדעתי.

הדירוג שלי על סמך ההופעות של הערב בלבד:
1. פיפ הרמוני
2. אמבלם 3
3. קרלי
4. טייט

carly fan

New member
אני בלחץ אטומי לקראת התוצאות מחר

בחירת שירים מזעזעת של קרלי(רק בריטני אשמה) וסימון הנבלה הזה לא חסך בביקורת מהנסיכה קרלי .פשוט דיווה קטנה ומושלמת
מבחינתי היצור הכי מושלם עלי אדמות.הזמרת הכי טובה ומרגשת EVER .
אם היא לא עולה לגמר וכמובן זוכה אני מבחינתי מחקתי את סימון

לא מבין את ההתלהבות מאמבלם 3 .בעיניי לא להיט בלשון המעטה .פיפט הרמוני נחמדות.ממש לא יותר מזה ..
טייט בהחלט יריב ראוי ועיקש לדיווה הקטנה שלנו ואני צופה ראש בראש בינהם מאוד מרתק
מבחינת השופטים :
1.בריטני-לא מספיק מעניינת.לא לקסיקון עשיר במיוחד .בלונדה נו

2. סימון-אינטרסנט רשע .ימח שמו וזכרו .אחרי הביקורת המרושעת שנתן לקרלי היום רציתי ..........( מסכנה שלי איך היא לקחה את זה קשה.רציתי רק לחבק ולחזק אותה

3.LA -לא סובל אותו .
4.דמי-ביצ' too predictable

בקיצור אני מחזיק אצבעות שקרלוש עוברת את זה איכשהו ומגיעה לגמר שם אני משוכנע שהיא תגיע יותר משוחררת עם בחירת שירים נכונה ותיתן בראש
שמתי לב שמחוץ לאמריקה יש קונצנזוס סביב קרלי .כולם מאוהבים בילדה ורוצים בנצחונה .באמריקה לצערי סיפור שונה לגמרי .טייט הכי אהוד ביי פאר .וקרלי לא בפור כזה גדול על שתי הלהקות
אגב .פיםט הרמוני משבוע לשבוע צוברות יותר ויותר אוהדים(דבר מאוד מדאיג ) לא נשארו לי ציפורניים מהמתח
GO CARLY /LOVE U

Moses The Fish

New member
אוקיי, הגיע הזמן...

ללייב שואו ברמה, אני ממש מקווה שהגמר לא יהיה אנטי קליימקס!

טייט - לא טרחתי לצפות. די, נמאס, מיציתי, הכל נשמע אותו דבר. הוא משעמם טילים, נראה מביך על הבמה, לא זמר-על... שר קאנטרי. יופי. אמריקה תצביע ותהפוך את כל ה"אקס" של האקס פקטור ללא רלוונטי.

קרלי - הייתה מזעזעת. באלטון ג'ון זה עוד היה נסבל, את ג'ון לנון היא חירבה, כרגיל, עם הצווחות הלא קשורות והזיופים בגבוהים. לא מתה עליה, זו האמת, יש משהו רובוטי, שני השירים כאלה מתוקים ומלאי אופטימיות והיא שרה אותם כאילו היא צריכה לשבת על האסלה.

אמבלם3 - השיר שהם בחרו בעצמם היה מהמם, ודמי צדקה שסוף סוף הם נשמעו אותנטיים ונאמנים לעצמם כמו באודישן הראשון שלהם. השיר שסיימון בחר להם היה קצת גדול עליהם אבל היה קסם על הבמה, ואני גם חושבת שלתת לקיטון תפקיד מרכזי כל כך לא היה חכם. בכל מקרה, זו היתה תוכנית מצויינת שלהם ומגיע להם לעלות לגמר על סמך שתי ההופעות האלה!

פיפת' הרמוני - אימפוסיבל לא היה מהמם כמו השיר של אלי גולדינג - שהוא ההופעה האהובה עליי בעונה הזאת. הכי הכי רציתי שהם יעשו הופעה בדיוק כזאת - שובבה, כיפית, סקסית ופופית. רוצה לציין שהן גם נראו מדהים ונשמעו מדהים, זו ה-הופעה של הערב, ולדעתי אם הן לא יעלו לגמר זה פשוט יהיה מבאס ברמות על
אבל כל העונה הזאת מבאסת, אז מה חדש? מקווה שלפחות יחתימו אותן או משהו

דמי היתה מצחיקה שבוע שעבר, השבוע היא חזרה לסורה ולביקורות המתחנפות שלה

carly fan

New member
דמי נהייתה לקקנית ברמות

מאז שסימון שם אותה בפינה היא הפכה את עורה
זה די ברור שרוב השופטים מיישרים קו עם הבוס.
ממש מגעיל איך שכולם פתאום מחמיאים ללהקות .מעניין מאוד למה
צריך להביא שופטים עם עמוד שדרה שלא עושים חשבון לסימון

Moses The Fish

New member
לא התכוונתי לזה,

מתחנפת - מנסה למצוא חן בעיניי הקהל. לא חושבת שהיא בכלל מנסה למצוא חן בעיניי סיימון, להיפך - הם שניהם נהנים לטפח את השנאה המזוייפת הזו אחד לשני... הבעיה היא שהמצלמה קולטת שהם מזייפים. אז סיימון עוד עושה את זה עם חיוך ערמומי, אבל דמי פשוט מתפתלת.
היא מנסה להצחיק בכוח, פוחדת להגיד את מה שהיא באמת חושבת - וזה מעצבן. בשביל מה משלמים לך אם לא בשביל לשבת שם ולהגיד מה את חושבת באמת? למי זה עוזר כל ההליכה הזו מסביב לנקודה?
אני לא מבינה מה הבעיה בלהגיד, למשל, שקרלי משעממת, אם זה מה שהיא חושבת. זה פשוט מגוחך לראות אותה מתפתלת בביקורת עליה כשממילא שניה אחריה "הבוס הגדול" קוטל את קרלי פי מליון.

carly fan

New member
מסכים איתך לחלוטין

אגב .לא רק דמי מנסה למצוא חן בעיניי הקהל .גם לבריטני חשוב מאוד ליישר קו עם הקהל .היום היא ביקרה את טייט (באקט הראשון כמדומני) וקיבלה בוז צורם שגרם לה לעשות פרצוף כזה מצחיק של אופס מה עשיתי
סימון ו-LA פחות עושים חשבון .אגב זה רק אני שחושב ש-LA לא ממש בקטע של טייט .אין לו ברירה פשוט
אני מצוטט עם מלא אמריקאים ויש בעיה קשה .רובם טוענים שטייט לוקח את זה בהליכה .קשה לי להשלים עם זה
הייתי שמח אם סימון היה מחזיר את פאולה

Uri04

New member
אין לי ספק

ש-LA לא סובל את טייט ואת הסגנון שלו. אם טייט היה זמר של כל מנטור אחר, LA היה קוטל אותו באכזריות כל שבוע.. נו באמת, הכל פה אינטרסים.

andre93

New member

ההופעה של פיפת' פשוט אדירה! הביצוע הקולי היה גם מדהים!

זה בהחלט הביצוע הכי טוב שלהן בשלב הלייב שואוס( כי שום דבר לא ישתווה ל- impossible בשלב בתי השופטים)
אמבלם 3 די איבדו את זה לדעתי. אני כבר לא אוהב אותם כמו שאהבתי לפני שבועיים.

Uri04

New member
הגיגים

- הרמוניה מס' 5 - הביצוע הראשון שלהם לגרסא הגרוטסקית למסיבת התה של בוסטון (לא זוכר מה היה השיר בכלל) היה אולי הביצוע הווקלי הטוב ביותר שלהן. ההופעה עצמה קיטשית, אבל עם attitude (שאהבתי). הביצוע המחודש שלהן לשיר של שונטל היה מיותר והוריד אותן שוב לתחתית. למה זה היה נחוץ ולמה כשההרכב מחובר לגיליוטינה צריך לתת לזמרת החלשה ביותר בתוכו (אלי) לשיר את רוב השיר? חבל.

- קרלי רוז - שוב פעם, אני לא ממש מתלהב ממנה. היא ארצ'ולטה מודל 2012 וגם אותו לא סבלתי. בכלל, יש לי משהו נגד ילדים בתכניות כאלה. זה תמיד גימיק שמעצבן אותי, ואף ביצוע שלה לא הפיל אותי עד עכשיו. אני בדעת מיעוט, אני יודע.

- טייט - לא זמר אדיר, אבל הוא לפחות יודע מי הוא ואיזו מוסיקה הוא רוצה להפיק. אני בסה"כ מחבב אותו (אמרתי אץ זה פה פעם), למרות שבטח לא הייתי רץ להוריד את האלבום שלו.

- למלם3 - מעצבנים. אמנם עשו בשכל השבוע כשלא נתנו לדרו לשיר סולואים, ואז הכל נפל על ווס ואחיו הצעיר והקולות הצורמניים שלהם, אבל לפחות אצלם מבינים על מה הם שרים. מבחינתי הם יכולים לעוף מחר, למרות שאני בספק אם זה יקרה. אני עדיין חושב שיש להם סיכוי לנצח, ובכך לקבור תחתם את אחת מעונות תחרויות השירה הנוראית ביותר שהתקיימה מעולם.

יש מילה אחת לתיאור הסמי-פיינל

לדעתו של השועל יש מילה אחת לתיאור הסמי-פיינל:אכזבה.

לא אהבתי אף ביצוע, וזה לא שלא היו ביצועים נחמדים, אבל רוב הביצועים היו משמעממים שכמעט גרמו לשועל להירדם, והשאר שלא שיממו ממש לא היו ברמהשל סמי-פיינל.

השועל חושב שאם ככה ייראה גם הגמר, אז חבל על העונה כולה.

נתחיל מזה שהכי איכזבה אותי הפעם דווקא הפייבוריטית שלי קרלי, עם שני ביצועים שלא קשורים לכלום, ובטח לא לרמה שאנחנו רגילים ממנה. בעיקר השיר Imagine של לנון, שכל האינטרפטציה שלו היתה שגויה באזניי השועל מתחילתו ועד סופו. התחילה חלש, כמעט כבר נרדמתי, ואז פתאום צרחות שלא קשורות לכלום. דווקא כאן השועל נאלץ להסכים עם סיימון והביקורת שלו, גם אם היא משוחדת, כי בכל זאת יש לו שני אקטים בתחרות מולה שהוא רוצה לראות בגמר. למרות שנראה שהוא ויתר כבר על הרמוניה חמישית ורץ רק עם אמבלם3 הבלתי נסבלים, שגם הפעם לא סיפקו את הסחורה. ודווקא את הרמוניה חמישית השועל הכי אהב הפרק, כי הן היו הכי משעשעות ולא כבדות כמו כל השאר, שהשועל חש כאילו הם אילצו את עצמם להיות שם ולשיר. טייט החליט לשיר שיר מדורות של בוקרים וLA המנטור שלו חבש כובע בוקרים שחור כאות הזדהות עם האקט היחיד שלו שנשאר בתחרות, השיר השני היה משעמם ברמות, עד כדי כך שהשועל מצא את עצמו נוחר על הספה, ורק מהנחירות השועליות התעורר בסוף השיר. אז טייט אולי בעל טוב שממש אבל ממש אוהב את אשתו, אבל הוא כבר משעמם את השועל ויותר גרוע מזה, מרדים את השועל.

השופטים עצמם גם הם אכזבה. החל מבריטני שהדבר היחיד שהיה בה טובבפרק הזה היה המחשוף הנדיב שעמד להתפקע בכל רגע נתון והשועל ממש התפלל שזה כבר יקרה, ולו בכדי להפיג את השעמום הכבד, אך לרוע המזל תפילותיו של השועל לא נענו. דמי גם היא התאפקה מאוד בביקורתיה ונערותיה, ולהוציא העקיצה שהיא שלחה בסיימון שנראה כאילו תיכף הולך להעיף לה סטירה מצלצלת בשידור חי, על כך שהוא זקן מדי, לא ממש סיפקה את הסחורה הפעם, כאילו שההפקה ממש מיתנה אותה ואת תגובותיה הספונטניות שהשועל כל כך אהב אצלה בפרקים קודמים, כי הם שיעשעו אותו. סיימון האינטרסנט שמפרק לפרק נעשה יותר מרושע, אך לפחות ייאמר לזכותו שהוא עדיין מצליח לשעשע את השועל מדי פעם. ואחרון לא חביב בכלל LA שנראה כל כך מזוייף עם הכובע בוקרים השחור שחבש על ראשו, כשהוא מהלל ומשבח את האקט שלו, למרות שאפשר היה לראות עד כמה הוא לא מתחבר בכלל לסגנון הזה, ועד כמה הוא היה מעדיף להיות למשל המנטור של קרלי.

ואם צריך לדרג את האקטים נכון לביצועי הפרק הזה:

במקום הראשון: הרמוניה חמישית
במקום השני: קרלי
במקום השלישי: טייט
ובמקום האחרון: אמבלם3

ונסיים עם הודעה דרמטית של זוג המנחים: מעכשיו ועד פרק הגמר לא יוצג לוח הדירוגים בפרק התוצאות. השועל שואל את עצמו למה כמה פרקים כבר יש עוד עד פרק הגמר?

dilan angel

New member
אימפוסיבווווווווולל אואול אואול

במילה אחת - פיפת' הרמוני

טייט- סורי, כבר סוף העונה ולא הצלחתי להתחבר. למרות שהוא נראה מקסים ויש לו אחלה קול.

אמבלם- לא.יכולה.לסבול.אותם . נקודה.

קרלי- בחירת שירים הכי גרועה מכל העונה. איזו טעות. עכשיו הטייט הזה יהיה בדירוג מקום ראשון. אבל עדיין- מלכה ברמות על

פיפת הרמוני- אפשר שהן יזכו? בבקשה! אלופות! איזה הישג אדיר ללהקת בנות להגיע לחצי גמר.
כאילו ברצינות, מי שמע את המושג להקת בנות ב10 שנים האחרונות?
פשוט מקסימות - לכל אחת חוץ מאפרו אמריקנית (נו פוליטקליקורקט) יש קול מדהים ואיכותי ברמות!
אימפוסיבל- מדהים
ולאכפת לי שהן כבר ביצעו את זה
קמילה שם מפציצה

בכללי הייתה תוכנית די טובה
סיסי חסרה ברמות על
דמי לא נראתה טוב בכלל, ולמרות שזה נושא רגיש אצלה (אאההמ בעיות אכילה) היא ממש עלתה במשקל- לא שאכפת לי , סתם מציינת עובדה

לא אהבתי היום את ההיערות שלה- במיוחד על קרלי היא ממש הסתבכה עם עצמה וההערה לסיימון שהוא זקן הייתה ילדותית ולא קשורה...
חולהעליה אניוויי

בריטני- מדהימה מדהימה מדהימה
קודם כל היא הייתה נראית מצויין! אהבתי איך שהיא עזרה לקרלי עם הפסנת
כזאת ברבור
הביקורות שלה השתפרו פלאים ממוזרות למדוייקות 100%

בכללי הייתה תוכנית טובה-
מריו וקלואי השתפרו... הביצועים מתונים יותר ופחות גרנדיוזים וחשים מעצמם...

הללואי שאמבלם או טייט לא יעלו לגמר, אני כ"כ אשמח!

|עפתילראותאתפרקההדחה|

למעלה