שירשור הפרק - טופ 4!

Moses The Fish

New member
דמי נראית מצויין... נראית בריאה

וזה שהיא מעלה במשקל זה סימן שהיא לא עושה קוקאין! זה המשקל הטבעי הנורמלי שלה, ולדעתי היא נראית טוב, היא נראית בריאה. להסתכל עליה עכשיו לעומת התקופה שהיא היתה חולה זה שמיים וארץ... מעדיפה את הגרסה העגלגלה שלה.

ודווקא ההערה שלה לסיימון היה הדבר היחיד המשעשע שהיא אמרה בערב ("הוא לא שומע כי הוא כל כך זקן").

carly fan

New member
אני איתך בעניין דמי .בריאה=סקסית

בהחלט היא נראית מעולה .
ואנא מימך להרגיע קצת בעניין קרלי הקדושה .תודה מראש

dilan angel

New member
מסכימה

שלא תביני לא נכון,
גם אני מעדיפה את הגרסה הזאת שלה
ואני שמחה שהיא בריאה

סתם צייניתי עובדה

is00

New member
הופעות כפולות

והערב כל X שוב שר צמד שירים –אחד שנבחר על ידם ואחד שנבחר על ידי המנטור שלהם.

טייט סטיבנס: 1. הבחירה של טייט הייתה שיר בשם "Bonefires". אז משעמם זה לא היה. טוב לפחות לא יותר מדי. חוץ מזה טוב לראות את טייט מבצע שיר עם קצב קצת יותר מהיר, אבל בכנות... לדעתי השיר היה קצת גדול עליו, כי לדעתי לשיר כזה צריך מישהו/י עם מנעד קולי הרבה יותר גדול. ציון: 5.
2. הבחירה של LA לטייט היא שיר בשם "Fall". הביצוע הזה החזיר אותי לימים עברו – הימים שמה שטייט בעיקר הצליח לעשות לי זה לשעמם אותי למוות! זה לא שהביצוע היה גרוע, הוא פשוט, לטעמי, היה איטי מדי. בעיקר אחרי הביצוע הקודם שלו הערב, ושוב לא הכי הלם את הקול והסגנון של טייט, לטעמי. ציון: 6.

קרלי רוז סוננקלר: 1. הבחירה של קרלי היא שירו של אלטון ג'ון – "your song". יו, איך שקרלי אכזבה אותי! היא התחילה טוב, אפילו שזה נשמע קצת קריוקי מדי. אבל החל מהבית השני של השיר... הביצוע פשוט הדרדר וסתם היה גרוע. כל כך הרבה שינויים מיותרים וכל כך הרבה החלפות של סולמות וריצות קוליות מיותרות. הביצוע הזה, נראה לי, הראה הכי טוב את הגיל של קרלי ואת חוסר הניסיון שלה. יש שירים שפשוט אסור לשנות יותר מדי. חבל! ציון: 4.
2. השיר השני, שנבחר לה על ידי בריטני, הוא "Imagine" של ג'ון לנון. שוב השיר התחיל טוב ואז הדרדר. ובאיזה שלב בשיר, לטעמי היא פשוט החריבה אותו. ואני מאשים בכך רק דבר אחד – הצורך של קרלי לעלות גבוה. לשיר בצלילים הגבוהים, לדעתי, זה הדבר הכי מיותר וגרוע לעשות בשיר כמו "דמיין" של לנון, כי זה סתם... מוזיל אותו. ציון: 3. אני לגמרי הסכמתי עם הביקורת של סיימון הפעם!

אמבלם3 : 1. הבחירה של אמבלם3 הייתה "Baby I love your way". קודם כל חבל לי שרק אחד מהם נשמע טוב כשהוא שר. מצד שני הם נשמעים מצוין כשהם הולכים לכיוון הראפ יותר ופחות לשירה. הביצוע היה מהנה, אבל בגלל שהם לא זמרים טובים, הוא לא נשמע ממש טוב, כל פעם שהם שרו. הייתי מעדיף שהם יכניסו בהופעה הזאת יותר ראפ משירה, כי לדעתי זה היה נשמע הרבה יותר טוב. ציון: 6.
2. הבחירה של סיימון לאמבלם 3 היא "Hey Jude" של החיפושיות. הביצוע היה בסדר, אבל משעמם מדי. בעיקר אחרי הביצוע של השיר הראשון שלהם. לצערי לא מפתיע, כי סיימון פשוט לא מבין אותם נכון. ציון: 6.

פיפת' הרמוני: 1. הבנות בחרו לשיר את שירה של אלי גולדינג – "Anything can Happend". מה אני אגיד לכם? ההופעה הייתה מ-ע-ו-ל-ה. אהבתי את כל מה שהלך שם על הבמה. הביצוע עצמו – הרבה פחות. קודם כל השיר, לטעמי, היה קצת משעמם מדי. שנית נורמני ודיינה סבלו מלא מעט זיופים. קמילה... קמילה היא פשוט כוכבת! וההרמוניות – היו, אבל שוב לא מספיק. אז על ההופעה הן מקבלות ממני – 10, אבל על הביצוע הן מקבלות ממני 4. מה שאומר... ציון: 7.
2. השיר שסיימון בחר להן הוא... "Impossible". כן,כן קראתם נכון. WTF? אתה רציני, סיימון? למה למחזר להם שירים??? מצד שני לא מפתיע כי סיימון יעשה הכול כדי לקדם את אמבלם3 בתחרות, גם אם זה אומר להקריב את הלהקה השנייה שלו.
בכל מקרה הביצוע... לא היה טוב כמו הפעם הראשונה שהן ביצעו את השיר. השימוש בספרדית בחלק מהשיר היה נחמד, אבל לא עזר לביצוע להיות טוב יותר מהביצוע הראשון שלהן. הן נשמעו טוב, אבל לא טוב כמו בפעם הראשונה, כי אז זה היה כל כך גולמי וזה היה הקסם האמיתי בהופעה הראשונה שלהן כלהקה. אולי גם השינויים בחלוקה של השיר גרמה לזה להישמע פחות טוב, כי בפעם הראשונה שלהן, לדעתי, כל שורה ישבה בול על הבחורה ששרה אותה. חוץ מזה, אחרי חודשיים- שלוש שהן ביחד ציפיתי לשמוע מהן יותר הרמוניות בביצוע ה...מחודש שלהן לשיר. ציון: 8.

התכנית עצמה הייתה סבירה פלוס, אבל איפה דמי של שבוע שעבר?  מבחינת הופעות, לטעמי קיבלנו עוד ערב בינוני פלוס. לגבי התוצאות מחר... מאחר שכרגע זאת תחרות פופולאריות אצל המצביעים אני מצפה לראות את 5H הולכות הביתה, לצערי. אם זה היה תלוי בי ועל סמך ההופעות מהערב אני הייתי שולח הביתה את קרלי או טייט. אין מצב שזה ייקרה, אז הדרך היחידה של 5H להגיע לגמר היא רק אם, איכשהו, הן יקבלו יותר הצבעות מאמבלם3.

omer719

New member
מה יש לכם

מקרלי?! גם הביצועים הפחות טובים שלה הפרק, היו עדיין מעולים ומדויקים.
אם כבר ההערות צריכות להיות כלפיי בריטני, השיר הראשון היה טוב, רק כמו שסיימון אמר, ללכת ככה ולשיר בו זמנית עירער אותה בצורה מסויימת.
והבחירה של השיר השני לא הייתה כל כך טובה, וגם כל האובר הזה עם הישיבה, עמידה, מקהלה מיותרת, שוב ישיבה... סתם.
אבל עדיין קרלי מעולה, מקווה שבגמר יאהבו יותר

andre93

New member
היא מדייקת והכל, אבל העיבודים היו לא טובים.

אז מסכים איתך

נוש14

New member
תגובתי

אוף העונה הזאת נהייתה מה זה מאוסה.
ראיתי רק את החצי הראשון של הפרק ונמאס לי.

טייט פשוט משעמם אותי ואני לא מתחברת אליו לא משנה מה.
קרלי הרסה את יור סונג והפכה אותו משיר יפה ומרגש לשיר פופ סתמי ולא ממש אכפת לי איזה שיר היא ביצעה אחר כך.
אמבלם נתנו ביצוע ייחודי וגרמו לי להבין שיש עוד תקווה לעונה הזאת רק שברור שהם לא הולכים לנצח בחיים.
ואת פיפת' הרמוני אני ממש אוהבת אני חושבת שהן ממש מתחברות טוב כלהקה ואני סקרנית לראות מה יצא מהן אחרי התוכנית אבל לצערי די ברור שאין סיכוי שהן ינצחו.

קיצר העונה הזאת איומה, יש בה יותר מדי בעיות. אני מקווה שבעונה הבאה הם ישכילו לעשות שינויים הכרחיים ושיהיה יותר לעניין.

shaharEB

New member
So........

הממ...טייט- אהבתי את 2 הביצועים, הוא צריך להיות בגמר הוא מעולה

קרלי- באת ביצועים מעאפנים, את הראשון אהבתי , אבל שוב היה שקט וצפוי. את השני אהבתי בהתחלה, ואז הרגשתי שהיא צקצת הרסה אותו.
את רוצה ליר שיר רועש, תשירי אחד, אל תהרסי אחד שקט בשביל זה

פיפט הרמוני - ואו. אהבתי את הביצוע הראשון. אמרתי לאבא שלי :" אני שונאת אותן ואני רוצה שהן יעופו, אבל אהבתי את זה ."

את הביצוע השני ממש לא אהבתי, לא סוד שאני מתה שהן יעופו
וזה שהן שרו את אותו שיר פעם שנייה וגם לא שרו את זה טוב עזרה לי =)

אמבלם 3 - ביג לייק

אהבתי את שני השירים
חמודים

snirf

Active member
הערב החזק של פיפט' הרמוני

מי היה מאמין שאחרי שאבדה כל תקווה לגביהן כלהקה(כולל זה שכבר קברו אותן בפאנל השופטים)-הן הפתיעו עם ביצועים מוצלחים ביותר השבוע! (ועוד איזה תיזמון הם בחרו...)

anything could happen היה מרשים מבחינת הכול-הרמוניות, הביצוע, ההופעה, כל ההפקה מסביב...כל זה היה צריך להיעשות מזמן! עד עכשיו היו להן רק בלדות/ביצועים מונוטוניים שהן עומדות במקום...למה?! הן להקת בנות!
אימפוסיבול-אומנם אני לא אוהב ששרים שיר שכבר בוצע, אבל אני חושב שכמו שסיימון אמר-זה הזכיר מדוע התאהבנו בהן מלכתחילה. על אחת כמה וכמה שהביצוע הפעם הוכיח שהן להקה ולא סוליסטיות(עם הרמוניות והכול) שלא כמו בביצוע בביתו של סיימון שחולק אינדיבידואלית לכל אחת...כך שאהבתי את הביצוע מהטופ4

אמבלם3-ואני שואל אשאל-מה לעזאזל ההתלהבות מהם? אין בהם שום דבר מיוחד...סתם חבורה של מתלהבים

עצוב לי לומר את זה אבל קרלי לא הייתה WOW השבוע...לא אהבתי את בחירת השירים כלל
מקווה שבגמר היא תבחר שירים טובים יותר...

למעלה