הופעות כפולות
והערב כל X שוב שר צמד שירים –אחד שנבחר על ידם ואחד שנבחר על ידי המנטור שלהם.
טייט סטיבנס: 1. הבחירה של טייט הייתה שיר בשם "Bonefires". אז משעמם זה לא היה. טוב לפחות לא יותר מדי. חוץ מזה טוב לראות את טייט מבצע שיר עם קצב קצת יותר מהיר, אבל בכנות... לדעתי השיר היה קצת גדול עליו, כי לדעתי לשיר כזה צריך מישהו/י עם מנעד קולי הרבה יותר גדול. ציון: 5.
2. הבחירה של LA לטייט היא שיר בשם "Fall". הביצוע הזה החזיר אותי לימים עברו – הימים שמה שטייט בעיקר הצליח לעשות לי זה לשעמם אותי למוות! זה לא שהביצוע היה גרוע, הוא פשוט, לטעמי, היה איטי מדי. בעיקר אחרי הביצוע הקודם שלו הערב, ושוב לא הכי הלם את הקול והסגנון של טייט, לטעמי. ציון: 6.
קרלי רוז סוננקלר: 1. הבחירה של קרלי היא שירו של אלטון ג'ון – "your song". יו, איך שקרלי אכזבה אותי! היא התחילה טוב, אפילו שזה נשמע קצת קריוקי מדי. אבל החל מהבית השני של השיר... הביצוע פשוט הדרדר וסתם היה גרוע. כל כך הרבה שינויים מיותרים וכל כך הרבה החלפות של סולמות וריצות קוליות מיותרות. הביצוע הזה, נראה לי, הראה הכי טוב את הגיל של קרלי ואת חוסר הניסיון שלה. יש שירים שפשוט אסור לשנות יותר מדי. חבל! ציון: 4.
2. השיר השני, שנבחר לה על ידי בריטני, הוא "Imagine" של ג'ון לנון. שוב השיר התחיל טוב ואז הדרדר. ובאיזה שלב בשיר, לטעמי היא פשוט החריבה אותו. ואני מאשים בכך רק דבר אחד – הצורך של קרלי לעלות גבוה. לשיר בצלילים הגבוהים, לדעתי, זה הדבר הכי מיותר וגרוע לעשות בשיר כמו "דמיין" של לנון, כי זה סתם... מוזיל אותו. ציון: 3. אני לגמרי הסכמתי עם הביקורת של סיימון הפעם!
אמבלם3 : 1. הבחירה של אמבלם3 הייתה "Baby I love your way". קודם כל חבל לי שרק אחד מהם נשמע טוב כשהוא שר. מצד שני הם נשמעים מצוין כשהם הולכים לכיוון הראפ יותר ופחות לשירה. הביצוע היה מהנה, אבל בגלל שהם לא זמרים טובים, הוא לא נשמע ממש טוב, כל פעם שהם שרו. הייתי מעדיף שהם יכניסו בהופעה הזאת יותר ראפ משירה, כי לדעתי זה היה נשמע הרבה יותר טוב. ציון: 6.
2. הבחירה של סיימון לאמבלם 3 היא "Hey Jude" של החיפושיות. הביצוע היה בסדר, אבל משעמם מדי. בעיקר אחרי הביצוע של השיר הראשון שלהם. לצערי לא מפתיע, כי סיימון פשוט לא מבין אותם נכון. ציון: 6.
פיפת' הרמוני: 1. הבנות בחרו לשיר את שירה של אלי גולדינג – "Anything can Happend". מה אני אגיד לכם? ההופעה הייתה מ-ע-ו-ל-ה. אהבתי את כל מה שהלך שם על הבמה. הביצוע עצמו – הרבה פחות. קודם כל השיר, לטעמי, היה קצת משעמם מדי. שנית נורמני ודיינה סבלו מלא מעט זיופים. קמילה... קמילה היא פשוט כוכבת! וההרמוניות – היו, אבל שוב לא מספיק. אז על ההופעה הן מקבלות ממני – 10, אבל על הביצוע הן מקבלות ממני 4. מה שאומר... ציון: 7.
2. השיר שסיימון בחר להן הוא... "Impossible". כן,כן קראתם נכון. WTF? אתה רציני, סיימון? למה למחזר להם שירים??? מצד שני לא מפתיע כי סיימון יעשה הכול כדי לקדם את אמבלם3 בתחרות, גם אם זה אומר להקריב את הלהקה השנייה שלו.
בכל מקרה הביצוע... לא היה טוב כמו הפעם הראשונה שהן ביצעו את השיר. השימוש בספרדית בחלק מהשיר היה נחמד, אבל לא עזר לביצוע להיות טוב יותר מהביצוע הראשון שלהן. הן נשמעו טוב, אבל לא טוב כמו בפעם הראשונה, כי אז זה היה כל כך גולמי וזה היה הקסם האמיתי בהופעה הראשונה שלהן כלהקה. אולי גם השינויים בחלוקה של השיר גרמה לזה להישמע פחות טוב, כי בפעם הראשונה שלהן, לדעתי, כל שורה ישבה בול על הבחורה ששרה אותה. חוץ מזה, אחרי חודשיים- שלוש שהן ביחד ציפיתי לשמוע מהן יותר הרמוניות בביצוע ה...מחודש שלהן לשיר. ציון: 8.
התכנית עצמה הייתה סבירה פלוס, אבל איפה דמי של שבוע שעבר? מבחינת הופעות, לטעמי קיבלנו עוד ערב בינוני פלוס. לגבי התוצאות מחר... מאחר שכרגע זאת תחרות פופולאריות אצל המצביעים אני מצפה לראות את 5H הולכות הביתה, לצערי. אם זה היה תלוי בי ועל סמך ההופעות מהערב אני הייתי שולח הביתה את קרלי או טייט. אין מצב שזה ייקרה, אז הדרך היחידה של 5H להגיע לגמר היא רק אם, איכשהו, הן יקבלו יותר הצבעות מאמבלם3.