דמי בפנאל - בעד או נגד?

omer719

New member
דמי בפנאל - בעד או נגד?

אז בעקבות ההצלחה של השירשור הדומה למטה יותר בנושא בריטני שפתח לנו snirf,
ובעקבות התלונות שעלו מהפרק האחרון שהצטברו להן עוד מהלייב הראשון הגיע הזמן להעמיד גם את דמי על המוקד.

איך אתם עם דמי כשופטת? כמישהי שמכוונת את המתמודדים?
אהבתם את ההופעות? אהבתם את הבחירות שלה? איך היא הייתה באודישנים לעומת עכשיו? ומה לדעתכם צופה העתיד?
בואו לתת את חוות דעתכם

אגב, פירגנתי לכם בתמונת גבות נורמלית של דמי, כדי להזכיר לכולנו שכשהיא רוצה היא יכולה

omer719

New member
לפרק הלייב.

(ככה שמי שרואה מחר כבר יכול לקרוא את זה ולא צריך לחכות עד סיום התוצאות.)

אני מאוד אוהב את דמי, מההתחלה לא חשבתי שהיא מתאימה. כששמעתי שהיא מגיעה להיות שופטת באותה נשימה יחד עם בריטני זה היה נשמע לי אפילו מצחיק. אבל מהר מאוד הבנתי שאני טועה, ובאודישנים היא הייתה מעולה! מצחיקה, כייפית, מיד אחרי הפרק הראשון שירד כל הבאזז סביב בריטני היא נהייתה הדבר הטוב ביותר בפאנל השופטים, עם השטויות שלה עם סיימון, עם הדברים הרלוונטים והאמיתיים שהיא הייתה אומרת. ואז לאט לאט החלו לחלחל טעויות, הראשונה הייתה בבית שלה, שהיא בחרה בפייג'. נכון שלא אהבתי את ג'יליאן, אבל פייג' הייתה ועדיין מאוד סתמית לעומת הקול המחוספס והשונה של ג'יליאן. עכשיו הפרק הקודם, ביצועים נוראיים לפייג', ווילי וסיסי, ואז הבחירה המיידית להשאיר את פייג'. מה?!
ועכשיו הפרק הזה היה נוראי לכל המתמודדים שלה, ג'נל עוד יכולה להציל כל שיר וגרמה להופעה להיות מאוד 'מרימה' אבל עדיין יכולה הרבה יותר טוב.
אבל ההופעה של סיסי?! מישהו שמע אותה קודם? זה משמ מעצבן, כי זה היה נשמע (וגם נראה! מה היא לבשה?) שמישהו ממש אילתר שם. זה פשוט לא היה נשמע טוב, ולא נראלי הגיוני שמישהו שמע את זה ואמר לעצמו - ואו זה מעולה חייבים לעלות עם זה בלייב.
מבחינתי היא חייבת להשתפר בטירוף, אם זה לתת להם לבחור את השירים לבד, אם זה לבחור לה בעצמה שירים טובים יותר, אבל משהו רציני חייב להתהפך שם. גם היא היחידה שממש עשתה 'מייקאובר' מיותר לכל המתמודדים שלה, בשביל מה זה היה טוב? גם סיסי וגם ג'נל היו נראות הרבה יותר טוב קודם.
עדיין אני לא סגור כמה לגמרי הם בשליטה שם השופטים, אבל הם כל הזמן מתארים כאילו זה לגמרי החלטות שלהם, ברור שבשיתוף, אבל סיימון לדוגמא תמיד מפנה את האשמה ישר על דמי. אז במידה וזה באמת ככה, אני באמת מצפה ליותר כי אני באמת אוהב אותה ובהתחלה הרגשתי שהקבוצה שלה ממש חזקה וממנה או מבריטני תצא מנצחת (כן מנצחת
), אני מקווה לא לגלות שהיא תאבד מתמודדים אחד אחרי השני

such an angel

New member
לא יכולת לסכם את זה טוב יותר !

חחחח אין לי שום דבר להוסיף בחיי !!
חוץ מהשורה האחרונה,
יהיו מצנחים

ואכן.. בשידורים האחרונים, הבחירות היו מזעזעות. היא הרסה את סיסי פריי
היא הרסה את סיסי פריי פשוט ככה. אין סיסי יותר...
חבל מאוד..

ואת האמת ? אני לא אוהבת את דמי.. אבל אני גם לא שונאת אותה..
היא פשוט בסדר. לא מעבר לזה

ורדונה2

New member

אם כל אהבתי לדמי, ויש הרבה
, זה מאוד נכון...
אני יודעת שהיא יכולה להיות יותר טובה מזה, היא פשוט צריכה להרפות קצת לקחת עצות מסיימון. אני מקווה שזה יקרה

כדאי לה לתת יותר מרחב פעולה למתמודדים שלה. הם יודעים הכי טוב- הם הגיעו לתוכנית בזכות עצמם, בזכות בחירות השירים ש*הם* עשו ובזכות הכישרון שלהם... היא קצת הורסת להם בבחירות שלה.

MoRoSH11

New member
כ"כ בעד

כמו שכבר אמרתי כמה פעמים, לא ידעתי לפני התכנית מי היא דמי, רק ידעתי שיש מישהו כזאת, ושהיא זמרת. יחד עם זאת, כששמעתי שהיא שופטת באקס פקטור די חששתי שהיא תעשה עבודה גרועה, ושתהיה מעצבנת, ושכל הביקורות שלה יהיו לא לעניין (נגיד שהיא תתלהב מכל אחד) וכו'. אני שמחה להגיד שלפחות בשלב האודישנים היא לגמרי הפתיעה אותי לטובה, ואני חושבת שהיא מקסימה ומעניינת.

היא תוספת מעולה לצוות השופטים, למרות בחירות שירים לא מתאימות בהכרח למתמודדים שלה, אבל ההופעות החיות רק התחילו והיא יכולה להשתפר ולשפר.

היא צריכה לשחזר את איך שהיא הייתה באודישנים, כי היא הייתה נפלאה שם.

andre93

New member
נגד!

כל ההתנצחויות המיותרות האלה עם סיימון מתחילות ממש לעצבן. כל הזמן היא עם התירוצים שהקהל אוהב את זה ושזה עדכני, ולפעמים גם קוראת לסיימון "מיושן". זה לא לעניין לדעתי. ההתנהגות שלה ילדותית מדי.
היא גם די הרסה את הקבוצה שלה עם המייקאוברים המיותרים בעוד שבריטני דווקא שיפרה את הקבוצה שלה.
באודישנים דמי היתה ממש בסדר ואהבתי אותה אבל בלייב היא מתחילה לגלות את הפרצוף האמיתי שלה וזה די מביך...

Moses The Fish

New member
הממ

בהמשך לתגובתי למטה, גם כלפי התגובות של דמי לסיימון אני סלחנית פשוט כי דמי לובאטו היא מישהי עם בעיות דימוי עצמי קשות וזה מאוד אופייני שהיא תיקח ללב ותגיב כמו שהיא מגיבה. אני חושבת שסיימון היה בוטה מדי. הוא בחיים לא היה אומר דברים כאלה ל"מיס בריטני ספירס" הקדושה.

andre93

New member
אפשר להגיד שסיימון מרגיש כמו המנטור של

דמי ומנסה לכוון אותה( כמובן בגלל גילה הצעיר וחוסר הניסיון לכאורה או לא)

shaharEB

New member
בוודאי D: אבל אני אפילו קצת כועסת על דמי

בגלל המייקאובר של ג'נל ,שהיה הכי מיותר ושהכי הפריע לי

דווקא המייקאובר של סיסי, מבחינת הבלונד, לא רע בכלל

Moses The Fish

New member
בעד, אבל עם אחרי שטיפה רצינית.

אני חושבת שהיא היתה הכוכבת הנוצצת של האודישנים ללא ספק. רק שבוע שעבר הכתירו אותה ל"הדבר הכי טוב באקס פקטור" ובצדק - היא היתה מקסימה, מצחיקה והיה בה קסם מרענן.
בהופעות החיות יש לי איתה כמה בעיות שיכולות להיפטר אם מישהו שם "ישטוף" אותה קצת:
1. היא לא מקבלת טוב ביקורת. אני אוהבת את האינטראקציה עם סיימון אבל

בתוכנית האחרונה כשהיא לקחה ללב את הביקורת שלו היא ממש הגיבה בילדותיות. היא צריכה לסגל לעצמה גישה קצת יותר אצילית, לא תמיד היא חייבת לענות לו. התגובה שלה לביקורת על ג'נל היתה ממש מביכה והקהל אפילו לא צחק.
--אין ספוילרים יותר--

2. אני נוטה לגלות סלחנות לכישוריה כמנטורית מהסיבה הפשוטה שהיא נתקעה עם קטגוריה בעייתית - היא קיבלה שני מתמודדים די קשים שהיו מקרה אבוד מראש - ווילי ג'ונס וסיסי: לווילי היתה בעיה של סגנון ומוגבלות ווקאלית שאני לא בטוחה שמנטור אחר היה מצליח לפתור, אבל בטוח שחוסר הניסיון של דמי השפיע כאן. אפילו סיימון לא הצליח להגדיר בדיוק מה ווילי אמור להיות. לגבי סיסי - לדעתי היא היתה מקרה אבוד, היה ברור שהקהל לא יסבול אותה בגלל העריכה באודישנים וקשה מאוד לתקן כזה רושם רע אז כל מה שדמי היתה יכולה לעשות זה באמת מהפך ממש קיצוני. הבעיה היא שהיא הלכה עם הקטע של ה"פופסטאר" רחוק מדי - לדעתי היא היתה צריכה לעשות בדיוק ההיפך, "לרכך" את המראה שלה ואת ההופעות שלה, ולנצל את הביטחון העצמי המופרז שלה. במקום זה היא מעמיסה עליה עוד ועוד שטיקים שבולעים אותה ואת הקול המוגבל שלה. חוץ מזה, היא גם נתקעה עם פייג' שהיא לא זמרת מי יודע מה טובה אז צריך "להסתיר" את הפגמים שלה בהפקות גרנדיוזיות (וזו כאילו אסטרטגיה חכמה של דמי, כביכול), ובעצם המתמודדת היחידה של דמי שבאמת מסוגלת להגיע רחוק היא ג'נל. אני חושבת שדמי באמת מנסה להפוך את ג'נל לכוכבת רוק ומעמיסה עליה יותר מדי בסטיילינג, בעיבודים האגרסיביים מדי ובשירים הרוקיים מדי. מה שעצוב הוא שג'נל אוהבת את זה (
ג'נל התראיינה אחרי הלייבשואוז אתמול ואמרה שהיא לא רוצה לחזור לתלתלים והיא אוהבת את המייקאובר)

3. כשופטת, לפעמים הביקורת שלה תלושה ונראה שהיא סתם מנסה להגיד משהו מקורי ולא הולך לה. לכולם יש משהו "מאחורי העיניים" (?!), כולם "מרשימים" אותה. אבל זה לפחות יותר מעניין מהביקורת הלא מעניינת של בריטני (שגם לה יש יציאה רק פעם ב-).

בקיצור, לסיכום - דמי סה"כ בחורה מתוקה שכיף לראות על המסך, נראה לי שהיא פשוט קצת נסחפה עם המנטורינג. אני מקווה שבתוכניות הבאות היא תתאפס על עצמה, תשתחרר טיפה, תפסיק להתגונן, תקשיב להערות של סיימון ותשחרר לבנות שלה את הרצועה.

LeAnnDylan

Well-known member
"נתקעה עם קטגוריה בעייתית"?

היא בחרה להעביר את סיסי ו-ווילי. אף אחד לא הכריח אותה. אם היא לא יודעת מה לעשות איתם, למה היא לקחה אותם למכתחילה?

Moses The Fish

New member
היתה לה שישייה מחורבנת לבחור ממנה!

ניק יאנגרמן וג'יליאן ג'נסן לא היו אופציות יותר טובות. ג'יליאן היתה סיפור שמיצה את עצמו וגם אם היא היתה מגיעה לתוכנית היא לא היתה ווינרית...
ווילי זמר מוגבל עם סטייל של כוכב אבל ברגע שהתפוגג אלמנט ההפתעה באודישן הראשון שלו מה כבר אפשר לעשות איתו? כל שבוע מחדש אני אתלהב שהוא שחור ששר קאנטרי, אבל לא כל כך טוב?
סיסי יצאה ביץ', וגם היא לא זמרת מי יודע מה, שבכלל לא סגורה על הסגנון שלה. מקרה אבוד מראש.
פייג' בחורה יפה אבל בלי שום סטייל וקול לא יציב שדווקא יש לה סגנון אבל היא לא טובה בו, אז כל מה שנשאר לדמי לעשות זה להסתיר את החולשות שלה באובר-פרודקשן.

מי נשארה? רק לג'נל יש באמת פוטנציאל. אבל גם היא מחווירה ליד קרלי או אמבלם3 שיותר סטארים ממנה.

לבריטני לעומת זאת יש שלוש מתוקיזות וחתיך, לסיימון יש גירל בנד, בוי בנד וגימיק-בנד. להם זה קלי קלות. ואל איי נתקע עם קבוצה של זקנים, אבל הם מאוד מאופסים על עצמם ועל הסגנון שלהם אז אין איתם משחקים והוא בכלל לא צריך להשקיע בהם. דמי קיבלה את הקטגוריה המעפנה.

LeAnnDylan

Well-known member
דמי ממש לא קיבלה קטגוריה מעפנה

היא קיבלה את הקטגוריה הכי טובה והיא עצמה מעפנה שהיא לא יודעת איך להתנהל עם האקטים שלה.

Moses The Fish

New member
לדעתי שילוב של השניים-

חרא קטגוריה פלוס כישורי מנטורינג בעייתיים לשון המעטה.

omer719

New member
ו

כי באמת הייתה לה בחירה מחורבנת, אבל האמת? לכולם לא ממש הייתה בחירה. לכולם היה ברור את מי צריך להעיף, אם כבר? אז רק לדמי הייתה בחירה באמת לקחת את ג'יליאן או לא. וגם לסיימון בקטנה בין סיסטר סי לפלייבק. אבל בסופו של דבר היא קיבלה קבוצה מאוד חזקה, ג'נל מאוד מאוד אהובה, גם לסיסי היה הרבה פוטנציאל. איכשהו גם פייג' מאוד ממוקמת טוב ועם הכוונה טובה אולי הייתה יכולה לעלות.

היא יכולה לעשות עבודה טובה יותר עם מה שיש לה... הרי לא סתם היא אמרה לא פעם שהיא חושבת שיש לה את הקבוצה הכי טובה ושבאמת יכולה לצאת משם מנצחת, זה לא בלתי אפשרי, אבל היא חייבת לשנות משהו, לא יודע מה, כרגע זה לא מספיק טוב.

למעלה