לפרק הלייב.
(ככה שמי שרואה מחר כבר יכול לקרוא את זה ולא צריך לחכות עד סיום התוצאות.)
אני מאוד אוהב את דמי, מההתחלה לא חשבתי שהיא מתאימה. כששמעתי שהיא מגיעה להיות שופטת באותה נשימה יחד עם בריטני זה היה נשמע לי אפילו מצחיק. אבל מהר מאוד הבנתי שאני טועה, ובאודישנים היא הייתה מעולה! מצחיקה, כייפית, מיד אחרי הפרק הראשון שירד כל הבאזז סביב בריטני היא נהייתה הדבר הטוב ביותר בפאנל השופטים, עם השטויות שלה עם סיימון, עם הדברים הרלוונטים והאמיתיים שהיא הייתה אומרת. ואז לאט לאט החלו לחלחל טעויות, הראשונה הייתה בבית שלה, שהיא בחרה בפייג'. נכון שלא אהבתי את ג'יליאן, אבל פייג' הייתה ועדיין מאוד סתמית לעומת הקול המחוספס והשונה של ג'יליאן. עכשיו הפרק הקודם, ביצועים נוראיים לפייג', ווילי וסיסי, ואז הבחירה המיידית להשאיר את פייג'. מה?!
ועכשיו הפרק הזה היה נוראי לכל המתמודדים שלה, ג'נל עוד יכולה להציל כל שיר וגרמה להופעה להיות מאוד 'מרימה' אבל עדיין יכולה הרבה יותר טוב.
אבל ההופעה של סיסי?! מישהו שמע אותה קודם? זה משמ מעצבן, כי זה היה נשמע (וגם נראה! מה היא לבשה?) שמישהו ממש אילתר שם. זה פשוט לא היה נשמע טוב, ולא נראלי הגיוני שמישהו שמע את זה ואמר לעצמו - ואו זה מעולה חייבים לעלות עם זה בלייב.
מבחינתי היא חייבת להשתפר בטירוף, אם זה לתת להם לבחור את השירים לבד, אם זה לבחור לה בעצמה שירים טובים יותר, אבל משהו רציני חייב להתהפך שם. גם היא היחידה שממש עשתה 'מייקאובר' מיותר לכל המתמודדים שלה, בשביל מה זה היה טוב? גם סיסי וגם ג'נל היו נראות הרבה יותר טוב קודם.
עדיין אני לא סגור כמה לגמרי הם בשליטה שם השופטים, אבל הם כל הזמן מתארים כאילו זה לגמרי החלטות שלהם, ברור שבשיתוף, אבל סיימון לדוגמא תמיד מפנה את האשמה ישר על דמי. אז במידה וזה באמת ככה, אני באמת מצפה ליותר כי אני באמת אוהב אותה ובהתחלה הרגשתי שהקבוצה שלה ממש חזקה וממנה או מבריטני תצא מנצחת (כן מנצחת
), אני מקווה לא לגלות שהיא תאבד מתמודדים אחד אחרי השני