דמי בפנאל - בעד או נגד?

andre93

New member
מסכים עם זה שג'נל היא היחידה שיכולה להציל

משהו מהקבוצה של דמי שכרגע נראית על הפנים. לעומת זאת המצב של סיימון אידיאלי כרגע וכמו שאמרת יש לו קצת מכל דבר ומכל סגנון כמעט, ולא סתם אקטים אלא אקטים רציניים וחזקים. הלהקות חייבות לדבר חזק השנה לעומת שנה שעברה.

shaharEB

New member
אוהבת אותה
רק דבר אחד מפריע לי..

הצורה שבה היא אומרת : Voice , מישהו שם לב כמה פעמים היא אומרת voice וכמה זה מעצבן שהיא אומרת את זה
?!!

אבל מלבד זה , היא ממש מקסימה, גם אומרת את האמת, את מה שהיא חושבת, מפלרטטת
, חמודה

אני אשמח אם היא תישאר עוד עונה

נוש14

New member
היא הברקת העונה לדעתי

לא היה לי מושג מי היא בהתחלה אבל היא ממש מספקת את הסחורה כשופטת, כריזמטית ואומרת את דעתה בלי לפחד וגם אומרת דברים נכונים. והיא גם צעירה וזה מרענן. היא לגמרי גונבת את ההצגה לבריטני שבתוכנית לייב הראשונה לא ממש נשמעה כאילו היא מקשיבה לביצועים.

כמנטורית אני קצת ממורמרת עליה גם כי היא העיפה את ג'יליאן וגם כי בינתיים ממה שראיתי היא די הורסת למתמודדים שלה, במיוחד עם המייק אוברים המיותרים האלה (היא שינתה לי את ג'נל ב-180 מעלות ואני כועסת על זה). מה שכן, היא ממש אוהבת את ג'נל וגם אני וזה טוב לנו. אני מקווה שהיא תשתפר כמנטורית ותקבל החלטות שיותר נכונות למתמודדים שלה (ואני בעיקר מתכוונת לג'נל כי מסיסי ופייג' נמאס לי עוד באודישן הראשון).

והיא חייבת להתאפר קצת יותר עדין, היא מגזימה וזה לא יפה

LeAnnDylan

Well-known member
תני גז!

באודישנים הייתי לגמרי בעדה. היא הייתה מכוערת מאוד עם כל המייקאפ המוגזם והתסרוקות הנוראיות אבל היא הייתה חמודה ומשעשעת והיו לה הערות בונות.
מאז מישהו עשה לה שטיפת מוח והבחורה פשוט איבדה את זה.
הרסה לגמרי את התדמית של כל האקטים שלה, ממשיכה לעשות בחירות רעות של שירים וסגנונות וגם לא מוכנה לקבל ביקורות מהשופטים האחריםץ ומסתבר שגם לא מהקהל בבית.
בקיצור, דמי- תני גז!

ורדונה2

New member

לא הייתי ממהרת "להעיף אותה" בכזאת קלות
בעונה הקודמת גם סיימון, "השופט המהולל", עשה בחירות ממש נוראיות למתמודדות שלו (ע"ע רייצל קרו) ונתן להן שבוע אחרי שבוע שירים גרועים והעמדות מגוחכות.
לומדים מטעויות ומתפתחים.
אני מסכימה שדמי הייתה קצת אנטי ולא קיבלה ביקורת טוב, אבל אני מאמינה שהיא תקרא ביקורות מהקהל ותתחיל להקשיב קצת גם לדעות מסביב. בסה"כ היא שופטת מאוד טובה, לא מתביישת להביע את דעתי ונותנת ביקורת בונה.
לא הייתי פוסלת אותה מהתוכנית כ"כ מהר. אף אחד לא מושלם, כולם עושים טעויות לפעמים

LeAnnDylan

Well-known member
אף פעם לא הייתי במחנה סיימון

גם הוא יכול לעוף מבחינתי

גם באיידול לא התלהבתי ממנו יותר מידי. תמיד הייתי בדעת מיעוט ששתי העונות בהן קארה דיואגרדי שפטה הן האהובות עליי. קארה

andre93

New member
הנזק כבר נעשה...

אני מאוד מקווה שדמי תקשיב לדעת הקהל אבל עם זאת בספק שהיא תעשה משהו לגבי זה.

ורדונה2

New member
אני מקווה שכן

היא בחורה ממש מקסימה, אני מאמינה שהיא לא סתם תתעקש כמו פרד. היא באמת מותק

למעלה