Live show 2 - תוצאות 2X15 -

omer719

New member
האמת שאני מרוצה!

סיסי וג'ייסון בתחתית זה היה ברור מאוד.
ועם אהבתי לקול של ג'ייסון, אני עדיין מעדיף את סיסי, רק כי באמת עוד לא ראינו ממנה מספיק. ושתי ההופעות שלה כשהיא הייתה מועמדת להדחה, ההופעות השקטות, רק היא על הבמה הוכיחו את זה שהיא יכולה. הערב זה באמת היה מעולה לטעמי, ומגיע לה להישאר.
אני מקווה שזה שפירסמו את התוצאות של ההצבעות רק ישנה אותן כמה שיותר מהר! טוב בעצם לא כזה מהר, אני אשמח לראות את ארין עף שבוע ההא

Moses The Fish

New member
מישהו שם לב לזה ש-

אחרי הפסקת הפרסומות האחרונה, לפני שחשפו את דירוג ההצבעה, אז סיימון ודמי ישבו מחובקים?

omer719

New member
ראיתי רק את התוצאות

אבל איזה חמודים
אני בטוח שסיימון באמת אוהב אותה!

Moses The Fish

New member
היה עוד קטע מצחיק (לא באמת ספוילר)

שחזרו מפרסומות לוייד-שוט וראו שאל.איי ובריטני לא יושבים ליד השולחן, עברו לשוט מקדימה של מריו וקלואי ליד סיימון ודמי ותוך כדי שהם מדברים רואים את דמי מצביעה לכיסאות של בריטני ואל.איי תוך כדי שהיא אומרת לסיימון, "איפה בריטני ואל.איי?" והוא מושך בכתפיו.

השניים האלה - בריטני ואל.איי - מצפצפים על הלו"ז

LeAnnDylan

Well-known member

אני חושבת שזה די ברור שהסיבה היחידה שההפקה החליטה לחשוף את סדר המתמודדים זה כי היא לא מרוצה ממנו. ככה הקהל יודע איזה מתמודדים נמצאים בבוטום ולמי הם צריכים להצביע יותר. באופן נורמלי ההצבעות לא היו משתנות בצורה דרסטית מידי מידיי שבוע (אלא אם יש הופעה ממש טובה למתמודד בינוני או שאננות של מעריצים למתמודדים חזקים יותר) כיוון שאם סתם לדוגמה אני בתור צופה שמצביעה, הצבעתי השבוע 10 פעמים לג'נל. והשבוע היא בטוחה, אני יוצאת מנקודת הנחה שהצבעתי מספיק פעמים כדי להשאיר אותה בתחרות וסביר להניח שזו תהיה כמות ההצבעות שלי בכל פעם שהיא תהיה בטוחה. אם יהיה לה שבוע ממש רע, קרוב לודאי שאזרוק כמה הצבעות יותר או אם שבוע אחד היא בבוטום אבל לא הודחה, שבוע לאחר מכן היא תקבל כמות הצבעות כפולה ממני.

במקרה של חשיפת הסדר, ההפקה יכולה לוודא שמתמודדים כמו אמבלם3 -שסיימון יחתוך ורידים אם הם לא יהיו בגמר- יקבלו מספיק קולות בשבוע הבא. אם גם בשבוע הבא אמבלם 3 ימצאו את עצמם באמצע הטבלה ההפקה תדע שכנראה הם לא מספיק חזקים אצל קהל הצופים ויש מצב שיפסיקו לפמפם אותם בכזו להיטות ויעברו לפמפם מתמודדים אחרים שיכולים להכניס להם יותר כסף.
ומעבר לזה, אני חושבת שהמטרה הגדולה יותר של ההפקה זה לגרום לשאננות אצל מעריצי טייט ו-וינו. שיחשבו שהמתמודדים האלה בטוחים ואולי יצביעו קצת פחות בשבוע הבא. אם ימשיכו להצביע להם בכזו להיטות מידי שבוע, אולי ההפקה תתחיל לקחת אותם יותר ברצינות.

סכ"ה אני חושבת שכרגע כולם מרוויחים.
אני לא חושבת אבל שהם ימשיכו לחשוף את סדר המתמודדים בשבועות הבאים. זה היה ענין חד פעמי כדי לקדם את האג'נדה הפרטית שלהם ופעם נוספת תפגע בכמות ההצבעות שלהם.

omer719

New member
אם ככה אז אני מרוצה מההפקה

כי אני ממש לא מרוצה מהרשימה שהם פירסמו. חוץ מקרלי

אבל זה באמת הזוי לי שוינו וטייט כל כך גבוהים. סבבה מקבל את ההסבר של טייט. אבל וינו? וגם דיימונד מאוד גבוה. כל הרשימה מאוד מאוד מפתיעה. ג'נל נמוכה מידי, אמבלם מתחת לפיפט הרמוני? אבל את זה אני עוד אוהב, אז בסדר.

בסה"כ אם זאת המטרה שלהם, וכנראה שזה באמת מה שזה, אז אחלה צעד

revicu

New member
מ-ע-ו-ל-ה

טוב שיחקו אותה עם הצגת הרשימה מלאה של התוצאות, אני מניחה שאחרי השידור בארץ יהיה אפשר לעשות פה דיון מה הסיבה לכך שחשפו את התוצאות האם בשביל לייצר קצת באזז או אולי בשביל לשנות את המגמה.
ולגבי התוצאות לפי קבוצות:
סיימון:
אין ספק שהפרצוף ההמום שלו על כך שאמבלם אפילו לא בחמישייה היה פרייסלס. הוא משקיע בהם את כל מרצו ומנסה להפוך אותם לבויבנד מיצרת מזומנים (שיר של קטי פרי, יותר סולואים לאח הצעיר) כך שהם מאבדים את החיספוס שהיה להם. אני בכל אופן לא נופלת מהם לא בגרסא הקודמת ולא בנוכחית. הלהקה היחידה שלו שכן הגיע לחמישייה היא של הבנות (אז מה השם שלהן השבוע) וכדאי שישקיע דווקא בהן כי יש להן פוטנציאל להיות מעולות.
דמי:
מי שהיתה השיחוק של האודישנים היא הלוזרית של הלייב ונכון לעכשיו המנטורית הכי פחות טובה. אחרי שקיבלה קטגוריה כל כך חזקה אף אחד מהמתמודדים שלה לא הגיע לחמישיה. סיסי על הפנים (בשביל זה לוותר על ג'יליאן וויני ג'ונס) וצריכה לעוף בהקדם, ג'אנל כנראה עכשיו יותר תחזור לעצמה ופייג' לא זמרת כל כך טובה (דווקא במקרה שלה כל השואוו שהוסיפו לה מציל אותה)
בריטני:
הפוך מדמי, כלומר לא היתה משהו באודישנים אבל עושה עבודה מצויינת עם המתמודדים שלה. אם ארין שהוא הכי חלש לא הגיע אחרון זה בהחלט הישג, ביאטריס החמודה משתפרת כל הזמן ודיימונד וקרלי בחמישיה המובילה.
LA
המנצח הגדול עד כה (למרות ההדחה של ג'יסון) עם שני מתמודדים בשלישייה. זה מדהים שהם הפציצו השנה עם ילדים ונוער בכל יתר הקטגורות אבל בסוף אמריקה מעדיפה את הזמרים בקטגוריה הזו ששרים קלאסיקות ולא צריכים סביבם רקדנים ושואוו. למי שממש מופתע אזכיר שבעונה הקודמת גו'ש הגיע לגמר והיה הכי טוב לאורך העונה. וינו בעיני זמר מעולה ואני המרתי עליו בעבר שיגיע לגמר, טייט הוא הפתעה אבל אחרי ההדחה של הסיסטרס ווילי ג'ונס, הוא הנציג היחידי של אמריקת הקאנטרי העצומה.

סה"כ אני מרוצה גם מהתוצאות וגם מהביצועים השבוע.

LeAnnDylan

Well-known member
שכחתי לציין

ההופעה של סיסי הייתה מעולה. אם היא רק הייתה צובעת לשחור ומחזירה את החברבורות (שהיא מציירת לעצמה) זה היה מושלם!

LeAnnDylan

Well-known member
?I know right

דיאן וורן
איך אפשר שלא לאהוב כל דבר שהיא נוגעת בו?
ותפסיקי לעקוב אחריי! סטוקרית

andre93

New member

הערב מתחיל עם השיר המקפיץ של one direction. הופעה כיפית ומהנה!

המשכנו עם הכרזה על המתמודדים שנשארים בתחרות. לא אהבתי את זה שארין ופייג' עברו, במיוחד פייג'!

עכשיו הגענו לשיר השקט של one direction. שיר מצויין וקליט והופעה מעולה! חבר'ה אני אומר כאן את האמת (ואני לא מעריץ שלהם בכלל)

ממשיכים על הכרזה על מי יועמד להדחה ואלה הם ג'ייסון וסיסי. מקובל עליי לחלוטין.

שירי ההדחה: סיסי מוכיחה שהיא יכולה להרשים ללא העזרה של דמי והרעיונות ההזויים שלה. זה יהיה אבסורד אם דמי לא תיתן לסיסי שיר בסגנון הזה בפרק הבא.
ג''יסון מוכיח שהוא פשוט נהיה גרוע יותר בכל שבוע... לגמרי בזבוז של פוטנציאל.

המודח הוא ג'ייסון, כמו שחזיתי יחד עם רובו של הפורום.
המהלך של להראות את מצב הצבעות הקהל היה מתוחכם ואני מקווה שזה יגרום למנטורים לעבוד שעות נוספות עם האקטים שלהם כדי לשפר את מעמדם, במיוחד סיימון שצריך להתאמץ חזק כדי שיהיה ללהקות שלו סיכוי להגיע לגמר. אני בכל מקרה סומך על סיימון שיעשה את שלו

נוש14

New member
עכשיו ראיתי את כל הפרק

וואן דיירקשן - זו בדיוק המוזיקה שאני לא יכולה לסבול. שירי פופ סתמיים, דביקים וקיטשיים וגם ווקאלית הם לא הכי משהו. אבל כנראה שהיום זה לא משנה.

איזו הדחה משונה. הרבה יותר אגבית והרבה פחות דרמטית מתוכניות אחרות ולמה מריו הכריז על המודח בצורה מתלהבת כזאת, כאילו זה האירוע הכי משמח בעולם?
ההנחיה פשוט גרועה, היו היום מלא פשלות שלא אמורות לקרות ואני לא יודעת מי מהם יותר גרוע אבל כנראה שמריו. קלואי משתדלת מאד ואני דווקא חושבת שהיא מנחה די סבבה אבל מריו פשוט משונה. לא יודעת

באופן מוזר ממש ממש אהבתי את ביצוע ההישרדות של סיסי. היא ממש ריגשה אותי אפילו שידעתי כבר שהיא תשאר והיא גם שרה באמת יפה, למרות שבאמצע היו כמה תווים שהיא פספסה...
אני מאד מקווה שדמי תפנים את העובדה שכל האקטים שלה במקומות הכי נמוכים ושתעשה משהו בנידון.
וכנ"ל בריטני עם ביאטריס כי היא חמודה מדי בשביל להיות במקום כה נמוך.

Moses The Fish

New member
אפשר לדבר עכשיו על דירוג ההצבעות?

יש כמה מיקומים ממש שערורייתיים-
מבחינתי הכי הזוי: ביאטריס מילר במקום 10! איך זה קרה לעזאזל? היא כזאת מתוקה. יש איזו השערה שמסתובבת שחשיפת הרקע המשפחתי שלה קילקלה לה ופגעה בפופולריות שלה. זה לא כ-זה מפתיע בהתחשב בכך שמדובר באמריקה הסופר-שמרנית. אבל עדיין, מקום עשירי עם סיכון ממשי להדחה?

אמבלם 3 רק מקום 6? בפייסבוק ובאינסטגרם כל תמונה שלהם גוררת עשרות אלפי לייקים (הם שניים רק לקרלי). במדד הלייקים של התמונות בפייסבוק/אינסטגרם השלישייה המובילה היא ג'נל (3), אמבלם3 (2) וקרלי (1). אז איך אמבלם3 הגיעו למקום 6 וג'נל למקום 7?

אנשים כנראה לא מצביעים. ואני לא בטוחה שחשיפת הדירוג קשורה רק לרצון ההפקה לעודד אנשים להצביע. סיימון אמר שהוא הציע את זה לפני כמה שבועות כי הוא חשב שזה יהיה מעניין לראות את הדירוג משתנה כל שבוע. אני באמת מקווה שהוא ישתנה כי כרגע נראה שהאקטים הפחות מעניינים (בדגש על טייט סטיבנס) יישארו יותר מדי זמן.

הדבר הטוב היחיד שיצא מחשיפת הדירוג: דמי התעוררה. היא כבר מדברת על לצבוע לסיסי את השיער בחזרה לחום... ושסיימון צודק וכל מיני כאלה. איכשהו יש לי תחושה שאת השינוי הבאמת נצרך - להחזיר את ג'נל לקדמותה - היא לא תעשה. ג'נל חזרה כמה פעמים על זה שהיא עושה כל מה שדמי אומרת לה ולכן לא אכפת לה מה אומרים על השיער שלה

LeAnnDylan

Well-known member
בתוכניות האמריקאיות

יש קהל ענק של מצביעים שלא משתמש בפייסבוק/טוויטר/אינסטגרם ולכן האהדה ברשתות החברתיות האלה לא משקפת את ההצבעות עצמן. רק אחוז קטן מכלל המצביעים משתמש ברשתות חברתיות כדי לעקוב אחרי המתמודדים. מה גם שהרבה מאוד מהמעריצים של המתמודדים בכל הרשתות החברתיות האלה גרים מחוץ לארה"ב ואין להם אפשרות להצביע למתמודדים האהובים עליהם. יש ה-מ-ו-ן פיליפינים שצופים בתוכניות הריאלטי האלה ועוקבים אחרי הפייבוריטים שלהם בפנאטיות אבל לא יכולים להצביע..

LeAnnDylan

Well-known member
ובכל זאת

אני לא עוקבת אחרי אף אחד מהמתמודדים בשום רשת חברתית אז אני לא בדיוק יודעת כמה לייקים יש לכל אחד אבל אני יוצאת מנקודת הנחה שנגיד הכי פופלארי מבניהם עומד על בערך 100,000 לייקים פלוס מינוס, כן?
תחשבי שלפחות 30,000 מתוך כל המעריצים האלה לא יכולים להצביע מסיבה כזו או אחרת (לדעתי אגב זה הרבה יותר אבל אני מפרגנת למתמודדים..) אז יש לנו משהו כמו 70 אלף לייקים. נגיד שכל אחד מהם מצביע למתמודד. עדין מדובר בתוכנית שיש לה מיליוני צופים ובהנחה שכל אחד מהצופים מצביע רק פעם אחת או פעמיים (כמובן שהרבה אנשים מצביעים יותר מזה אבל לצורך הענין) 70 אלף מתוך 6 מיליון צופים זה אחוז ממש קטן...
אגב, פייסבוק זו דוגמה טובה לאהדה של המתמודדים והצבעה. תחשבי שכשמתמודד מעלה סטטוס או תמונה, לוקח לנו חצי שניה לעשות לו לייק. להצביע לו בתוכנית יקח לנו יותר זמן, נכון? אם את החצי שניה של לעשות למתמודד לייק לסטטוס אין לי כוח, מה הסיכוי שיהיה לי כוח להצביע לו בתוכנית יותר מפעם אחת, אם בכלל?
עכשיו תסתכלי בעמוד של המתמודד הכי פופולארי ותראי כמה לייקים יש לו על הסטטוס או התמונה הכי נצפים ותסיקי כמה אנשים מבין הגולשים ברשת באמת יטרחו להצביע לאותו מתמודד.
בקיצור, הפואנטה היא, אל תסתמכי על הרשתות החברתיות.

is00

New member
התוצאות הגיעו.

אני חייב להתחיל ולהגיד שכשחשפו את הטופ12, הייתי במתח כשראיתי את להקת הבנות בשלישייה האחרונה, לפני ההכרזה הסופית. מאוד קיוויתי שזה לא אומר שמבחינת הצבעות הן באמת היו בתחתית(הן לא. הן נכנסו ל-TOP5!!!). בכל מקרה סיסי פריי(כצפוי) וג'ייסון ברוק מצאו את עצמם בבוטום2. טוב מהתוצאות האלה נראה לי שיש לסיסי סיכוי טוב להינצל. רק שלא תפשל בהופעת ההישרדות שלה...

סיסי עלתה ראשונה לשיר. אני חייב להגיד שאהבתי את בחירת השיר שלה, כי היא לא סתם בחירה, אלא הצהרה! הביצוע לא היה מדהים, אבל הוא בטוח היה מוצלח יותר מההופעה שלה בערב הקודם. בכל מקרה, היא צריכה לעבוד המון עם המדריכה לפיתוח קול שלהם בתכנית, כי יש לה המון בעיות עם זיופים ושל יציאות מהסולם של השיר.

ג'ייסון ברוק עלה שני ובחר להמשיך עם בחירות שירים קלישאתיות מדי, מתברר. הביצוע עצמו – יותר מדי קריוקי. יש לו קול טוב, אבל שום דבר בו לא נשמע ממש מקורי.

מהביצועים האלה אני מקווה שיצילו את סיסי, כי היא פשוט מעניינת יותר. רק שייבחרו לה שירים טובים יותר. LA הציל את ג'ייסון, כמובן ושלח את סיסי הביתה. דמי כמובן הצילה את האקט שלה, ושלחה את ג'ייסון הביתה. בריטני שלחה את סיסי הביתה. סיימון שלח את ג'ייסון הביתה. הייתי בטוח שהעניין יוכרע כבר אצל השופטים, אבל מתברר שלא כי זה הולך לשובר שיוויון, ששם את הכוח בידיים של המצביעים. טוב, עכשיו אני ממש חושש לגבי המקום של סיסי בהמשך התחרות. מתברר שהקהל האמריקאי עדיין יכול להפתיע, כי הוא השאיר את סיסי בתחרות. אני די חשתי בהקלה!

אה ולגבי המיקום האמיתי של המתחרים...
ביאטריס הייתה בתחתית? אפילו מתחת לפייג' תומאס? אמבלם3 מצאו את עצמם רק באמצע של הדירוג? אה ו"ההרמוניה החמישית" היו במקום 5... אותי זה שעשע!
חוץ מזה – וינו אלאן וטייט סטיבנס היו בטופ3? WTF? את קרלי לא היה מפתיע לראות בפסגה, אבל טייט במקום הראשון???
בכל מקרה היה מצחיק לראות את ההבעות על הפנים של השופטים/מנטורים במהלך הקטע הזה.

למעלה