The Order 1886 Playstation Experience FULL DEMO

מישהו 2

New member
תודה רבה על השיתוף

רואים שיש השקעה מטורפת במשחק מבחינת סיפור, סצנות והפרטים הקטנים באווירה של שנת מאה ה- 19.
זה סנטה מוניקה אחרי הכול ; )
לא בטוח לגבי הגיימפלי, אבל העובדה שזה משחק סינגל פלייר טהור בגוף שלישי. יכול להיות שזה יפתיע ממש לטובה

evilplate

New member
זו לא סנטה מוניקה, זו Ready At Dawn

חברה שפתחה עד עכשיו את משחקי GOW ל PSP ודווקא עשתה שם עבודה מצוינת.
סנטה מוניקה סייעה בצד הטכני של המשחק אבל גם המנוע זה בעיקר עבודה של RAD.

סקס, סמים וQTE

אני מקווה שזה המשחק האחרון של סוני לפס4 שהוא רק Showcase לכרטיס המסך של הPS4. זה מתחיל לעצבן, מאוד לעצבן.
רואים שהברנשים האלה שפיתחו ת'משחק הזה איבדו את הראש שלהם תוך כדי ניסיון פיתוח לקונסולות הגדולות, זה גדול עליהם בכמה מידות, הם היו צריכים לפתח משחקים לויטה.

לא יכול לחכות לציוני ה4-5-6 שהוא יקבל.

evilplate

New member
כמעט כל משחק של סוני הוא Showcase

ראית את הסרטונים האחרונים של דרייב קלאב עם המזג אוויר? אחד הדברים.
עם האורדר אבל באמת נשברו שיאים חדשים של גראפיקה, מהבחינה הזו זה לא גדול עליהם כי הם הוכיחו שטכנית הם לא נופלים מהאולפנים הגדולים בעולם, ככה שאולי ויטה קטן ליכולות שלהם.
מבחינת גיימפליי זה כבר סיפור אחר...
&nbsp
אני מהמר על ממוצע 6 גבוה, 7 נמוך, הרוב לא יתנו 4, המכניקה של הירי עדיין טובה והגראפיקה וערכי ההפקה יתנו לו כמה נקודות.

הגיימפלי הוא הסיבה שלכולנו יש PS4 זה מה שמעניין אותי.

אותי לא מעניין החרא הסינמטי הזה שהם מנסים לעשות כאן, הרי עלילה טובה אין כאן ולא תהיה כאן, סתם חרא של תורכים שלא שמעו בחיים שלהם על סכין גילוח נגד אנשי זאב, נשבר מאנשי הזאב.

הם חושבים שאם הם יתנו איזה 12 שעות של סרטוני קישור ו3 שעות גיימפלי אז זה ירים את המשחקיות שלהם מהבינוניות שהיא שרויה בה כעת, אבל
אבל גיימרים הם לא טיפשים רוב האנשים קולטים מה סוני מנסה למכור לנו כאן.

ושדיברתי על showcase אני יודע שכל משחק שלהם ה וא Showcase בפס4 פשוט עד כה כל המשחקים שלהם הם Showcase בלבד שום ערך מוסף.
INFAMOUS SS המשחק מירוצים ועכשיו החרא הזה. רק Uncharted בורח מהקללה אבל זה כי זה נוטי דוג עם ניל בראש הפרויקט אי אפשר להרוס את זה.

אבל חוץ ממנו כל המשחקים שלהם לפס4 רק נוצצים מבחוץ ושום תוכן בפנים, זה מעצבן. החב'רה האלה צריכים לפתח לויטה כי על פלטפורמה כזאת
עוד יכולים לסלוח להם על גיימפלי בינוני ולהחמיא להם איך הם סחטו את המיץ מהפלטפורמה, כנראה שבזה הם טובים.

evilplate

New member
משחקי GOW על ה PSP אכן סחטו את המיץ למכשיר

כבר אז הם באמת הראו את הפוטנציאל שלהם, המשחקים הללו הם הכי מרשימים על ה PSP, אבל הגיימפליי שלהם לא היה בינוני, הם נחשבים למשחקים טובים שלא נופלים בהרבה מהסדרה הראשית למרות שנעשו על חומרה חלשה יותר.
&nbsp
ויש אנשים שאוהבים את הסגנון הסינמטי הזה, כמו שיש כאלו שאוהבים את משחקי דייויד קייג', זו לא יצירת מופת אבל זה הולך להיות משחק מדהים ביופיו עם settings ועיצוב מעניינים מאוד ומערכת ירי לא רעה, אני דווקא חושב שהוא ימכור לא רע רק על הגראפיקה לבד.
&nbsp
ודווקא המשחק מירוצים עם גיימפליי טוב, פשוט פישלו עם האונליין אבל עכשיו כשהכל מתוקן הוא לא רע. אינפמוס באמת בינוני זה כן, גם האורדר שלא תחשוב, רק לא חושב כמוך שמדובר באיזה משחק של 4 שאף אחד לא יקנה, אתה מגזים עם הביקורתיות כלפיו.

הסינמטיות הזאת, היא כמו סרטן.

צריך להודות לא כל מפתחת יודעת לספר סיפור, לא כל מפתחת יודעת לכתוב, לא כל מפתחת יודעת מה זו חוויה קולנועית, נוטי דוג יודעים, סקוור יודעים
אני מהמר שtelltale יודעים. החבר'ה האלה שכאן לא יודעים בגרוש, עדיף להשאיר את העבודה הזו למי שטוב בה מאשר לקבל איזה מיש מאש מעפן של גיימפלי הזוי ועלילה הזויה. זו דעתי.

דיוויד קייג ראו כבר בדור הPS2 מה הוא שווה וזה לא היה הרבה בכלל. רקע ועיצוב מעניינים? ממתי זו סיבה לסלוח למשחק על מה שרואים כאן? למה להעביר להם על זה? אני לא באמת חושב שאני אשכנע מישהו לא לקנות ת'משחק הזה במחיר מלא אבל אני מאוד מקווה שהמשחק הזה ימכור מתחת לציפיות של סוני, אני ממש לא רוצה שהם יבינו את הרמז שהם יכולים לתת לנו משחקים כאלה בכל הדור כבלעדיים ואנחנו נגיד להם שזה גשם.

evilplate

New member
איך אתה יודע שהסיפור גרוע?

לא ידוע לנו כמעט כלום עליו, התקופה והעולם שהם יצרו דווקא נראה ממש מגניב, אני גם לא מת על הגיימפליי אבל יש אנשים שאוהבים את המשחקים הסינמטיים הללו, סכ״ה את מה שהוא מנסה לעשות הוא עושה טוב, רק שהדבר הזה שמנסה לעשות לא מדבר אלי ואליך במיוחד.
&nbsp
ולהאבי ריין של דייויד קייג׳ אולי היתה עלילה רעה למדי אבל המשחק הזה חלוץ בז׳אנר ובגללו משחקי Telltale נראים כמו שהם, למרות הסיפור הרע שלו עדיין הוא היה חוויה מגניבה לזמנו והיתה לך יכולת בחירה והשפעה ענקית על העלילה כמו שאף משחק של Telltale לא התקרב אפילו.
&nbsp
חוץ מזה חודש אחרי יש לך משחק הכי הארדקור מסורתי שיש שהוא בדיוק הפוך מהאורדר- Bloodborne.
אבל באופן כללי אני מסכים איתך שהליינאפ עד עכשיו מחוץ לנוטידוג ו בלאדבורן נראה לא משהו ולפחות לא מדבר אלי- גם Until Dawn זה בזבוז לטעמי, יש מקום למשחקים מהסוג הזה אבל מספיק שדייויד קייג׳ יוצר אותם ובגראפיקה מרשימה פי כמה, למה צריך עוד משחק בסגנון?
עדיף היה שיפתחו פלטפורמר או משחק אחר שחסר לסוני, לא צריך 2 בסגנון דייויד קייג׳.
מזל שיש AA כמו RIME לצפות לו, אני מקווה שלא יאכזב.

מישהו 2

New member
כרגע המשחק הזה נראה יותר טוב אפילו ממה שראינו באנצ'רטד 4

לא מבין את דעתכם,
הסינמטיות וה- QTE רק מושכים אותי יותר האמת...
&nbsp
הבעיה שאין לו אונליין וזה אומר שאחרי שמסיימים את המשחק אין מה לעשות איתו, בגלל זה אני אשיג עותק פיזי...

evilplate

New member
מבחינה גראפית? ללא ספק

מבחינת גיימפליי הוא נראה כמו דור מאחור ביחס למה שראינו מאצ'רטד 4, אין בכלל מה להשוות איזה משחק עושה רושם שיהיה טוב ואיכותי יותר.

מישהו 2

New member
מוקדם מידי לשפוט. עדיין לא ראינו מספיק גיימפלי

אולי הסיפור של המשחק רק מתחיל בצורה כ"כ ליניארית וסינמטית , והוא הופך למשהו קצת יותר חופשי בהמשך.
&nbsp
אם זה מתברר להיות עוד משחק heavy rain , אני אוותר עליו בהחלט.
אבל לא נראה לי

evilplate

New member
המשחק יוצא בפברואר

לא הולכים להיות פה ניסים ונפלאות, זה המבנה שלו, שוטר סינמטי וליניארי עם qte, זה גם ממש לא האבי ריין, יש פה גיימפליי ״אמיתי״ בניגוד למשחק ההוא, זה עדיין שוטר בבסיסו רק די גנרי ולא שאפתני במיוחד ועם דגש חזק יותר מהרגיל על סינמטיות.

העלילה נראת תת רמה, הדמות הראשית נראת מעפנה.גם

מלחמה בן בני אדם לאנשי זאב? המשחק מתרחש בסוף המאה 19 אבל הוא שובר את ההגיון הפנימי של הסיפור עם טכנולוגיה ברמה מטורפת
(אז מה המטרה של המאה ה19 מלבד אסתטיקה מועדפת על המפתחים מה זה משרת בעלילה) לא רק שהעלילה טיפשית שום דבר מהגיבור הראשי לא נראה
משהו שאתה תזכור, נראה סתם איזה שעיר שנלחם באנשי זאב שעירים יותר ממנו.

לTLOU אולי היה רקע, שכבר השתמשו בו עם הזומבים, אבל הזומבים היו חסרי חשיבות בTLOU העלילה היתה יכולה להיות סביב רעידת אדמה, אסון אקולוגי, כל דבר, או כל דבר כי זה לא משנה כי לב העניין היה אלי וג'ול, הקשר בניהם היה מאוד אמין, אלי היתה מאוד אמינה, הלוואי שהייתי כותב דמות כזו..אתה מרגיש שזו דמות שעברה דברים לפני המשחק שיש לה היסטוריה שאתה שומע חלק ממנה, הם נותנים לך בדיוק את כמות המידע הנכונה
כדי שתוכל לרוץ בדמיון עם מה שקרה עם הדמויות האלה לפני שהכרת אותם הם לא מאכילים אותך בכפית.

הם עשו עבודה ממש טובה, וגם הגיימפלי השתלב בעלילה מצוין. כאן זה סתם איזה gears of war חרא כזה, בלי שום דבר מיוחד.

אני בטוח שיש אנשים שבשבילהם כל עוד יש גיבור ראשי מוגדר נבל מוגדר, דיבוב סביר, פסקול סטייל חרא הוליוודי, וציטוטים של פרידריך ניטשה נטולי קונטקסט, כל זה יכול להיחשב עלילה טובה, אבל אני מחפש משהו יותר טוב, דמויות טובות והמשחק הזה זכור מילה שלי לא יהיה בו שום דבר שמזכיר דמויות טובות, שום דאלוג שראיתי מהמשחק עד עכשיו לא רמז, על זה שהולך להיות איכפת לי מהתורכי ההוא.

אני גם לא אוהב סיפורים שאין להם הגיון פנימי, אין לי בעיה עם סוריאליזם, אבל פה זה לא סוריאליזם פה הם סתם משתמשים במאה ה19 כי זה נראה
להם רקע מגניב. זה מגעיל.

עוד סיבה שאני יודע שהמשחק הזה יהיה עם חרא עלילה וחרא גיימפלי? שאנשים בפורומים התחילו לדבר רע כמוני על הthe order המפתח שלו אמר משהו כמו "הגזמתם זה רק משחק" אז לא תודה, אם יוצר קורא למשחק שלו "רק משחק" אז לי לא בא לשלם לו 60$ או 5$

אני רוצה לשחק במשחקים של אנשים שמאמינים שהם יכולים ליצור משהו מרשים,רוצה לשחק במשחקים של מפתחים שמאמינים שהמשחק שלהם יכול לרגש אנשים, כמו שמדיומים אחרים יכולים, אם רק יתאמצו מספיק. ואחרון אחרון חביב? לא סומך על חברת פיתוח שעד היום יצרה משחקי צד שוליים במותגים שהם לא שלה לPSP, וסנטה מ

evilplate

New member
חשבתי שבתור מישהו שקורא ספרים אתה תדע מה זה סטימפאנק

http://he.wikipedia.org/wiki/סטימפאנק
&nbsp
האורדר לא עושה פה משהו חדש, זה ז'אנר מוכר בעולם הספרות והמדע בדיוני באופן כללי, מה מגוחך פה? זו סוג של פנטזיה וזה העולם האלטרנטיבי שיצרו, גם מגוחך שבבלאדבורן אתה מסתובב בתקופה עתיקה ויורה בכל מני יצורים כביכול מיתולוגיים עם שאטגאן על רקע של כרכרות עם סוסים?
&nbsp
רוב הסיכויים שהעלילה של האורדר גרועה, בעיקר כי פשוט סטטיסטית זה ככה כי מדובר במשחק וידאו ובמדיום הזה זה עניין שנוטה לרעתו, אבל לך אין יכולת לדעת את זה על סמך דמו סתום וחסר הקשר, זה הכל, אז לא מבין מה פשר ההשוואות למשחקים אחרים והעלילה שלהם או ציטוטים חסרי הקשר של ניטשה שאליו אתה משייך את המשחק.
&nbsp
ה settings והאומנות של האורדר נראים מצויין וזה מה שהכי משך אותי לפרויקט מלחתכילה, לצערי הוא יצא מאכזב מאוד מבחינתי והודתי בזה עוד לפני כמה חודשים, הוא יהיה הרבה פחות טוב ממה שהיה צריך להיות, אבל לי כן נראה שמה שהוא מנסה לעשות- סוג של שוטר מאוד סינמטי, הוא עושה לא רע, רק חבל שהמטרות שהציב לעצמו נחותות וחסרות שאפתנות מלחתכילה ומה שאנחנו מקבלים בסופו זה שוטר גנרי עם עיצוב משחק מיושן.

אני לא קורא מדע בדיוני ופנטזיה הם משעממים אותי זה פיהוק.

ולמה אתה מביא את בלאדבורן, שיחקת בכלל פעם במשחקי הסול ? המשחקים לא מנסים לספר סיפור בכלל, מה הקשר להביא אותם הם גיימפלי נטו.
הרקע משעמם וחסר עניין.

evilplate

New member
אני מביא את בלאדבורן כעוד דוגמא עדכנית

למשחק/ יצירה שמשתמשים ב settings הזה של סטימפאנק, זה סגנון ידוע והאורדר לא בדיוק המציא פה משהו, דווקא זה אחד הדברים היחסית מקוריים בו ביחס לעולם המשחקים, במקום לוחמי מארינס קשוחים או שאר הקלישאות של הגיימינג הלכו על משהו מרענן מאוד, בגלל זה עוד יותר מאכזב לראות מה בסוף יצא ממנו.

voguemaster

New member
נראה לי שאתה צודק מעוד סיבה

הם טוחנים את השכל בטוויטר עם תמונות ו-ART מהמשחק. ממש מרגיש לי כאילו נכנסתי לישיבת DESIGN שלהם..

כן, הם יודעים שרק את זה יש להם להציע... בעיני סוני תעשה בשכל

אם היא תאחד בין הצוות של הthe order לצוות סנטה מוניקה של GOW ככה שהם יהיו כוח עזר בפיתוח אבל הם לא צריכים לפתח משחקים בעצמם בעיני, אין להם את זה.

למעלה