העלילה נראת תת רמה, הדמות הראשית נראת מעפנה.גם
מלחמה בן בני אדם לאנשי זאב? המשחק מתרחש בסוף המאה 19 אבל הוא שובר את ההגיון הפנימי של הסיפור עם טכנולוגיה ברמה מטורפת
(אז מה המטרה של המאה ה19 מלבד אסתטיקה מועדפת על המפתחים מה זה משרת בעלילה) לא רק שהעלילה טיפשית שום דבר מהגיבור הראשי לא נראה
משהו שאתה תזכור, נראה סתם איזה שעיר שנלחם באנשי זאב שעירים יותר ממנו.
לTLOU אולי היה רקע, שכבר השתמשו בו עם הזומבים, אבל הזומבים היו חסרי חשיבות בTLOU העלילה היתה יכולה להיות סביב רעידת אדמה, אסון אקולוגי, כל דבר, או כל דבר כי זה לא משנה כי לב העניין היה אלי וג'ול, הקשר בניהם היה מאוד אמין, אלי היתה מאוד אמינה, הלוואי שהייתי כותב דמות כזו..אתה מרגיש שזו דמות שעברה דברים לפני המשחק שיש לה היסטוריה שאתה שומע חלק ממנה, הם נותנים לך בדיוק את כמות המידע הנכונה
כדי שתוכל לרוץ בדמיון עם מה שקרה עם הדמויות האלה לפני שהכרת אותם הם לא מאכילים אותך בכפית.
הם עשו עבודה ממש טובה, וגם הגיימפלי השתלב בעלילה מצוין. כאן זה סתם איזה gears of war חרא כזה, בלי שום דבר מיוחד.
אני בטוח שיש אנשים שבשבילהם כל עוד יש גיבור ראשי מוגדר נבל מוגדר, דיבוב סביר, פסקול סטייל חרא הוליוודי, וציטוטים של פרידריך ניטשה נטולי קונטקסט, כל זה יכול להיחשב עלילה טובה, אבל אני מחפש משהו יותר טוב, דמויות טובות והמשחק הזה זכור מילה שלי לא יהיה בו שום דבר שמזכיר דמויות טובות, שום דאלוג שראיתי מהמשחק עד עכשיו לא רמז, על זה שהולך להיות איכפת לי מהתורכי ההוא.
אני גם לא אוהב סיפורים שאין להם הגיון פנימי, אין לי בעיה עם סוריאליזם, אבל פה זה לא סוריאליזם פה הם סתם משתמשים במאה ה19 כי זה נראה
להם רקע מגניב. זה מגעיל.
עוד סיבה שאני יודע שהמשחק הזה יהיה עם חרא עלילה וחרא גיימפלי? שאנשים בפורומים התחילו לדבר רע כמוני על הthe order המפתח שלו אמר משהו כמו "הגזמתם זה רק משחק" אז לא תודה, אם יוצר קורא למשחק שלו "רק משחק" אז לי לא בא לשלם לו 60$ או 5$
אני רוצה לשחק במשחקים של אנשים שמאמינים שהם יכולים ליצור משהו מרשים,רוצה לשחק במשחקים של מפתחים שמאמינים שהמשחק שלהם יכול לרגש אנשים, כמו שמדיומים אחרים יכולים, אם רק יתאמצו מספיק. ואחרון אחרון חביב? לא סומך על חברת פיתוח שעד היום יצרה משחקי צד שוליים במותגים שהם לא שלה לPSP, וסנטה מ