The Weakest Link 5

ItsMeiri

New member
תורי

victory of the Daleks פשוט פרק נוראי.

FLESH AND STONE!!
כי מה לא כיף בפרק הזה?! ריבר, מלאכים. שלמות. חוץ מקארן שכבר דנו בעבר על המשחק שלה.

אליון1

New member
Victory of the Daleks

ולחסן את וינסנט

כל העונה הזאת משעממת הפרקים היחידים שאהבתי זה וינסנט קרייג ודרים לורד
ואיכשהו טיפה המלאכים כי זה מלאכים וריבר.. חוץ מזה העונה הזאת ממש בינונית אבל

AvivZ41

New member
Cold Blood

ציפיתי בכם במשך כמה שבועות ואחרי ההפסד של journey's end החלטתי להירשם - כי מי שמצביע, משפיע!

Flesh and Stone
- קונספט יפה והכל, אבל בחייאת מופאט, כמה plotholes בפרק אחד? ;_;

AvivZ41

New member
היו המון

אינלי כח לראות שוב את הפרק ולהיזכר אבל לדוגמה כשהמלאכים הולכים בתוך היער הם עומדים אחד מאחורי השני הרבה מהזמן והם ממשיכים לנוע בלי להסתיר את העיניים שלהם, ובבלינק הם מסתירים את העיניים כדי לא לתפוס אחד את השני עם המבטים. אבל זה רק אחד שעלה לי לראש עכשיו.

ItsMeiri

New member
המיני תאוריה שלי

זה שהמלאכים האחרונים זזו, וכך אלו שלפניהם, וכך אלו שלפניהם.
למרות שזה באמת קצת לא ברור

AvivZ41

New member
הם היו גם מפוזרים

הם היו מפוזרים בכל היער. אפשר לראות את זה נגיד פה, סליחה שלא מצאתי את זה באיכות נורמלית יותר.
בנוסף, עכשיו זה מזכיר לי, גם התזוזה של המלאך הייתה הדבר הכי טיפשי שמופאט עשה אי פעם. "They are fast, faster than you could believe" דיי נהרס לי כשהמלאך זז. ובגלל זה
על הפרק הזה.

ItsMeiri

New member
מסכים עם זה שזה נהרס..

חוץ מזה אני חושב שהפרק הזה כתוב וערוך בצורה מדהימה.
זה הכול חחח

ailag

New member
אאל"ט

המלאך זז לאט כי הוא עוד לא היה לגמרי מלאך, הוא עדיין היה פסל-אבן שהופך למלאך.

AvivZ41

New member
אני מאוד מקווה

אם זה ככה אז זה יכול להחזיר לי את ההערכה למלאכים :)

ailag

New member
מה שהם אומרים שם

בפרק השני כשאיימי נשארת ביער לבד הוא אומר לה שהם לא מתעניינים בה אלא בלברוח מהסדק, ושאם היא תעמיד פנים שהיא יכולה לראות האינסטינקטים שלהם יפעלו ("will kick in") כלומר הם יהפכו לאבן. המלאך שזז לאט פועל נגד האינסטינקטים שלו, שזה קשה.
חוץ מזה הם זזים מהר..

מוגלי7

New member
The Beast Below

כי הוא ממש אנדרייטד לפי דעתי.
The Hungry Earth
כי בעוד שרוב הפרקים בעונה הזאת הם פשוט לא משהו, הפרק הספציפי הזה הוא זבל טהור. למרות שייאמר לזכותו של הסיפור הזה שהחלק השני שלו (Cold Blood) היה מעולה.

ailag

New member
The Pandorica Opens

כי פרק כל כך נפלא לא צריך להיות אפילו בסכנה קטנה.

דאלקים, בעיקר בגלל סצינת הסיום המיותרת. הפרק חביב+-, עם קטעים כמו would-you-care-for-some-tea וההזדמנות של הדוקטור לכעוס - כי הכעס מראה כל כך הרבה ממנו - כשהדאלק עושה לו טרולינג. הרעיון של אדם שהוא רובוט עם זכרונות מושתלים נחמד אבל לעוס במד"ב, אז זה תלוי איך מציגים את זה וכאן הפרק קצת בעייתי כי הוא מניח שזה יפתיע אותנו.

אבל בעיקר בעייתי הקטע שמציג את הדאלקים - תצוגת האופנה הזאת שהורסת את הסיספונד - וההדים שהקטע הזה עשה. זה לא רק שהדאלקים החדשים לא משהו, זה איך שמציגים אותם, שזה מאוד גאטיסי - הוא כאילו בונה על מה ילדים יגידו בגן השעשועים שהוא "אוווווו מגניייב תראו דאלק" ולא על הצד האמנותי ספרותי מושקע. הסצנה הזאת היא לגמרי "אוווו ותראו את הפומפות שלהם". יש דרכים אחרות להציג את הדאלקים החדשים, ואולי אם היו מיישמים אותן בפרק לא היה כל כך הרבה אנטי למה שהוא בעצם רק שינוי קוסמטי.
ואין שום עומק בפרק, רק סדרת אירועים, וזאת עיקר הסיבה שאני לא אוהבת פרקים שלו.

(קצת חשוב לי יותר לדבר על פרקים מעונה 5 בגלל שיש יותר קונצנזוס לגבי פרקים ישנים אבל עונה 5 בזיכרון של אנשים משתנה בגלל ההקשר שלה)

תוספת -
ועכשיו ראיתי שוב את הפרק והוא באמת לא רע. פחות טוב מהאחרים, לכן אני בעד להעיף אותו, אבל עדיין.
jammie dodgers! (but i was promised tea!)

למעלה