The Weakest Link 5

blue raphsody

New member
איכשהו ההמשכים יותר טובים

big bang היה יותר טוב the pandorica opens ו-cold blood מ-the hungry earth

בכל אופן big bang

the beast below

May2112

New member
The Big Bang

The Time of Angels

כי הפרק הזה דיי הרס את הפחד מהמלאכים וגרם להם להיראות כמו סתם עוד מפלצת רגילה..

לדעתי

הכל באשמת בלינק
.
אני ראיתי את הסדרה בסדר שונה ואת The Time of Angels ראיתי לפני בלינק. (מתישהו כבר סיפרתי את זה אז סליחה למי שקורא שוב)
את הפרק ראיתי יחד עם בנותי ( הן מתחילות לראות איתי ואם הפרק מספיק מעניין הן גם נשארות)
הן היו מרותקות.
הן ואני ציפינו בכליון עיניים להמשך. הם היו יותר מפחידים מבלינק. אבל בגלל שאת בלינק ראינו אחרי.
עד עכשיו הדמות הכי מדוברת ומפחידה בסדרה ( לדעתן) הם המלאכים.
הדמות השניה היא הסירנה בפרק על הספינה קללת הנקודה השחורה. הן היו שרות איתה.

ברור לי שגם זה יהיה בין הראשונים להתעופף, טבעו של חלק ראשון...

May2112

New member
חח אז אני כן ראיתי לפי הסדר..

והמלאכים רדפו אותי אחרי הפרק של בלינק! אני פשוט ישבתי עם עיניים פתוחות כל הזמן כי לא הצלחתי להפסיק לחשוב על זה
בגלל זה הפרק עם המלאכים שבעונה 5 ממש הרס לי, כי הפחד הכי גדול מהמלאכים הוא שאת לא רואה את התזוזה שלהם ובפרק את דווקא כן..
לעומת זאת, בעונה השביעית החזירו אותם וזה היה פרק מלאכים כמו שצריך שהצליח להפחיד ולהיות מופתי ומופאטי :)

הם מדהימים

והפעם הראשונה משפיעה.
הרשעים האהובים לכן כשהיה פרק חדש איתם דילגתי (בלב
) משמחה ואכן לא איכזב.

shaharEB

New member
אני חושבת שחבל שלא ראיתן את הפרקים לפי הסדר

כשרואים את המלאכים בפעם הראשונה העונה 3, הפרק פשוט מצמרר.
הסיפור,המוזיקה,לונדון גשומה.. הכל נמצא שם בשביל סיפור אימה טוב, ויש מצב שבין הסיפורים \חייזרים [מפלצות
? ] הכי טובים שהיו בדוקטור הו עד היום !.
העונה החמישית פשוט הוציאה מהם את השקט והמסתוריות.. הפרקים היו לא רעים בגדול, אבל אם היו משאירים את המלאכים בעבר הם היו מקבלים את הכבוד הראוי להם יותר. עכשיו כאילו קלקלו להם את השם
.

אני חוזרת על עצמי

הפעם הראשונה משפיעה
בלינק (הפרק הכי מדהים כנראה, נדע בסוף? תהיה תחרות בין האלופים?) , אחרי שרואים אותם בעונה 5 בלינק נראה כמו פרק רומנטי יותר ממפחיד
אני אסביר- בעונה 5 הם הרגו אותם, (לא ידעתי שהם מעבירים לעבר, חשבתי הורגים ממש, במיוחד שבוב דיבר בשמם)
מההפרקים האלה של חבורה והופ שובב אחד נפל...
הם חיפשו מלאך ויש המון המון פסלים, המון ועוד ואז מסתבר שהם כולם מלאכים... SCARY (רגע, לתושבי הכוכב היו שני ראשים, נכון? אז ...לפסלים כולם יש ראש אחד. אממממא)
ובנוסף גם הם עומדים להפוך את איימי לאנג'ל.
דרך איימי בהתחלה נבנה הפחד מעולה. הקלטה בשחור לבן. ואז הוא מסתובב ומתקרב ומתקרב, ושיניים. הצילו.
וההליכה שלה ביער בעיניים עצומות היתה ממש מפחידה. לא נשמתי.
לדעתי הוא החליט (מופאט) שלהעביר מישהוא לעבר זה לא מספיק, לכן הוסיף עוד יכולות מפחידות.
ובהתאם בעונה 7 הם כבר מחזיקים אנשים במאסר. עליה באכזריות.
כל פעם מפחידים יותר.

ובלי קשר למלאכים - סאלי ספארו מדהימה אבל זו תחרות קשה מול חזרה של הדמות הכי מסקרנת בסדרה (הרבה יותר ממי זו קלרה)
ועוד איזו חזרה-
את חייבת לראות שוב כדי להעריץ
רואים מישהי צועדת רק נעליים אדומות,
אחכ ידיים ולק אדום,
משקפי שמש
ואז במוזיאון עם Hello, sweetie בגליפראית על הקופסה( רגע, מה?, מתחילים לחשוד)
והנה היא. קורצת למצלמה
הלללו
ורק כדי ממש לדפוק כניסה חזרה לסדרה ( אם לא הספיק הנעליים האדומות
)
למה לא לעוף בחלל לתוך הספינה?
רגע, ועוד קטע אחד מהאהובים עלי בסדרה ("it only makes that sound because you leaves the brakes on)

לדעתי האישית אם זה הכל היה הכל בתוך פרק אחד- אז הוא היה מתחרה רציני להכי טוב בסדרה

symptoms

New member
הקטע שתיארת בתחילת הפרק,

הוא אחד האהובים עלי בסדרה. מתחילת הפרק עם הבחור שתקוע באמצע שדה ולא מבינים מה קורה איתו, כל הדיאלוג של ריבר על הספינה, איימי והדוקטור במוזיאון. איך שהיא נופלת עליו ואז ישר מתחילה לחלק הוראות עד שהטארדיס נוחתת. במיוחד עם כל הפרצופים של הדוקטור כשריבר אומרת לו שהוא לא יודע להנחית את הטארדיס ואת איימי מסתכלת עליהם מהצד.

לדעתי רק בזכות החמש דקות האלו מגיע לפרק להישאר יותר. (טוב, לא רק, אני אוהבת את הפרק בכללי, אולי אפילו יותר מהחלק השני שלו, אבל החמש דקות האלה גאוניות בעיני).

וגם זה היה הפרק הראשון שצולם בתקופה החדשה, שזה די מגניב.

רעות

גם עלי

חבל שפוצל לשני פרקים. זה בעוכריו...
יש תחרויות שפרק כפול מקבל ציון אחד, לא?
אולי זה המקום לשקול...

למעלה