The Weakest Link 5

shaharEB

New member
The Weakest Link 5

שבוע שעבר עף : Flesh and Stone
וזכה בחסינות : The Pandorica Opens

רשימת הפרקים :

The Eleventh Hour
The Time of Angels
Vincent and the Doctor
The Lodger
The Pandorica Opens - חסין

The Big Bang

You know the rules
הצביעו
למי שמגיעה לו חסינות לדעתכם, ו
למי שאתם רוצים להעיף !
אין לשנות את ההצבעה מהרגע שהצבעתם

שימו

אנחנו במצב של 6 פרקים, מה שאומר שהחסינות האחרונה למשחק היא זו שתבחרו השבוע D:

הצביעו בחוכמה

AvivZ41

New member
The Eleventh Hour

סופסוף פלש אנד סטון הלך.
וישלי התלבטות בין ה
שלי בין הלודג'ר לטיים אוף אנג'לס, אז בקרוב אני אצביע ל
שלי

AvivZ41

New member
The Lodger + שאלה על וינסנט

אני מדיח את הלודג'ר רק בגלל הפתרון בסוף שהיה נוראי, שבעזרת כח האהבה שקרייג רוצה להישאר הוא הצליח להשתלט על הספינה ._.

ועכשיו וינסנט: למה כולם מתלהבים ממנו?כאילו אני גם חושב שהוא פרק יפה והכל אבל כולם רואים אותו ככוכב של העונה ואפילו של הסדרה ואני באמת שואל למה?מה הופך אותו לכזה?

MonicaF

New member
הרבה אנשים

לעונה 5

הרבה אנשים אוהבים את הציורים שלו, אוהבים את דמותו של ואן גוך, ואם לא קראו את הספר "מכתבים לתיאו" לפחות קראו אודותיו ומחכמותיו.
אבל זה לא מספיק כדי להתלהב ככה מהפרק הזה, כי אפשר היה בהחלט "להוזיל" את דמותו כפי שאמרה מישהי כאן בחכמה.
בנוסף לכך שהשחקן היה נהדר, יש כאן שילוב מושלם של הצייר לתוך המד"ב. הוא היה מוזר, נדחה, מזולזל, והנה, דווקא התכונות האלה שהחברה לא קיבלה אצלו, הם אלה שעזרו לו לראות את הקרפאיס (או איך שקראו ליצור) את הצבעים המיוחדים, לחזות את העתיד וכו'.
ואל תשכח את העלילה עצמה. כמה מרגש הסוף עם המדריך במוזיאון. ההקדשה לאיימי על החמניות, הקדשה שתיעלם אחרי הביג באנג. כמה אוטנטית נראים ההתפרצות והדכאון שלו, המשיכה שלו לאיימי.
אבל עיקר הקסם של הפרק הזה הוא כפי שאמרתי למעלה, השילוב בין המוזרות של וינסנט ואן גוך לבין השימוש המכריע של מוזרות זו בסיפור הדוקטור, והצלתו בסופו של דבר.
יש לנו הרבה דוגמאות בהיסטוריה, כמו גלילאו ואחרים, שאמרו את האמת המדעית אבל אף אחד לא האמין להם, וחלקם אף הוצאו להורג. אנחנו מתרגשים כשאנחנו קוראים את הסיפורים האלה ומרגישים שהנה, עוברות מאות שנים כדי לעשות עמם צדק ולהכיר בגדולתם.
הפרק הזה, עושה איכשהו צדק עם ואן גוך ויותר מזה, הדוקטור קשור לזה.

תיארת עכשיו בול את איך שאני מרגישה

מסכימה במאה אחוז!
כל הפרק הזה התמוגגתי מאושר- יש כל כך הרבה דרכים שהפרק הזה יכול היה להפוך לשנוא עלי ביותר, אבל הוא פשוט היה מושלם- גם מבחינת הדוקטור, ובמיוחד מהבחינה של ואן גוך.

MonicaF

New member
שמחה

ראי את הלינק ששמתי פה שתי הודעות מתחת - חמוד מאד!

AvivZ41

New member
כשאת מתארת את זה ככה

אני מצליח להבין...
הקשר היחידי שלי לוינסנט היה השיר vincent של דון מקלין שהכיר לי את הstarry starry night וכן התלהבתי בפרק הזה כשהוא הופיע,אז אני מסוגל עכשיו לתאר לעצמי איזו התלהבות הייתה למישהו שממש קורא עליו ויודע עליו המון.

BloodyRose

New member
משם הכינוי שלי

(שיר מקסים. מקבל משמעות נוספת אחרי שקוראים את "מכתבים לתיאו". רק אז מבינים כמה השיר הזה מדוייק).

(ובכלל, דון מקלין מלך.)

May2112

New member

זה תיאור ממש מדוייק, המפלצת הייתה שולית (חוץ מהקטע שהיא הדגישה את הבדידות והשונות של וינסנט) ובכוונה (לדעתי), כל זה רק כדי לתת לנו את וינסנט ואן גוך בצורה הכי קרובה למדויק שאפשר (או לפחות להעביר את הרעיון של החיים הקשים שלו).

תשובה מאוד יפה, ויש לי משהו להוסיף

לא יכולה להגיד בשם אחרים אז אכתוב בשם עצמי.
יש משהו באמנות שהוא מרגש. בפרק הזה יש הרבה ריגוש מאמנות וזה כל כך יפה ומרגש. בעיקר הסצנה האחרונה עם ביל ניי שפשוט מדהימה בפשטות שלה ובעצמה שלה. כי הוא עצמו מתרגש מהאמנות של וינסנט, הוא לא סתם מדריך משועמם במוזיאון, הוא באמת ובתמים נרגש מאמנותו של וינסנט ואן גוך.
בנוסף, הידיעה שלואן גוך היו חיים לא פשוטים בכלל היא מאוד טראגית, יש משהו בפנטזיה שלקראת סוף חייו הוא זכה לראות את ההערכה לה זכה רק לאחר מותו שהיא מזככת, מרככת, מרפה ומקסימה בעיקר.

יעלי1232

New member
וינסנט

The Lodger

הוא אמנם היה פרק חמוד, אפילו מאוד, ומצחיק. אבל אם אני מסתכלת על רצף העלילה בעונה, הוא היה פחות מהודק. (ועדיין מעולה)
למרות שאפשר להגיד את אותו הדבר על וינסנט, עדיין הוא היה פרק כל כך מדהים שאני לא אוותר עליו.

May2112

New member
Vincent and the Doctor

The Time of Angels

למרות כל ההתחלה המעולה עם ריבר XD

למעלה