The Weakest Link 5

אמנם חדשה... אבל מרשה לעצמי גם

להוסיף את שני הפני שלי.

כמו שכבר ציינתי בהודעה אחרת הפרק עם ואן גוך היה מקסים. עשוי היטב ומאוד מרגש. לכן אסמן עליו

באשר ל
- זה כבר קשה יותר. אני לא יכולה להצביע נגד The Time of Angels כי זה היה אחד הפרקים הראשונים של הדוקטור שראיתי, בנוסף הפרק הראשון שממש תפס אותי היה הפרק המקורי של המלאכים. שם באמת אני זוכרת את עצמי עם עיניים פעורות וחושבת לעצמי "אני חייבת לראות עוד מזה..."
אז יש לי אליו סנטימנטים, למרות שהוא פחות טוב בהרבה מהמקורי.
אני מניחה שנותר רק את The Big Bang. הוא מסורבל, לא ברור, מלא חורים שלא הבנתי תוך כדי ולכן היה טיפה מייגע.

**משועשעת מעצמי מהעובדה שההוראות היו מאוד פשוטות- לסמן
ו-
, ואילו אני הפכתי את זה לחפירה.. well, thats me and deal with ti!

ailag

New member
חפירה זה נהדר :)

החורים בביג בנג - הכוונה לפרדוקסים כמו שהוא נותן לרורי את המברג כדי שיוציא אותו, או חוטף לאמיליה את השתיה?
זה אפשרי בגלל שהזמן ממילא קורס, בדרך כלל דברים כאלו יהרסו את כל הכדור הגדול של הוויבלי וובלי טיימי וויימי סטאף, אבל כאן הוא ממילא עוד רגע נהרס.

(סליחה פשוט זה אחד הפרקים האהובים עליי :) )

הדברים האלה שהזכרת דווקא היו

מאוד חביבים ואהבתי אותם.
אני מתכוונת לכל העניין, שקורים דברים, ואז הם לא קורים, ואז מתבטלים הדברים שקרו אחרי שהדברים הקודמים לא קרו.. בקיצור זה טו מאץ'. היה אפשר לעשות עלילה קצת פחות מורכבת ועדיין מעניינת מספיק.

ועוד דבר - האהבה של רורי ואיימי קצת גורמת לי מדי פעם לגלגל עיניים ופה יש איזו הגזמה. כאילו, בחייאת, 2000 שנה הוא ישב לידה ושמר עליה? כאילו, באמת אנחנו בימי הביניים? אנחנו במאה ה19? למה עדיין יש צורך באגדות הרומנטיות המטופשות האלה? לא מספיק שהוא אוהב אותה ורוצה להיות איתה, הוא גם צריך לשבת 2000 שנה ולשמור עליה כדי להוכיח את אהבתו הנצחית והעל-אנושית?
וגם העניין של הלשמור עליה- היא איימי, היא לא זקוקה לשמירה של הגבר שלה. די נמאס מכל המיתוסים האלה של ה"עלמה במצוקה" שצריכה שהגבר שלה ישב וישמור עליה 2000 שנה.
אחת הסיבות שאני אוהבת את הסדרה הזו ושהתחברתי אליה מראש הייתה כי היא בדיוק עושה מהלכים של לנפץ את השטות הזו בטלוויזיה. הוא מציל אותה, ואז היא מצילה אותו, וככה זה נמשך כולם מצילים אחד את השני כל הזמן. ובהקשר של רורי ואיימי הוא כל הזמן שומר ומציל אותה וזה מרגיז אותי.

ailag

New member
זה לא חורים זה בלגן :)

בגדול הזמן התקלקל והתקלקל עד שאיפסו אותו, ושחזרו לפי הזיכרון של איימי. כל השאר זה הפרטים הקטנים של איך הוא קטן ונרקב ומתקלקל.

ה 2000 שנה היה נחמד אם הם לא היו טוחנים את זה מליון עונות, אבל ככה הם באמת קיטשיים מדי. באמת גם כי העניין של העלמה במצוקה נמשך גם בדימנס ראן והלאה.

timetraveler900

New member
אני חושבת שהרעיון שרורי שמר עליה

במשך 2000 שנה דווקא בא להדגיש משהו אחר. לא שהיא צריכה הגנה, כי כמו שאמרת זאת איימי, היא לא בן אדם רכרוכי. הוא בא להדגיש כמה רורי אוהב אותה. להראות שבן אדם - כשהוא ואהב מספיק, יכול לעשות דברים בלתי נתפסים. זה גם בא לחזק את הדמויות שלהם כזוג.

למעלה