אני לא מבין למה אנשים כלך כך אוהבים את |בנדנה
(הכוונה לפיראטים)
אם יש לי זכות הצבעה, אני מצביע
A Good Man Goes to War
אחד הפרקים הטובים בכלל, אני לא מבין למה יש אנשים שהצביעו נגדו
The rebel flesh וThe almost poeple : אתם פשוט שונאים אותם, זה לא הוגן.... דווקא פרקים נחמדים(שיבוטים, בשר מעבדה עם חיים משלו, והכי חשוב - שני דוקטורים!!!!(שגם הצליחו לעבוד על איימי))
אני באופן אישי נורא אוהב את הפרקים ה"רגשיים" עם העלילה המרגשת-מדהימה הזו(בדרך כלל בסיומי עונות). הפרקים האלה שאתה רואה אותם ומרוב התרגשות בא לך להתפוצץ. בד"כ אני רואה אותם לבד, ונורא חבל כי זה מסוג הפרקים שצריך לראות ביחד. בכל אופן, זה תמיד בא בסיומי עונות, אבל הפעם זה בא בA Good Man Goes to War וזה היה פרק מדהים.(וגם כמובן כשהדוקטור "מת")
הפרק שלא אהבתי.. קשה להחליט, אהבתי את העונה מאוד, אבל אני אלך על....
Night Terrors
פרק לא קשור לשום דבר, קצת הזוי(חייזר מאומץ שהופך בובות מפחידות לחיות? כאילו... מה קרה בראש של התסריטאי?!?!
) ונדחף(בא אחרי כל הסיפור של ריבר סונג, בלי שום התייחסות לזה... יש לי הרגשה שהפרק הזה תוכנן להיות במיקום אחר ושינו את זה ברגע האחרון)
The God Complex היה פרק מעניין אבל גם נורא הזוי(לא להתנפל עלי, אני יודע שזה מד"ב והכל אמור להיות הזוי, פשוט... יש פרקים טיפה יותר מציאותיים ויש פרקים פחות)
The Girl Who Waited היה פרק מרתק, אבל לא אהבתי את הסוף.
Closing Time היה גם כן פרק יפה, במיוחד שהדוקטור מדגיש כל הזמן שזה היום האחרון שלו לחיות והוא בא לבקר מישהו שהוא בכלל לא מכיר.