פעם ראשונה בחיים שכתבתי!
- להרגיש שטוב לי בחיים. קשה לי להגיד אחרי 4 חודשים בקשר אם הייתי רוצה את זה גם ל10. אולי נכוויתי מהחלומות עם תום יותר מידי. בעקרון טוב לי עם מאור, ואני מקווה שעוד חצי שנה יהיה לי טוב איתו יותר (או בלעדיו)
הכי טוב לנו בעולם, זה מדהים אותי איך אנחנו פשוט מתמודדים עם הכל ובצורה בריאה. 10 חודשים ועדייו יכולים לצחוק ביחד שעות מכלום. מדהים
(תוהה אם נגור ביחד עד אז או לא)
עובר לגור אצלי בסופ"ש, וחתמנו חוזה לדירה חדשה ומהממת מספטמבר..
- לראות התקדמות בעבודה שלי. להרגיש שמעריכים אותי ומבטאים את ההערכה הזאת.
זה היה אחד הדברים שהכי עבדתי עליהם השנה, וזה התיש אותי, אבל הצלחתי. קיבלתי כל מיני דברים שרציתי, לא ארחיב אבל דברים מאוד ספציפים, וגם העלו לי את השכר מבלי שביקשתי..
- לשרוד 2 תקופות מבחנים בהצלחה, לפחות מעל הממוצע שהמלגה מחייבת
אחת עם ממוצע 93 בערך. השניה אני עוד בעיצומה. מבחינת המלגה אני מסודרת, מבחינת העובדה שאני לומדת סוציולוגיה ואני רוצה ללמוד בחו"ל מתישהו - אז פחות
- להרגיש שבחרתי נכון בלימודים. או יותר נכון: התקדמויות שלי בתחום האנתרופולוגי (כמה ששנה א' מאפשרת)
חווה משבר גדול עם המקצוע
- להיות רזה יותר (מה, קיץ)
נראה לי
-שלא יהיה היפוך קטבים
בינתיים...
-להרגיש שזורם לי יותר בבישול ובאפייה, אני כזאת לפי הספר (יותר נכון: לפי האינטרנט)
חצי. אני יותר מאלתרת על מתכונים שאני כבר מכירה בעלפה, אבל סתם ככה מכלום? לא..
- שכל הבעיות שיש לי בבטן יפתרו או לפחות יוגדרו
לא מצאו כלום. ככל הנראה מעי רגיז. יודעת שכדאי להתחיל טיפול נטורופתי אבל ממש לא בא לי לוותר על גלוטן וחלב וכל הרעל הטעים הזה
לחצי שנה הבאה (אנסה לתמצת, אני חופרת!)
- להתאהב בדירתי החדשה או לפחות להבין מה לא טוב בה
- התקדמות נוספת בעבודה
- או לחילופין - למצוא עבודה נוספת, שתקדם אותי בנושא אחר
- להיות מוכוונת חו"ל/ להיות מוכוונת מה שאני רוצה לעשות
- להעלות את הממוצע למעל ל95
- ללמוד שפה
- הקלה בענייני הבטן/ לבשל יותר בריא
- לפתוח בלוג ולעשות משהו רציני בקשר לכתיבה
- שיהיו לי חברים חדשים, כי נמאס מהשממון החברתי שאני שרויה בו
-לעשות פאזל רציני כי אף פעם לא עשיתי ואני מתחילה לחשוד שזה המקור לבעיות באישיותי
- להיות מאושרת ומאוהבת, והכי הרבה - לקרוא את המשפט הזה עוד חצי שנה עם חיוך ולא עם אנחה בקנה
- להרגיש שטוב לי בחיים. קשה לי להגיד אחרי 4 חודשים בקשר אם הייתי רוצה את זה גם ל10. אולי נכוויתי מהחלומות עם תום יותר מידי. בעקרון טוב לי עם מאור, ואני מקווה שעוד חצי שנה יהיה לי טוב איתו יותר (או בלעדיו)
(תוהה אם נגור ביחד עד אז או לא)
- לראות התקדמות בעבודה שלי. להרגיש שמעריכים אותי ומבטאים את ההערכה הזאת.
- לשרוד 2 תקופות מבחנים בהצלחה, לפחות מעל הממוצע שהמלגה מחייבת
- להרגיש שבחרתי נכון בלימודים. או יותר נכון: התקדמויות שלי בתחום האנתרופולוגי (כמה ששנה א' מאפשרת)
- להיות רזה יותר (מה, קיץ)
-שלא יהיה היפוך קטבים
-להרגיש שזורם לי יותר בבישול ובאפייה, אני כזאת לפי הספר (יותר נכון: לפי האינטרנט)
- שכל הבעיות שיש לי בבטן יפתרו או לפחות יוגדרו
לחצי שנה הבאה (אנסה לתמצת, אני חופרת!)
- להתאהב בדירתי החדשה או לפחות להבין מה לא טוב בה
- התקדמות נוספת בעבודה
- או לחילופין - למצוא עבודה נוספת, שתקדם אותי בנושא אחר
- להיות מוכוונת חו"ל/ להיות מוכוונת מה שאני רוצה לעשות
- להעלות את הממוצע למעל ל95
- ללמוד שפה
- הקלה בענייני הבטן/ לבשל יותר בריא
- לפתוח בלוג ולעשות משהו רציני בקשר לכתיבה
- שיהיו לי חברים חדשים, כי נמאס מהשממון החברתי שאני שרויה בו
-לעשות פאזל רציני כי אף פעם לא עשיתי ואני מתחילה לחשוד שזה המקור לבעיות באישיותי
- להיות מאושרת ומאוהבת, והכי הרבה - לקרוא את המשפט הזה עוד חצי שנה עם חיוך ולא עם אנחה בקנה