אני אני אני. חיכיתי לזה!
מיולי 2012:
- להגיע למצב בעבודה שאני יכולה לצאת ב- 18:00 בערב והעולם לא יתרסק, וכמובן להכשיר מנהל פרויקט אחד לפחות להיות בצלמי ובדמותי. מה שאומר שיהיה עוד מישהו אחד לפחות שיידע לעשות את מה שאני עושה, והמשרד יתמודד כשאני לא נמצאת! סופר חשוב.
קומסי קומסה. יש מישהי אחרת שעושה דברים, אבל עדיין אין לה את הידע המקצועי והיכולות שלי, אז עדיין צריך אותי ממש. אבל היי, נסעתי לחו"ל ושומדבר רע לא קרה בניגוד לשנה שעברה, אז סבבה!
- שהחברה שלנו תתפתח עוד, ושהפרויקטים שלנו יצליחו (אמן!)
מתפתחים לאט לאט בבייבי סטפס. אבל הכיוון חיובי סך הכל.
- שהנסיעה לחו"ל בספטמבר תהיה כיפית אחושלוקי
היה מעולה בוינה!!!
- שהלקוחות לא יקרסו ב- 3 שבועות שאני בחו"ל
לא קרסו
- שאני אצליח להוריד קצת במשקל
האמת שזה רלוונטי רק לחודש האחרון. אבל התחלתי בתהליך רציני של ספורט ושמירה ועד כה ירדתי 2 קילו. מתכננת להמשיך.
- לא מבטיחה קשר רציני, אבל רוצה לפחות להיות בדרך לשם או מינימום להיות במצב שאני יוצאת עם אנשים חדשים ומנסה. יאאלה, עברה חצי שנה מהפרידה, הגיע הזמן לנער את האבק ולחזור לשוק!
וואו, מה שעבר עליי בחודשים האחרונים... בהחלט חזרתי לשוק, בהחלט עשיתי דברים, בהחלט נהניתי. אבל קשר רציני עדיין אין. אבל זה יגיע, אני לא דואגת.
- להתחיל טיפול פסיכולוגי / אימון אישי אולי. וואו, אני לא מאמינה שכתבתי את זה
עדיין לא אבל בתכנון (אני רק צריכה להפסיק להתעצל ולהתקשר). יקרה בקרוב.
ליולי 2013:
* הכי חשוב - להמשיך בתהליך הירידה במשקל והכושר ולחזור להיות כוסית מהממת כמו שהייתי פעם. היעד הוא 10 קילו (מעכשיו). בעיקרון חצי שנה אמורה להספיק אבל אין דרך לדעת מה יהיה. בקיצור - להיות בדרך לשם, עם מינוס 5 קילו לפחות, אם לא יותר.
* להתחיל טיפול קוגניטיבי התנהגותי - הפעם באמת. להצליח להתגבר על העניינים הפרטיים שלי.
אלה שני הדברים הכי קריטיים וחשובים מבחינתי. ברגע ששניהם יקרו - וואו, אין לי מילים. הדברים יהיו הרבה יותר טובים.
* להמשיך לאהוב את עצמי כמו שאהבתי את עצמי בחודשים האחרונים.
* להמשיך לבלות ולצאת וליהנות ולעשות מה שבא לי, כל הזמן.
* להמשיך להכיר אנשים חדשים כל הזמן.
* עבודה: לגדול ולהתפתח ולא לקחת דברים ללב. שתהיה מישהי נוספת תחתיי. לקבל כלים נוספים לניהול.
* קשר רציני כמו שאני מדמיינת בחלומות שלי, או לפחות קרוב.
* לנסות לדבר עם פרינס ואליום (מאי 2012). חייבת את זה לעצמי. גם אם זה לא רלוונטי, אני צריכה לדעת.
* לחזור להיות בקשר טוב עם אבא שלי, אחי ואחותי. לנסות מה שאפשר עם אמא, כל עוד אפשר.
* משהו לא קל: אנחנו חווים משבר משפחתי עכשיו. אני מניחה שהוא יסתיים (בדרך העצובה שדברים יכולים להסתיים). אני רוצה לקוות ולהאמין שאני אהיה בסדר אח"כ, שאני אצליח להתגבר, ושדברים יחזרו למסלול אט אט.
עד כאן!