הגבתי על זה אתמול
אבל תפוז עושה לי בעיות
בקשר לזה שציינת שבסרט היא מתקשרת עם יותר אנשים אני לא זוכרת שהיה משהו בקשר לזה בסדרה כיאלו יכול היות שהיא דיברה רק עם אחותה וחבר שלה אבל לא הראו שיש לו קושי לדבר עם אחרים בסהכ זה טבעי שהיא לא דיברה עם עוד אנשים כי בסדרה היא דמות משנה ובסרט דמות ראשית . או שלא הבנתי אותך נכון
ברור שדמויות שונת יש להם יותר אורך חיים בסדרה מאשר בספרים
התכוונתי שונות כמו שהוק טוב ובספרים רע וכנ"ל פיטר פן רק הפוך
בקשר לפשרות
בזמנו שהסברתי לך שאני לא רוצה לראות מחזמר אמרתי לך שזה כמו בשבילך לראות משהו בצרפתית ועל זה דברתי שאתה בחיים לא תתפשר ותראה משהו בצרפתית .אבל אני כן יכולה להתפשר בקשר למחזות זמר
זה וגם זה שאתה לא רוצה לראות דברים של HBO בגלל קללות ואלימות שזה לגיטימי לחלוטין אבל חדר החדשות שהיא לא כזאת למרות שהיא בHBO ואתה עדיין לא רוצה בגלל סיבה הזאת
אז בגלל זה נדבק בך בעיני תדמית של אדם שלא מתפשר בענייני סדרות
אני כבר לא רוצה שתראה חדר חדשות זה סתם היה להסביר לך
בקשר לאיימי אקר
לפני שבועיים ראיתי את הסרטבקתת הפחד .שמחתי לגלות שגם היא משחקת בו .לקח זמן להבין שזאת היא .אני מניחה שלא ראית את סרט כי אתה לא רואה סרטים כאלה
בכל אופן לי זה היה נחמד שהיא היית שם גם
br>אני לא ממשיכה עם מבוקש כי אין לי סיבה להמשיך בטח לא דרך אינטרנט .אני מפסח לא ראיתי שום סדרה דרכו
הסדרה היחידה שאתה רוצה שאני אראה ואני אולי אראה (כי יש לי כמה סדרות אחרות לראות ואני לא מביאה את עצמי למצב שאני רואה משהו בכלל) היא בניחוש חוקר
בהנחה שאני אצטרך לראות באינטרנט . כי אם אחד מערוצי טלוויזיה ישדר סדרה אחרת שאתה רוצה אני מאמינה שאני אתם צ'אנס