אני אוהבת יש כאלה שחושבים שצהוב מוזר לציפורניים, אבל אני אוהבת. (: והציפורניים שלך מושלמות!
L Lihi Rimon New member 19/12/13 #23 אני אוהבת יש כאלה שחושבים שצהוב מוזר לציפורניים, אבל אני אוהבת. והציפורניים שלך מושלמות!
F Freckled Fawn New member 17/12/13 #11 שלי לק לבן לפרנץ'... וsparkling 261 של REVLON זה נראה בסדר במציאות.. בתמונות פתאום אני רואה מליון פקשושים... :-\
שלי לק לבן לפרנץ'... וsparkling 261 של REVLON זה נראה בסדר במציאות.. בתמונות פתאום אני רואה מליון פקשושים... :-\
O One Fantasy Lady New member 17/12/13 #16 גם לי יש את הלק הזה של רבלון אני עוד מנסה לחשוב איך ועם מה לשלב אותו חח. יצא ממש חמוד עם הפרנץ! אני כל הזמן מתבאסת שהציפורניים שלי קצרות מדי בשביל זה...
גם לי יש את הלק הזה של רבלון אני עוד מנסה לחשוב איך ועם מה לשלב אותו חח. יצא ממש חמוד עם הפרנץ! אני כל הזמן מתבאסת שהציפורניים שלי קצרות מדי בשביל זה...
O One Fantasy Lady New member 17/12/13 #18 וואו פשוט מהמםם בדיוק היום הייתי בנייל סטודיו והתלבטתי אם לקנות אותו. בסוף לקחתי רק את Pussy Galore שזממתי עליו ממזמן... עכשיו אני קצת מתחרטת שלא לקחתי את שניהם חח.
וואו פשוט מהמםם בדיוק היום הייתי בנייל סטודיו והתלבטתי אם לקנות אותו. בסוף לקחתי רק את Pussy Galore שזממתי עליו ממזמן... עכשיו אני קצת מתחרטת שלא לקחתי את שניהם חח.
L Lihi Rimon New member 19/12/13 #25 של CHIC! אממ, השניה עשיתי, עוד לא הספקתי לנקות את הצדדים, סורי על זה חח. התחשק לי עיצוב חמוד ליום הולדת שלי.
של CHIC! אממ, השניה עשיתי, עוד לא הספקתי לנקות את הצדדים, סורי על זה חח. התחשק לי עיצוב חמוד ליום הולדת שלי.
A ashly1997 New member 20/12/13 #29 עשית לי חשק!! עשיתי עיצוב ממש בהשראתך חחח הצבע זה ממש תכלת אפור שלא רואים במדויק את הגוון בתמונה, CARELINE 222 והאפור זה CHIC 234
עשית לי חשק!! עשיתי עיצוב ממש בהשראתך חחח הצבע זה ממש תכלת אפור שלא רואים במדויק את הגוון בתמונה, CARELINE 222 והאפור זה CHIC 234
Y yaelsn New member 19/12/13 #28 Candy Cane טורקיזי מנצנץ עיצוב קצת כריסמסי בתמונה הזו לא ממש רואים את הניצנוץ אבל צילמתי גם תמונה בשמש, אפשר לראות בבלוג למי שמעוניינת http://paintthemall.blogspot.co.il/2013/12/turquoise-candy-cane-nails.html
Candy Cane טורקיזי מנצנץ עיצוב קצת כריסמסי בתמונה הזו לא ממש רואים את הניצנוץ אבל צילמתי גם תמונה בשמש, אפשר לראות בבלוג למי שמעוניינת http://paintthemall.blogspot.co.il/2013/12/turquoise-candy-cane-nails.html