איזה לק נלבש לסופ"ש

Name Of a User

New member
הציפורניים שלי במצב נוראי

זה התחיל בזה שבדיוק שנכנסתי לתקופת מבחנים והגשות נגמר לי המחזק של OPI. מה שהוביל לשבועיים בלי מחזק, ועם הרבה לחץ והרבה התעסקות עם הידיים.
השבועיים האלה בלי המחזק מראים עכשיו את אותותיהם, הציפורניים שלי חלשות ומתפצלות יותר מהרגיל, עד שזה הגיע למצב שלפניכן בתמונה

זה הכי קצר שהציפורניים שלי היו מאז שהפסקתי לכסוס וזה נורא! אני מקווה שמכאן והלאה ועם המחזק החדש שהגיע, הן יגדלו בריאות ויפות, ומהר.

בינתיים אני מסתפקת בלקים בהירים למרות שאפילו את זה אין לי חשק למרוח...
אז בתמונה זה שכבה אחת של Angelina של ג'ייד, ומעל שתי שכבות של Robo Romance (אם אני זוכרת נכון, המדבקה איננה) של אורלי.

זה כלכך מוזר להרגיש את קצה האצבעות ולא את הציפורניים! זה עושה לי צמרמורות ואפילו כואב לפעמים

denush

New member

מקווה שיגדלו לך מהר! בכל מקרה הלק ששמת ממש יפה!
אבל לא נורא הציפורניים שלך מהממות וחזקות ואני בטוחה שיגדלו במהרה!

yaelsn

New member

אבל הצבע שבחרת מדהים! ובינתיים תהני מזה שהן קצרות:)
יש דברים שלא עובדים על ציפורניים ארוכות

Name Of a User

New member
תודה בנות

באופן אישי אני לא אוהבת ציפורניים כלכך קצרות, אז קשה לי להנות מהן... אבלזאני משתדלת להסתכל על זה כמשהו חיובי, ככה הן מחלימות וגודלות מחדש, זה בריא לפעמים..

trilliane

Well-known member
מנהל
מחזק באמת עוזר לך נגד פיצולים?

אצלי לא עזר כלום וניסיתי את כל ההמלצות והתכשירים האפשריים...
הרגישות בעור אוטוטו תעבור; אני מסתובבת עם ציפורניים קצרות בד"כ וזה לא כואב בכלל. העור שלך עדין כי אכן לא השתמשת בו זמן רב, אבל כריות האצבעות הן אחד האזורים העדינים והנעימים והרגישים שיש בגוף וזה דווקא נחמד לאללה להשתמש בהם, תהני מהן!

אני דווקא שונאת לעבוד עם קצות הציפורניים, זה הורס אותן יותר מכפי שהן נשחקות ומתקלפות גם ככה...
לדעתי הציפורניים שלך נראות מצוין.

Name Of a User

New member
הוא לא מעלים אותם לגמרי, אבל גם לא מגביר אותם

כן עכשיו זה כבר פחות כואב.. ותודה!

Bonushkie

New member
Bourjois- Adora-Bleu

אמא שלי קנתה לי את זה בביוטי סיטי ואחרי שהייתי בים ונהרס לי הלק(וגם נשרפתי קשות חחח) הייתי חייבת לנסות אותו. הוא הרבה יותר יפה על הציפורניים מאשר בבקבוק, לא בטוחה אם זה רק הצבע או שזה גם קשור לזה שהשתזפתי קצת בידיים.

yaelsn

New member
מקסים! וברוכה הבאה

רק בפעם הבאה כדאי לשרשר עיצובים שאת עושה לשרשור "איזה לק נלבש"

אנחנו מרכזות שם את העיצובים שלנו ומגיבות אחת לשנייה כדי למנוע בלאגן :)

למעלה