תודה רבה רבה לכולן.מחמאות מעלות את הביטחון ויש ימים שזה נחוץ
מ ממצו New member 11/10/12 #153 גם אני אוהבת מאוד הופעה מוקפדת. הבגדים יושבים עלייך מעולה ומחמיאים ביותר.
ל לי וולף New member 10/10/12 #11 מה לייצני פה?!? לוק מקסים והחולצה ממש ממש חמודה אהבתי את ההפתעה מאחור
י יוגורט פטל New member 10/10/12 #44 אני דווקא חושבת שהנקודות פלוס הצווארון האלה זה באמת קצת טו מאצ׳... אבל את נראית נפלא. הג׳ינס פצצה!
S shmickey New member 10/10/12 #52 ואיך עכשיו? סתם סתם, הייתי חייבת!! קצת הומור עצמי זה טוב לבריאות תודה מתוקה, זה לא ג'ינס אלא מכנסי בד שחורים!
ואיך עכשיו? סתם סתם, הייתי חייבת!! קצת הומור עצמי זה טוב לבריאות תודה מתוקה, זה לא ג'ינס אלא מכנסי בד שחורים!
E efrato1 New member 10/10/12 #55 את נושאת את הבגד בכל כך הרבה חן שאין שום אסוסיאציה לליצנים. החולצה באמת מקושטת מידי לטעמי אבל המכנסיים הסולידיים והנעליים המעולות מצליחים לאזן את כל העסק
את נושאת את הבגד בכל כך הרבה חן שאין שום אסוסיאציה לליצנים. החולצה באמת מקושטת מידי לטעמי אבל המכנסיים הסולידיים והנעליים המעולות מצליחים לאזן את כל העסק
M michali278 New member 10/10/12 #87 לא מתה על החולצה. נקודה(ות) קצת טו מאצ' מה שכן כפי שצויין השאר נראה טוב ומאוד ממתן אותה.