בוקר טוב לכולם! והרי החדשות...

puma141

New member
אנחנו מגששים באפילה כולנו:) שום דבר לא

ידוע...לא שעה לא...

מגששים ומסתפקים בזריקת העצמות היבשות שהם זורקים לנו לגבי המצע שלהם..
אין נחרצות, אין לנו כמעט דיעה..ברורה על אף אחד מהם שם למעלה...

ממש מלקטים.

puma141

New member
הוא שמאלן יותר, אבל מתאים עצמו לביקוש

גם אני חשבתי כמוך, אבל לדעתי הוא עושה פה תעמולת בחירות..

ובכלל-כל מה שהם נותנים לנו, הפירורי מידע על המצע שלהם, מביש את האינטליגנציה שלי-אם הם חושבים שזה מספיק כדי לקנות את קולי...

בושה באמת.......

עוד סיבה למה אני אמביוולנטית

בתאכלס אני מכירה את עצמי, זה שאני לא אצביע,
או שאני מצביעה לביבי/ליברמן.

צלשלספק

New member
הוא תמיד יכול לשים פתק הצבעה למר"צ

בקלפי בשקט בשקט בלי שאף אחד ידע, אז מה אם הוא הקים מפלגה ימנית וקרא לה "מרכז" - זכותו להצביע למי שבא לו, למרות שגם זה לא יעזור למר"צ מבחינת המנד"טים, אולי זה יעשה לו טוב על הלב.

puma141

New member
אם לא היית מצביע לליברמן-

הייתי עושה לי V על הפוסט הזה חחחחח הפסדת!

puma141

New member
לא. בוא נלך יחד לכחלון...הולך?

או שאתה עקשן בדעותיך, וכלום לא יזיז אותך?

תגיד כן, ונתהפך-תרתי משמע! חחחח הולך?

צלשלספק

New member
תגידו, מה אף מפלגה לא מוכנה לחזור לקווי 67

חוץ ממר"צ? כאילו מה נסגר איתם??

בעסה לפלסטינים, היידה ה"כיבוש"

ואני מצטט מהמצע של לפיד:

"אנו מאמינים בזכותנו לחיות במדינה עם רוב יהודי, המתקיימת בגבולות בטוחים וברי הגנה."

הוא שנורר את זה מהחלטה 242 של האו"ם (לסגת מ-שטחים ולא מהשטחים ולגבולות ברי הגנה) וגם מנאום בר אילן של ביבי.

הוא אשכרה כותב את מה שהרוב מסכימים עליו ממילא:

"אסור לנו לחזור על הטעות ההיסטורית של השמאל הישראלי, שתמיד מודיע מראש על מה הוא מוכן לוותר וגורם לכך שהפלשתינים רק רוצים עוד ועוד. לא כך מנהלים משא ומתן, בטח לא באיזור שלנו. יחד עם זאת העובדה שהימין הישראלי משתמט מחובתנו לחזור לשולחן המשא ומתן, היא חוסר אחריות לאומי.

לא באים למשא ומתן רק עם עלה של זית כפי שעושה השמאל, וגם לא רק עם רובה כפי שעושה הימין. באים אליו כדי למצוא פתרון. לא נישואין מאושרים עם הפלשתינים אנחנו מחפשים, אלא הסכם גירושין שאפשר לחיות איתו. לא דרך להתחבר אליהם, אלא דרך הוגנת להפרד מהם."

אבל זה לא קונה אותי, אין מצב שאני אצביע לו

אני מצביעה ללפיד! מתאים לי המצע שלו

והכי נחמד לי שאני באמת מתחברת אליו כבן אדם גם אם יגידו שהוא בורגני אליטיסט שגדל עם כפית של כסף בפיו...
בכלל, הייתי מאושרת מאוד אם כחלון היה מצטרף אליו, ואז היינו רואים סיפור אחר לגמריי

צלשלספק

New member
נו, אז לכי על זה.

אני אישית לא מצביע למפלגות טרנדיות וחדשניות שקמות לפי מה שהציבור רוצה בסקרים, זה אולי נחמד ויפה, אבל מנסיון העבר הן בד"כ איכזבו את הבוחרים שלהן.

ראי ערך שינוי והגימלאים וכמובן...קדימה.

צלשלספק

New member
לפיד זורם עם המיינסטרים, אומר את מה שמקובל על

הרוב, הוא מתנגד לכינוי "שמאל", וטוען שהוא זה לא ממש שמאל אלא מרכז - וזה רק מה שמראה לנו שהמרכז החדש זז עוד קצת ימינה, אפאחד כבר לא מדבר על קווי שביתי הנשק של 67', מוזר...

והנאום הזה מאוד מאוד מוכר לי מהיכן שהוא

נראה לי שמישהו כבר הקדים את לפיד בבר אילן עם נאום די דומה, מלבד מדינה פלסטינית מפורזת מנשק והכרה בישראל כמדינה יהודית

(נו אז הוא "קיזז" את זה בכך שנסע לאריאל, נסלח לו
)

מאחל לכחלון בהצלחה בכל דרך שיבחר, רק ברכות על ראשו עם מה שעשה במשרד התקשורת וכמה שחסך לנו, מקווה שלא יחבור ללבני וצמד משרדי הפרסום שבאים כעסקת חבילה יחד איתה,
רק צרות - היא והם, גם לפיד לא רוצה בה, אנ'לא מבין למה אדלר וארד לא רצים בעצמם לכנסת, במקום לשים מישהי עם פתקים שעפים ברוח.

puma141

New member
אבל זה מה שכתבתי!

למה אתה לא מפרגן, ועושה V מתחת?

אני אחזיר לך על זה..

puma141

New member
אז מה אתה קופץ? :) חכה, תקרא..תנוח..

כמוני!
אני עד שאני לא קוראת את אתמול והיום בפורום-אני לא מגיבה!

*אני שומעת את דאג, פוסי ורינתי נקרעים!*

אם אני הייתי צריכה להשלים

את כל מה שיש לקרוא בטרם אני מגיבה,
זה לא היה נגמר.
תמיד כשאני באה, מלא הודעות חדשות

למעלה