אל תגידי "פיטמה"! אל! לא לדאג, בכל אופן...
ק קייזר סוזי New member 21/8/12 #25 רציתי לכתוב ממותנה MY ASS אבל אז הגעתי למסקנה שזה לא נשמע כ"כ טוב
ד דאגרוטיפ New member 21/8/12 #27 אתם מושכים אותי בלשון, ואני הרי אדם נטול עכבות והגיון. ב-אס זה פחות מתון.
ר רינתי77 Active member 21/8/12 #23 נהדר! אני חובבת חתולים מושבעת והחתול הזה של סיימון הוא אחלה חתול. יכנס להיכל התהילה החתולי שלי יחד עם גרפילד והחתול מצ'ישיר.
נהדר! אני חובבת חתולים מושבעת והחתול הזה של סיימון הוא אחלה חתול. יכנס להיכל התהילה החתולי שלי יחד עם גרפילד והחתול מצ'ישיר.
ל ליאור243 New member 21/8/12 #32 כן,רציתי להוסיף משהו קטן אני מאוד אוהב חתולים.. כשהם אצל אחרים! החתולה היחידה שאני מסוגל לגעת בה ומרשה לה להתפנק עליי ,קוראים לה ליסה . חתולה אפורה מדגם ספינקס (אלו בלי השיערות) השייכת לאחי .
כן,רציתי להוסיף משהו קטן אני מאוד אוהב חתולים.. כשהם אצל אחרים! החתולה היחידה שאני מסוגל לגעת בה ומרשה לה להתפנק עליי ,קוראים לה ליסה . חתולה אפורה מדגם ספינקס (אלו בלי השיערות) השייכת לאחי .
ד דאגרוטיפ New member 21/8/12 #33 ליסה, מה מהמקומטות האלה? מתה על חתולים, הם יצורים כל כך חכמים. אבל יש לי את המאפיוזו שלי, הוא לא מאפשר להכניס הביתה אף חתול/חתולה. גם לא גור של כלבים. הוא ממש מתעלל בהם. כלב חסר חינוך וטריטוריאלי.
ליסה, מה מהמקומטות האלה? מתה על חתולים, הם יצורים כל כך חכמים. אבל יש לי את המאפיוזו שלי, הוא לא מאפשר להכניס הביתה אף חתול/חתולה. גם לא גור של כלבים. הוא ממש מתעלל בהם. כלב חסר חינוך וטריטוריאלי.
ק קטניפ New member 21/8/12 #34 תשלחי אותו אליי לסדנת חינוך 4 כלבים, 12 חתולים פושטקים ועוד כמה עוברי אורח שבאים לאכול מדי פעם ילמדו אותו אצילות מהי
תשלחי אותו אליי לסדנת חינוך 4 כלבים, 12 חתולים פושטקים ועוד כמה עוברי אורח שבאים לאכול מדי פעם ילמדו אותו אצילות מהי
ל ליאור243 New member 21/8/12 #35 כן,מהמקומטות האלה.... לגבי חכמים...מממממ....לא הייתי אומר. לגבי הכלבלב שלך....חצי בירה מסדרת אותו יופי
כן,מהמקומטות האלה.... לגבי חכמים...מממממ....לא הייתי אומר. לגבי הכלבלב שלך....חצי בירה מסדרת אותו יופי
ק קטניפ New member 21/8/12 #28 אני אמא ל 12 חתולים שובבים ואני כל פעם חושבת איך סיימון חשב על הסרטונים הללו לפני... החיים לצד חתולים (וכלבים) הרבה יותר מעניינים
אני אמא ל 12 חתולים שובבים ואני כל פעם חושבת איך סיימון חשב על הסרטונים הללו לפני... החיים לצד חתולים (וכלבים) הרבה יותר מעניינים
ר רינתי77 Active member 21/8/12 #36 לצערי הרב, בשל כלבה אחת מרושעת ומפחידה, וגם בשל שלושה בבונים( בעלי והבנים...), נבצר ממני לגדל את חתול חלומותי, חתול פרוותי ואפרפר, שמן ועצלן....
לצערי הרב, בשל כלבה אחת מרושעת ומפחידה, וגם בשל שלושה בבונים( בעלי והבנים...), נבצר ממני לגדל את חתול חלומותי, חתול פרוותי ואפרפר, שמן ועצלן....
A Anna begins cc New member 21/8/12 #40 בוקר אור, חביביי.. אין לי שום דבר לומר היום. [URL]http://www.youtube.com/watch?v=b5_s76hV8FY[/URL]