שפירא מאיר
New member
חמים לא יהיה, אז לפחות שיהיה חמין.....
אני כבר מכין את שק תפוחי האדמה לקילוף.
אבל לפני כן אני הולך להכין "מיזריה" (מלפפונים פרוסים מוחמצים) כיוון שהחצילים כמעט הסתיימו, ושמתי לב בשנים האחרונות שאני לא סובל חמוצים מקופסאות (מלפפונים, כרוב) מה שהיה פעם להיט אצלנו.
היחידים מקופסה שאני קונה הם זיתים דפוקים שכצבר אני לא מוכן לוותר עליהם, אלא אם עברתי ליד דליית כי אז אני קונה מהם את הזיתים המרירים מעט אבל טעימים מאוד, רק שגם הם התחילו להיות יקרנים, והמחיר שלהם שווה למחיר בקופסה.
אני כבר מכין את שק תפוחי האדמה לקילוף.
אבל לפני כן אני הולך להכין "מיזריה" (מלפפונים פרוסים מוחמצים) כיוון שהחצילים כמעט הסתיימו, ושמתי לב בשנים האחרונות שאני לא סובל חמוצים מקופסאות (מלפפונים, כרוב) מה שהיה פעם להיט אצלנו.
היחידים מקופסה שאני קונה הם זיתים דפוקים שכצבר אני לא מוכן לוותר עליהם, אלא אם עברתי ליד דליית כי אז אני קונה מהם את הזיתים המרירים מעט אבל טעימים מאוד, רק שגם הם התחילו להיות יקרנים, והמחיר שלהם שווה למחיר בקופסה.
