בקר טוב בקר אור, פותחת בקר רוחני זה

חמים לא יהיה, אז לפחות שיהיה חמין.....

אני כבר מכין את שק תפוחי האדמה לקילוף.
אבל לפני כן אני הולך להכין "מיזריה" (מלפפונים פרוסים מוחמצים) כיוון שהחצילים כמעט הסתיימו, ושמתי לב בשנים האחרונות שאני לא סובל חמוצים מקופסאות (מלפפונים, כרוב) מה שהיה פעם להיט אצלנו.

היחידים מקופסה שאני קונה הם זיתים דפוקים שכצבר אני לא מוכן לוותר עליהם, אלא אם עברתי ליד דליית כי אז אני קונה מהם את הזיתים המרירים מעט אבל טעימים מאוד, רק שגם הם התחילו להיות יקרנים, והמחיר שלהם שווה למחיר בקופסה.

מינהר

New member
אור, צילום נהדר של הפרח הפתוח, ביחוד על הרקע

הכחול. שמיים?

יוליקה

Member
מנהל
החורף הגיע לעמק יזרעאל

צומת יזרעאל לכיוון עפולה, גשם מלפנים שמש מאחור... קשת שלמה ממערב למזרח....

ניומה

New member
משרדש החינוך עשה שירות נהדר לדורית רביניאן

קראתי את הספר ולא מצאתי בו את כל הדברים שטופלים עליו כמובן שבמרכז הספר רומן אהבה בין ישראלית לפלשתיני. אבל הם עושים זאת בניו יורק כי בארץ אי אפשר להתמודד ברצינות עם הבעיה הזו. הרי אין ספק שכאשר שני עמים חיים זה בתוך זה אי אפשר להימנע ממקרים כאלה. וכל מי שמנסה לעצום עיניים , לא עושה טוב לאף אחד התעלמות מהבעיה לא מעלימה אותה. דורית מתמודדת באומץ עם הנושא הזה, יש בו עליות וירידות יש בו התלבטויות היא מציגה שם עמדה מאד ציונית.
בסופו של דבר היא לא הולכת עד הסוף והם נפרדים . היא מראה צדדים שונים של הבעיה. נדמה לי שנוער בכיתות הגבוהות של בית הספר התיכון שבעוד שנה שנתיים יתנו לו רובה ביד ויאמרו לו להרוג ערבים , יכול להתמודד עם השאלות האלה. הם חלק מחיינו.
בינתיים המכירות קופצות בארץ וגם בחו,"ל.
לא ראיתי את המשדר בערוץ 2, אבל להציג כל דבר כשמאל או ימין , נראה לןי פשטני מדי

שבת שלום

מינהר

New member
ניומה, הכל נשמע הגיוני.

מלבד ש"יתנו לו רובה להרוג ערבים". צריך להיות--יתנו לו רובה כדי להגן עלינו מפני אויב.

למעלה