אווקס אדומה, למה תמיד חשבתי שיש לך עגיל בלשון? נהה, כנראה סתם לא שמתי לב~ פרים~ D:
P pennylane11 New member 23/6/12 #40 אווקס אדומה, למה תמיד חשבתי שיש לך עגיל בלשון? נהה, כנראה סתם לא שמתי לב~ פרים~ D:
B Billy Shirs New member 23/6/12 #42 פרים, אני חושב שאנחנו נפשות תאומות, רק שאני אופה ואת חולבת עזים. ד"ש לקטניס! פיטה
C CoralP New member 24/6/12 #43 פיטה, אבל אתה בטוח שאתה לא רוצה ללבוש שמלה? תראה איך קטניס יפה ככה! סינה.
N N o R i K o New member 24/6/12 #44 קורלייייייייייי, את פה!!@#% DDD: ואפילו הרגת אותי מצחוק תישארי, תישארי! סינה יקירי, אני אכן מסכימה עם החלטתך כי שמלותייך יהלמו את פיטה, ובהזדמנות זו, אולי תתפור גם לי אחת? שלך, א. טרינקט, מלווה ומעצבת
קורלייייייייייי, את פה!!@#% DDD: ואפילו הרגת אותי מצחוק תישארי, תישארי! סינה יקירי, אני אכן מסכימה עם החלטתך כי שמלותייך יהלמו את פיטה, ובהזדמנות זו, אולי תתפור גם לי אחת? שלך, א. טרינקט, מלווה ומעצבת
B Billy Shirs New member 25/6/12 #45 טרינקט, מזל טוב! קודמת ללוות את מחוז 2 החל מהשנה הבאה. סתם, לא סנקה
C CoralP New member 25/6/12 #49 פיטה לא, אל תשים לי מיני לחמניות בתוך הספר מחזור. זה יימעך ויתקלקל. לא, אמרתי לא! קטניס.
E E l S i New member 26/6/12 #50 קטניס אמא אמרה שאם לא תחזרי מהמשחקים אני אקבל את כל הסרבלים שלך בבקשה תנסי לחזור! פרים, אחותך הקטנה והמבועתת
קטניס אמא אמרה שאם לא תחזרי מהמשחקים אני אקבל את כל הסרבלים שלך בבקשה תנסי לחזור! פרים, אחותך הקטנה והמבועתת
N N o R i K o New member 27/6/12 #51 פרים, אני אשמח לקבל את הסרבלים של אחותך. או את אחותך בלי סרבלים... דאריוס, אוכף השקט