חדשה כבר אמרתי..למי שפיספס P:
שם: לבינתיים פארלין
משמעות הכינוי: רציתי שזה ישמע נשי,נחמד,מקורי....בעיקרון מבוסס על המילה פרלין (השוקולדים האלו?) בכל מקרה טעים וזה בתוך השוקו החם, חוץ מזה אין לי איזו אובססיה מסויימת לפרלינים..
ותק בתפוז: כמו אצל הרוב כאן הולכת לפי מה שרשום אי שם ב-2010 לסירוגין,אבל בתאכלס הייתי קצת לפני עם שם משתמש אחר או יותר.
תאריך לידה כולל שנה: 1990. וזהו לבינתיים.. יש את הדברים שמרמזים על זהות האדם: שם אמיתי,מיקום ותאריך לידה..ותאריך זה באמת מהדברים שלא כולם יודעים. רק הקרובים אלייך או כאלה שיש להם זיכרון די טוב לתאריכי לידה של אנשים אקראיים מחייהם....-אממ..אני.
מיקום גיאוגרפי נוכחי: סופ"שים ברחובות,שאר ימי החול בירושלים...-עכשיו אתם שואלים את עצמכם למה פה רשמת פרט אמיתי? ובכן בא לי שאלמנט קטן וחושפני כזה או אחר יהיה פה...
עיסוק עיקרי: סטודנטית
תחום העבודה:מובטלת
תחום הלימודים: סוג של ביולוגיה...
תחביב עיקרי: אממ...הדברים הרגילים: לישון, סדרות,קולנוע,יציאות עם חברים,להסתכל על תמונות-צילומים (על זה אני מעבירה שעות באינטרנט..),לנשום אוויר צח...ו-2 דברים שיוצא לי פחות לעשות: הצגות וליפול (להתחיל) על איזה ספר טוב...
מפגשי פורום- בעד / נגד: אף פעם לא הייתי,אבל נראה לי שבעד..
לגבי השאלה,מקווה שיכולת הבנת הנקרא לא איכזבה אותי פה.... אז בעוד 10 שנים אני עתידה ליהיות בת 32. אז אני העתידית היתה אומרת לזאת שעכשיו בהנחה שעד אז אני אשנה גישה בחיים.... באמת שהכל שטויות. תהני,תבלי ואל תתני לנורמות חברתיות טיפשיות לעצור אותך מלחיות. תיהיי שמחה בחלקך,אך במקביל תמשיכי להשיג את כל חלומותייך! כי וואלה את עתידה להגיע להשלמה עם עצמך והשגת חבילת חיים עם אחלה תוספות
אז תתחילי לפני!