לבוש ליום ראשון-יום ראשון של הקיץ
S shmickey New member 21/6/15 #4 בוקר אור! אוהבת עם שתי האופציות, אחלה לוק! את נראית רעננה, ישנת הרבה?
H Happy Goth New member 21/6/15 #11 חיחיחיחי תודה, דווקא הספ"ש לא ישנתי בכלל שנ"צים מחדל! אשלים את השנ"צים במשך השבוע, אתחיל מאחה"צ
R Rosie52 New member 21/6/15 #5 כחולות/שחורות, כחולות/שחורות, כחולות/שחורות אוהבת את שתי האופציות בצורה שווה. הסנדלים השחורות נראות קצת יותר קלאסיות ללוק הזה. הכי הייתי רוצה להניח עכשיו את הראש על הבטנונה שלך ולהקשיב לה שעות רוזי
כחולות/שחורות, כחולות/שחורות, כחולות/שחורות אוהבת את שתי האופציות בצורה שווה. הסנדלים השחורות נראות קצת יותר קלאסיות ללוק הזה. הכי הייתי רוצה להניח עכשיו את הראש על הבטנונה שלך ולהקשיב לה שעות רוזי
R Rosie52 New member 21/6/15 #6 החצאית כשלעצמה משגעת במם הידיעה לטעמי האישי היא קצת ארוכה מדי בשבילך והייתי מקצרת אותה ב 6-7 ס"מ. אוהבת אותך בתסרוקת הזאת כבר אמרתי לך אבל אם לא אכפת לך אומר את זה שוב בכל פעם שתבחרי לעשות גולגול שכזה. רוזי
החצאית כשלעצמה משגעת במם הידיעה לטעמי האישי היא קצת ארוכה מדי בשבילך והייתי מקצרת אותה ב 6-7 ס"מ. אוהבת אותך בתסרוקת הזאת כבר אמרתי לך אבל אם לא אכפת לך אומר את זה שוב בכל פעם שתבחרי לעשות גולגול שכזה. רוזי
S shmickey New member 21/6/15 #7 לרוב אני מסכימה ומעדיפה את החצאיות/שמלות שלי קצרות יותר (הרבה יותר ), אבל ספציפית עם החצאית הזו, מאז ומתמיד אהבתי אותה באורך הזה וסירבתי לקצר על אף שבנות רבות המליצו על כך.. לא באמת יודעת להסביר למה.   הגולגול הזה נקרא סוק באן https://www.birchbox.com/magazine/article/how-to-sock-bun-hair-tutorial-in-5-crazy-easy-steps ומעבר לזה שהתוצאה נחמדה הוא גם משמש כאחלה כרית לנמנום בעבודה   תודה מתוקה
לרוב אני מסכימה ומעדיפה את החצאיות/שמלות שלי קצרות יותר (הרבה יותר ), אבל ספציפית עם החצאית הזו, מאז ומתמיד אהבתי אותה באורך הזה וסירבתי לקצר על אף שבנות רבות המליצו על כך.. לא באמת יודעת להסביר למה.   הגולגול הזה נקרא סוק באן https://www.birchbox.com/magazine/article/how-to-sock-bun-hair-tutorial-in-5-crazy-easy-steps ומעבר לזה שהתוצאה נחמדה הוא גם משמש כאחלה כרית לנמנום בעבודה   תודה מתוקה
R Rosie52 New member 21/6/15 #8 רק מה שאת אוהבת (הכי טוב) .... תעשי רק מה שאת אוהבת, רק מה שאת חושבת, שיהיה לך טוב.... רוזי
H Happy Goth New member 21/6/15 #13 טוב שהזכירה היא מקסימה עליך, שיקית ויפה מאד. אני אוהבת את השילוב עם הסנדלים וגם עם הטי השחורה אבל לדעתי מתבקש פה טופ עם צבע. איזה פרופיל מושלם!!!
טוב שהזכירה היא מקסימה עליך, שיקית ויפה מאד. אני אוהבת את השילוב עם הסנדלים וגם עם הטי השחורה אבל לדעתי מתבקש פה טופ עם צבע. איזה פרופיל מושלם!!!
ל לי וולף New member 21/6/15 #16 כל כך יפה!! אני מתה על החצאית הזו והשילוב עם נעלי הניוד מעולה ברמות!
N Nightingale5 New member 23/6/15 #24 חצאית מושלמת באורך מושלם! (וזה לא בגלל טעמי דת) הייתי קונה אותה ממך חחחח החולצה משתלבת נהדר וגם הנעלים יפות.
חצאית מושלמת באורך מושלם! (וזה לא בגלל טעמי דת) הייתי קונה אותה ממך חחחח החולצה משתלבת נהדר וגם הנעלים יפות.