לבוש ליום ראשון-יום ראשון של הקיץ

Rosie52

New member
בשבת לא מתלבשות?

בשבת פירגנתי לעצמי בראנצ' במסעדה שהיא כרגע הכי אין בברלין לבראנצ'ים של סוף שבוע.
מקום ממש נחמד והאוכל היה לי טעים ברמות.
אם מזדמן לכן להגיע לשם תמסרו דרישת שלום ממני לסימון - איזה אישה אלופה שהיא.
[URL]http://www.eiffel-restaurant.de/en/gallery/[/URL]
השמלה בטורקיזים (נראה לי שבאחת התמונות זה נראה כחלחל) וורודים סגולים לבנים ואוף וויט.
הגרביונים בחום על גבול האפור ונלבשו מחוסר ברירה - כבר הסבירו לי שעדיף היה במקרה הזה נעליים שחורות ולא את הסנדלים הלבנות.
לקחתי לתשומת ליבי ואשתדל לא לחזור על הטעות הזאת.

רוזי

Happy Goth

New member
יאמי

השמלה עם העליונית מקסימה רוזי!
תראי, היה עדיף נעליים אחרות אבל אני תמיד מרגישה שבחו"ל דברים עוברים אחרת, הכי כייף לעשות דברים אחרת בחו"ל

&nbsp

Rosie52

New member
איך שאת טובה אלי

זאת בהחלט היתה "נפילה" עם הנעליים האלו.
שעתיים בכלל שברתי את הראש איך אני יכולה ללבוש את השמלה כשהגרביונים שיש לי שקופים מדי.
בסוף לבשתי שתי שכבות, זוג ראשון בצבע גוף ומעליו זוג אפור כשביחד זה נראה משהו בין חום לאפור.
מספיק בכיתי עד שלפחות הייתי רגועה עם הגרביונים ככה שכזה הגיע לבחור נעליים כבר לא נשארה לי אנרגיה.
הפסקתי לחשוב ועבדתי כמו מכונה. אמרתי לעצמי שתכלס הסנדלים נוחות לי (עקב קטן) ומה שיהיה יהיה.

לא נורא, לומדת גם מתקלות כאלו.

רוזי

לי וולף

New member
אכן, מלבד הנעליים אני ממש אוהבת

העליונית והשמלה משתלבות מצויין ביחד ורואים שכיף לך בהן

לגבי הנעליים - הייתי מעדיפה נעליים סגורות עם גרביונים כהים, כלומר לאו דווקא הצבע הלבן הוא מה שפחות משתלב...
הצילום של השרשראות יצא קצת מטושטש. אני לא מזהה אותן ולא בטוחה שמערום נחוץ פה אבל בכל מקרה אוהבת אותן ביחד

Rosie52

New member
בהחלט נהנית מהעליונית הזאת שבחרת לי

היא מאוד פרקטית בשבילי מעבר לעובדה שהיא מאוד נעימה ויפה בעיניי.
גם השמלה עשתה לי חגיגה בלב.

את השרשרת קנינו יחד בפברואר.
הרגשתי שמשהו חסר לי ללא איזה אקססורי וזאת נתנה לי איזו שהיא תחושת ביטחון למרות שאיננה דומיננטית בכלל מעל השמלה.

רוזי

shmickey

New member
איזו שמלה יפה!

השילוב עם העליונית זורם ונעים מאוד

אז נכון, בעקרון אני פחות אוהבת נעליים בהירות על גרביון כהה, אבל כמו שלולה אמרה, אם היה מדובר בנעליים סגורות (מגפונים לדוגמא) זה היה עובר טוב יותר. מנסים ולומדים

מאוד יפה לך שמלות

Rosie52

New member
תודה שמיקי - אני מאוד מחבבת שמלות (קצרות) וגם חצאיות

מרגישה בהן מאוד בנוח.
קצת פחות אוהבת שמלות או חצאיות ארוכות יותר.

הכשלון הנקודתי עם הסנדלים - נרשם, תועד בזכרון וכולכן לא סתם אמרתן "לא טוב" אלא גם נתתן כיוון לדברים שכן יעבדו ואני בטוחה שכשאהיה באותה בעיה או דומה לה בעתיד אצליח קצת יותר.

רוזי

למעלה