סיכום שבועי

hidden message

New member

משהו טוב שקרה לכם השבוע- לא נראה לי שהיה משהו כזה.

משהו מבאס שקרה לכם השבוע- נפרדנו. אני מתגעגעת אליו כלכך שבא לי למות. בא לי פשוט לשכב איתו במיטה ולחבק אותו. חוץ מזה יש לי מצבי רוח די נוראיים ויש רגעים שאני פשוט מאבדת ריכוז מהכל ומתחילה לבכות. אני לא יודעת מה לעשות עם הכאב הזה.

סרט/סדרה/ספר שראיתם/קראתם השבוע- ניסיתי לראות משחקי הכס אבל זה כלכך ארוך שאני מתייאשת ומשתעממת. תוהה אם אי פעם אמצא עניין בזה. וראיתי סרט של הINBETWEENERS, שלא היה כזה מצחיק כמו שציפיתי.

התחדשות השבוע- 2 חולצות מאיבי שעוד לא קיבלתי, קרם לרגליים, שרשרת.

שיר/קטע וידיאו- http://www.youtube.com/watch?v=vCj9VqDp0v4&list=PLE0966550031B519B

ציטוט/משפט שעשה לכם את השבוע- Sometimes the very bravest thing we can ever do is to walk away from something that we want very very much, but that we know deep in our gut is not meant for us.

מה עשיתם בשביל עצמכם השבוע- חזרתי לעשן ושתיתי כמו כלבה, וכל מיני נסיונות עלובים לנסות להרגיש טוב יותר.

avi1283

New member
שלייי

משהו טוב - הופעה שהלכתי היום חינם בחוף בהרצליה של מאיר בנאי ושלום חנוך, למרות שזה לא הטעם שלי, שלום חנוך ענק, הוא יודע להלהיב והיה מצוין.

סדרה - נגמר לי משחקי הכס הנהדרת אז חיפשתי דברים אחרים, והתחלתי סוף סוף לראות מד מן והופתעתי לטובה,
חשבתי שזה יהיה איטי ומשעמם, וזה למעשה אכן איטי ומשעמם, אבל גם מהנה ומחוכם ויש קטעים מענינים.

מה אתם חושבים שתהנו מזוגיות - אני הייתי בזוגיות רצינית אחת, והיו הרבה דברים שאהבתי בזוגיות באופן כללי :
מגע, חיבוקים נשיקות, לישון ולהתכרבל ביחד, להתעורר ביחד, לראות סרטים במיטה ללכת לים מסעדות ועוד בילויים ביחד, שיש מישהי שדואגת לך ונמצאת איתך כשקשה, ושאתה דואג לה ועוד...
ובכלל בשבילי לדעת שאני בזוגיות ושאני אוהב מישהי והיא אוהבת אותי נותן לי כח, ותחושה טובה כללית.
כל אלו חשבתי לפני שהייתי בזוגיות שאוהב, וזה באמת היה כך.
מה שלא צפיתי מראש זה את הקשיים, חשבתי שאם יש מישהי שאני אוהב והיא תאהב אותי אז ברור שהכל יסתדר וזה לא כזה פשוט, ויש גם לא מעט דברים שלא אהבתי בזוגיות אבל זה כנראה לפוסט אחר...
בסך הכל אני כן יודע שזוגיות זה משהו שעושה לי טוב, ומחפש את זה.

Saladin

New member
מה לא עושים כדי לא לכתוב עבודת הגשה.

משהו טוב שקרה לכם השבוע- מצאתי עבודה לתקופת המבחנים שמסתדרת עם למידה.

משהו מבאס שקרה לכם השבוע- שרצתי בבית וגם בפורום הזה. שמח שבזכות מציאת העבודה כנראה שלא אלמד בבית ומקווה שלא תראו אותי כותב פה הרבה בזמן הקרוב.

סרט/סדרה/ספר שראיתם/קראתם השבוע- גמרתי לראות את העונה הראשונה של משחקי הכס. ענק.

התחדשות השבוע- זה לא אני.

שיר/קטע וידיאו- גם זה לא אני.

ציטוט/משפט שעשה לכם את השבוע- "המדינה זה אני"? ציטוט מהעבודה להגשה.

מה עשיתם בשביל עצמכם השבוע- סידרתי לי את הדבר הטוב שקרה לי.

Saladin

New member
too late for that.

אבל כן, שמעתי שהם ממש טובים. לומד משפטים.

הקבUע

New member
שום דבר לא מאוחר בחיים האלו.

אני ראיתי את העונות הראשונה והשנייה, ורק אז התחלתי לקרוא...

סכמש שלי

משהו טוב שקרה לכם השבוע-
אמממ האמת לא עולה לי משהו כזה כרגע..

סרט/סדרה/ספר שראיתם/קראתם השבוע-
התחלתי לראות טלנובלה בוואלה
ובכך ללטש את הספרדית שלי

התחדשות השבוע-
9 ספרים חדשים במחיר שאסור לפרסם

ציטוט/משפט שעשה לכם את השבוע-
המשפט שאני אוהבת לעצמי כמה פעמים ביום

מה עשיתם בשביל עצמכם השבוע-
למדתי יותר מידי, עד שנעשיתי חולה
ועכשיו נחתי קצת בשביל עצמי

סופש נפלא לכם
לי הוא לא יהיה כזה

כי לומדת ואלמד יותר מידי בסופש הזה

מה נפלא בזה?

במקום לבלות עם החבר במקום מקסים שאני אוהבת ולהתבטל ולשמור שבת לשם שינוי
אני פה מהבוקר על המחשב עד העכשיו
עד שכואבות לי העיניים

סכמ"ש

משהו טוב שקרה לכם השבוע - ציונים טובים בעבודות, כמה ימים של כיף ביחד ו.. נגמרו הלימודים לתואר. כן, מבחנים/עבודות/סמינר/פרויקט גמר אבל.. תואר ראשון, here I come.

משהו מבאס שקרה לכם השבוע - בני אנוש מבאסים. ממש צריכה לגור לבד. אני מרגישה לא בנוח בבית של עצמי. כמו כן, הסופ"ש מוקדש ללמידה למבחן. ומשהו נדפק בעכבר של ה-PC שלי. WTF.

סרט/סדרה/ספר שראיתם/קראתם השבוע - התחלתי מחדש את Nerd do well, אוטוביוגרפיה של סיימון פג. בפעם הקודמת העומס הכריע אותי.. מקווה שאחרי המבחן הקרוב אמשיך לקרוא אותו.

התחדשות השבוע - התחלתי ללמוד גרמנית! אני רשומה ל-duolingo והם הוציאו אפליקציה לאנרואיד אז.. יאיי. שפשפתי אתמול את הספרדית שלי שם ולמדתי פעלים והטיות בגרמנית. Ich esse Wasser! כן, הרמה שלי ממש מדהימה.

שיר/קטע וידיאו - סינגל וקליפ חדש לארקטיק מאנקיז. הו, אלכס.
http://www.youtube.com/watch?v=bpOSxM0rNPM

ציטוט/משפט שעשה לכם את השבוע -
- זה שאני קצת מטורפת מבאס אותך?
- לא, לפחות לא משעמם

מה עשיתם בשביל עצמכם השבוע - גרמנית, שרציתי ללמוד כבר הרבה זמן. וברביעי עשיתי לעצמי מעין יום טיפוח נחמד, הורדתי לק מהידיים והרגליים, מקלחת ארוכה, הרבה קרמים.. נחמד מאוד.

מה אתם חושבים שתאהבו בזוגיות? אני נהנית מהקרבה הנפשית. שאפשר לדבר על הכל ואיכשהו אף פעם לא משעמם יחד. אפשר גם סתם לשבת בשקט על הספה, כל אחד שקוע בענייניו ועדיין להנות מהקרבה. זה וחיבוקים
מי היה מאמין שיום אחד אצליח להנות מקרבה פיזית.

סופ"ש מוצלח לכולם.

iba90

New member
ya ya shnel shnel חחח

בהצלחה עם הגרמנית..למרות שלדעתי זו שפה דוחה במקצת :)
(כאילו השפה שלי יותר טובה....חח)

השפה שלך בהחלט.. ייחודית, נאמר.

אני אוהבת שפות, אז אני לא מוצאת אף שפה דוחה, לדעתי זה תלוי באופן שבו מדברים אותה [ראו ערך היידי קלום מדברת גרמנית..].
וחוצמזה, אני אוהבת להבין את התחביר [
] בשפה יותר מאשר לדבר/אוצר מילים וכו', לפעמים שם אני מתייאשת.. אז אני עדיין בשלבים הכיפיים. נראה אם זה ימשיך.

גם אני התחלתי ללמוד עם duolingo

רק שאחרי שמפסיקים קולטים כמה זה נראה מוזר המשפטים שם

שוב סכמש אחרי שבוע לא פעיל בכלל פה

משהו טוב שקרה לכם השבוע- כוורת כוורת ושוב כוורת! אהה וגם גמר היורו.. אבל שוב כוורת

משהו מבאס שקרה לכם השבוע-האמת שקשה היה למצוא משהו כזה

סרט/סדרה/ספר שראיתם/קראתם השבוע- the killing חזרה!
(יכול להיות שהזכרתי את זה גם פעם שעברה אבל לא משנה)

התחדשות השבוע- קניתי מראש את האלבום של החצר האחורית.. סוג של התחדשות..

שיר/קטע וידיאו- http://www.youtube.com/watch?v=Kax4yA6JqGk

Happy weekend! :)

משהו טוב שקרה לכם השבוע- המתכונת/סימולציה למבחן הגדול הוכתרה כהצלחה... עכשיו רק נותר לקוות שלא יחליטו לחדש משהו במבחן הגדול דווקא עכשיו וגם משם אני אוכל לצאת סופר-דופר-מבסוטה. :)

משהו מבאס שקרה לכם השבוע- הפרטנר שלי להליכות נפצע ולצאת להליכות בדד זה לא כיף. אפילו עם מוזיקה והכל. :(

סרט/סדרה/ספר שראיתם/קראתם השבוע- התחלתי לצפות שוב בעונות הראשונות של ''האנטומיה של גריי''.

התחדשות השבוע- כלום. כל מה שעשיתי בשבועיים האחרונים זה לנבור בספרים ומחברות.

שיר/קטע וידיאו- גורם לי לרקד כל פעם מחדש. http://youtu.be/F6ZfA5QZDHY

ציטוט/משפט שעשה לכם את השבוע- "את כבר לא פעם. השתנת. עכשיו את אחלה!"

מה עשיתם בשביל עצמכם השבוע- למרות שהפרטנר להליכות שלי מושבת ולמרות שחזרתי ממתכונת שסחטה ממני כל טיפת אנרגיה, יצאתי בכל זאת להליכה. Yay me!

במסגרת שאלות משתנות ארצה לשאול אתכם הפעם-מה אתם חושבים שתאהבו בזוגיות? מכל הסיבות שגורמות לכמיהה הזאת לזוגיות.. משום מה, ואל תצחקו עליי, אני הכי מחכה לארוחות משפחתיות איתו.
אני בחורה שבשבילה המשפחה זה הטופ שבטופ. הדבר הכי חשוב שיש. ארוחות משפחתיות, ובמשפחה שלי בפרט, זה אחד הדברים שאני הכי אוהבת.. אז אני מתפללת לבחור שישתלב בתוך כל זה ואפילו יוסיף לאינטרקציה המשוגעת שהולכת אצלנו בשולחנות חג וכאלה

קצת דבילי, אני יודעת.. אבל..

למעלה