סיכום שבועי!

MeshiNS

New member
תהני בווקן

ואני כבר ציפיתי שתהרסי לי את התמימות בגרמניה

היי

הממ... אין לי יותר מידי מה לסכם, חוץ מעבודה חדשה לא קורה הרבה.

בא לי ללכת לראות סרט ואין אף אחד שרוצה לבוא איתי.
משעמם.

............

סכמ"ש ברוח התחלה חדשה

מרגישה צורך להציג אותי כאן מחדש, אחרי תקופה (מאוד!) ארוכה שלא נכחתי בנעשה בפורום.
אני גבי. בקרוב אהיה בת 18, ואני חושבת שקרוב לשנתיים אני נמצאת כאן בקהילה בפורום.
יכול להיות שאחדים זוכרים אותי, יכול להיות שבשבילכם זאת היכרות חדשה, אבל בשבילי זה מאורע מאוד שמח ואני שמחה לחזור לקהילה שאהבתי ואמשיך לאהוב

משהו טוב שקרה לך השבוע: האמת שהרבה דברים טובים נוחתים עליי. משהו בתקופה הזאת של הקיץ, שהרבה דברים קורים בחופש כזה קצר (כן, קצר. פוף, כבר עבר לי חודש מול העיניים). בעיקר הופעות, אירועי תרבות, חברים חדשים, חברים לעתיד, חברים בהווה וחברים מהעבר.

משהו רע שקרה לך השבוע: אתמול הייתי בהופעה של "איזבו" ב-"צוללת הצהובה" בירושלים, והתבאסתי מהמחסור בקהל

היו 40 אנשים, וזה עוד נאמר בהגזמה פראית. ביאוס שהיה מורגש, למרות ההופעה המעולה שנתנו.
שיר שלא הפסקת לשמוע/שיר השבוע: ה-להקה שממנה הכל התחיל. "אנחנו ולהקתו" להקת ה... עאלק-אינדי-בשקל ששמעתי לראשונה בכיתה ט', שחוזרת אחרי תקופה ארוכה של חוסר פעילות וחופשה בברלין.
לא משנה כמה הם חלטורה, עצם האיחוד מרגש אותי, ואני שומעת את השירים שלהם בהנאה צרופה. http://www.google.co.il/url?sa=t&rc...Dqm5Vx5UxbaEsQDMg&sig2=6cjer21aBufxDqIW6Negtg
התחדשות השבוע: כרטיס חינמי שקיבלתי מאתר "ווינט" ל-"איזבו" נחשב?

פריט/לבוש השבוע: הרבה זמן לא קניתי בגד, והרבה זמן גם לא תיעדתי את הלבוש שלי
צריכה לחזור לזה.
לאחרונה אני מוצאת את עצמי לובשת טי-שרט וג'ינס, וכמובן שגם סנדלי שורש (
), כי החום קורע אותי לגזרים ולהשקיע זה חם מידי

תוכנית השבוע: יוצא לי לראות המון
לאחרונה, אבל אני אפילו לא זוכרת מה אני רואה

ככל הנראה "טיסת לילה" בערוץ 24, כי אם כבר להישאר עד אור הבוקר, אז לפחות לפתוח בשעה שיש בה אשכרה שירים טובים בערוץ הנאלח הזה.
סרט השבוע: לא היה השבוע, אבל "שמש נצחית בראש צלול" מלווה אותי תקופה ארוכה

ספר השבוע: היום הייתי בחנות "שטיין ספרים"
בירושלים (המלצה! המלצה! פרסומת סמויה! זה ממש מול "בית אביחי"!
). בחור כארז שאני מכירה עובד שם, ויצאתי מהמקום הזה מוקסמת ומלאת המלצות, אז אין ספר ספציפי.
אני גם לא כ"כ קוראת לאחרונה כי קשה לי להתחייב לעלילות שלמות... מעדיפה סיפורים קצרים ושירה.
מאכל השבוע: צ'ונט!!!!!!!!!!!!
(וכל היוצא בזה!)
היה טעים, אבל... אוכל של תותחנים!

יציאת השבוע: המון, המון, המון

לא רק השבוע, אלא כל החודש בערך, אני רק מוצאת את עצמי מחוץ לבית. פתאום *להיות* בבית מרגיש לי כמו בזבוז זמן רציני.
מה שהכי חרוט לי מהתקופה האחרונה זה הטיול גיבוש מכינה שאני אהיה בה שנה הבאה (לכיש, ליד בית גוברין, ליד קריית גת. בואו לביקור!
).
חבר'ה נהדרים, ואני כבר ממש מרגישה שאני בתוך זה, ואני אכולתתתת ציפייה.
משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: הופעה של "אלקטרה" בשוק מחנה יהודה מחר + ללכת לתערוכת בוגרים של בצלאל + סרט בתל אביב עם מרווה ודנה (?)
+ לישון אצל דנה!
+ "בית ספר לילי" בירושלים, במקום מגניב פלוס פלוס במרכז העיר - ביתו החדש של מגזין "אף". הולך להיות שווה
+ הופעה של סאן טיילור ומיכל לוטן ב-"אברם בר".

משהו שאתה לא מצפה לו בשבוע הבא: שרווחים שיהיו בין אירוע אחד לאחר

אדם שעשה לך את השבוע: מרווה, ניצן, דנה, טישלר (כפרע!!!!!), ישראל (כי אין על דתל"שים
) ולהקת איזבו היקרה.
אדם שהרס לך את השבוע: אחותי המעצבנת, שתקועה בבועה של עצמה.

אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: פתוחה להצעות
אף פעם לא מתנגדת לפגישות עם אנשים. בואו לג'רוזלם! כיף פה!
ציטוט/יציאת/מילת השבוע: "שואה" (כי אין כמו להרגיש יהודי אמיתי בלהשתמש במילת קישור הזה בכל דבר
)
תמונת השבוע: ממזמן, מהטיול בצפון והביקור אצל מרווה. מרווה צילמה, צבעה, חימצנה, ערכה, סבלה, אהבה, חיבקה ובעיקר... בכתה על מר גורלה (מאהבה
)
התוכניות לשבוע החדש: לא עניתי על זה?

ולסיכום, איך עבר עלייך השבוע: יותר טוב מזה לא יכול להיות. רק שימשיך

+ מסקנת/ות השבוע: לישון אצל בחור זה לא כזה מביך, לא כזה מוזר, ולא כזה גורר איתו מתח מיני כפי שרבים חושבים. כן, יכולה להבין את ההרמת גבה הרבה שבאה עם העניין, אבל חייבת לציין שאם באים בתחושה שהכל סבבה - אז הכל סבבה

Aussie Girl

New member
וואו! לא הייתי מזהה אותך!

את נראת כל כך שונה מהפעם האחרונה שראיתי תמונה שלך בפורום. ממש התבגרת! במובן חיובי כמובן!
את נראת נהדר, יפה לך הצבע בשיער!

אווווו

כן, מבינה למה את מתכוונת. אני לא חושבת שהייתי מזהה גם את עצמי.
אני חושבת שהפעם האחרונה שהעלתי לכאן תמונות לפורום זה כשהיה לי שיער חום כהה וקצר. מאז כבר עבר אדום על שיערי, כתום, ועכשיו זה.

אוי, זה היה שואה לחזור ככה הביתה אחרי שצבעתי

יצאתי עם טראומה מהמקלחת ולא העזתי לחזור ככה הביתה.
אף אחד לא אהב, אמרו שזה ממש מחוויר אותי, ולא בדיוק היה חיזוק משפחתי.
אבל! עכשיו כשהצבע קצת דהה לג'ינג'י-זוהר-ניאון אני ממש מחבבת את זה פלוס ומתה לחזור כבר שוב לורוד!

נראה לי שאם לא מרווה, לא הייתי מעזה לעשות את המעבר הזה.
וכן, אני חושבת שהתבגרתי במהלך הזמן הזה שלא שהיתי כאן. אולי זה באמת זמן נכון לחזור בו

(בטיול מכינה האחרון שהיה לי כבר שידלתי חצי מהאנשים לעשות פסים ורודים בשיער
)

וממש תודה על התגובה הזאת

וואו. דווקא ממש יפה לך השיער

ואני אוהבת אנשים חיוורים!
מתאים לך האורך הזה בשיער =)

מתאפקת שלא לגזור

זה מצחיק, כי אני מחמצנת וצובעת על מנת שזה ימשיך לגדול, וככה לא אחזור לקצר כל פעם (למרות הייאוש).

תודה רבה רבה, חיזוקים חיוביים גורמים לי להרגיש שעשיתי את הבחירה הנכונה

Blue Emptiness

New member
אני אקח את המחמאה על המצלמה

אין, ברגע שהתחלתי לצלם תמונות באיכות טובה, you never go back.

Jerald_Admonds

New member
לא, את.

בהחלט אל תגזרי את השיער, זה אורך טוב בשבילך.

הוא מבגר אותך והצבע מאוד מיוחד ומוסיף איכות רוקבילי מעניינת למראה שלך.

כמו כן, השיער שלך בעבר קצת הסתיר\הטביע את הפנים שלך. בסידור, אורך והצבע הנוכחי שלו הוא ממסגר אותם יותר טוב ומקל עלינו לראות את התווי פנים הייחודיים שלך.

בכל מקרה, יותר יפה לך ככה.

(חלום בנסיון להיות סטייליסט בשקל)

אין ברירה, צריכה לחזור לורוד בהקדם האפשרי!

פתאום ממש התרגלתי ופתאום אני ממש אוהבת את הצבע.

אחותי בדיוק שאלה אם אני רוצה תספורת.
לא הייתי אצל ספר... אמממ... חודשים? אני שונאת ספרים, וכשכן הייתי הולכת - אז רק ל-"שוקי זיקרי", למתלמדים שלו, שהיו מספרים אותי ב-35 ש"ח, והיו עושים לי בדיוק אותה תוצאה שספר רגיל היה עושה לי ולוקח על זה 150.
בדרך כלל אחותי מתעסקת לי בשיער.

התלבטתי אם לעשות קצוות, אבל בהתחשב בעובדה שכל השיער שרוף - אין ממש טעם, אז נראה לי אוותר על זה.

אם לא היית כותב את הסוגריים הייתי בטוחה שאתה איזה סטייליסט

Jerald_Admonds

New member
אם השיער שלך כבר לא וורוד

אבל אכן כדאי לחזור אליו.

אני לא ממש מבין בשיער, אבל לעשות קצוות זה לא סוג של פיתרון לשיער שרוף? או שאני מתבלבל עם קצוות שרופים? אעעההה, שיערר!

מה זה אומר שיער שרוף? למה הוא שרוף?

אני גם שונא להתעסק עם ספרים, למרות שעכשיו באדיבות הגנים שלי לא אצטרך יותר מדי להתעסק איתם. :-\

(בפעם הבאה אני אדע לא לכתוב בסוגריים)

למעלה