התעוררות שבועית

התעוררות שבועית

אני אפילו לא עושה סיכום חודשי
, המצב עד כדי כך גרוע

אז היום ארץ הפלאות
חוזרת
(יפתח שרשור נפרד),
ויום ראשון עד עצם סוף סוף חוזרת

ואני מקווה שזה יחייה את הפורום ויחזיר את הילדים האבודים אליו......

אז בנתיים נסכם את השבוע ונתכונן לשבת:

היום הכי טוב בשבוע:
היום הפחות טוב בשבוע:
ציטוט/ משהו מצחיק:
משהו מעצבן:
קניית השבוע:
ספר:
שיר:
סדרה:
תמונה?

שיהיה לנו שבת שלום

מסכמת

היום הכי טוב בשבוע:
דפנטלי יום ראשון: השדה נסגר עקב מזג האוויר, ושיחררו אותנו הביתה ב 10:30, אז כל הבנות יצאנו להסתובב ואז ישבנו בבית קפה, היה ממש כיף!

היום הפחות טוב בשבוע:
יום רביעי, כעסתי והייתי הכי מתוסכלת מאטימות וחוסר אנושיות של "כפר השעשועים", פשוט מגעילים, רק כסף חשוב להם, אין להם שום אכפתיות ללקוחות שהיו נאמנים להם שנים ארוכות, בחיים לא נכנסתי לאף חנות כי ממש שמרתי להם נאמנות, מרגיש כאילו בגדו בי

ציטוט/ משהו מצחיק:
גולשת מקסימה כתבה את הציטוט המקסים הזה (מורי לנצח
):
"שאתה רואה מישהו קורא ספר שאתה אוהב, זה כאילו הספר ממליץ לך על בן אדם"

משהו מעצבן:
כפר השעשועים!!!!

קניית השבוע:
התחפושת מאיביי הגיעה והיא מהממת!!!!!

ספר: לא

שיר:
Vance Joy - 'Riptide' Official Video
http://www.youtube.com/watch?v=uJ_1HMAGb4k

סדרה:
סופ"ש עמוס, ממתינים לי: ארץ הפלאות, טין וולף ופל"ל (שאת שתיהן לא בא לי לראות עדיין כדי שלא יגמר
הם לקראת סוף עונה,
יש גם את המקוריים, שיקגו פייר, מרתון הישרדות עונה 27, ורוולושן.

תמונה?
כן

שיהיה לנו שבת שלום

Macphista

New member
אין דבר כזה נאמנות בצרכנות

קשה לנו עם זה כי אנחנו אנשים של הרגלים, רגילים ללכת לאותה החנות, רגילים לאותם המוצרים, רגילים לאותם המחירים, רגילים לאותו השירות.
אבל ברגע שמשהו מהפקטורים האלה משתנה- זה הזמן לשבור נאמנות ולחזור לסקר שוק.

מה הם עשו לך?

הציטוט באמת מוצלח.

ביום שלישי חששתי שלא ישארו תחפושות

בחנויות, וההיא מאיביי עדיין לא הגיעה, אז הלכתי לכפר השעשועים וקניתי לה תחפושות.
באותו יום בערב ראיתי באתר של הדואר שהתחפושת מאיביי הגיעה.
אז ניגשתי למחרת וביקשתי להחליף (לא חלילה החזר, כי זה כמו קללה בארץ לבקש החזר), והתהבתי שעכשיו אוכל לקנות לעצמי תחפושת, והם פשוט סירבו, לא הסכימו, שיש להם נהלים שלא מחלפים או מחזירים תחפושות
ניסיתי, התחננתי וכלום

ממש נפגעתי מהם. אבל אני מנסה דרך חברים ואנשים שמכירים את ההנהלה שאולי ינסו לעזור וגם כתבתי להם באתר, וגם אני מפרסמת בכל מקום אפשרי, אולי משהו יעזור

Macphista

New member
וואי, ממש בני @#$%

מחזיקה לך אצבעות שתצליחי להחליף. או לקבל החזר. תכלס, אחרי השירות הזה צריך לדרוש את הכסף בחזרה!

shirush3

New member

היום הכי טוב בשבוע: היום :) התחלתי ללמוד אתמול בשעה טובה

היום הפחות טוב בשבוע: כל השבוע
האמת שלא כל השבוע פשוט אני סתם יותר מידיי עייפה

ציטוט/ משהו מצחיק: קבעתי עם חברה שלי והייתי קרובה לבית שלה וכששאלתי אותה איפה היא היא אמרה לי שהיא כבר במרגות
אז עליתי אליה וכשהגעתי לקומה שלה רק אז היא פתחה את הדלת ואמרתי לה "'אני במדרגות', הא?!" והיא ממש נבהלה ובמשך 10 דקות לא הפסקנו לצחוק

משהו מעצבן:עבודה! השבוע גם המנהל שלי וגם לקוח(ש...$%^$#*^59^*590^#50^#905##50
) החליטו שאני בנאדם שכדאי לצעוק עליו
לאנשים יש בעיות!

קניית השבוע: כלום

ספר: עיר של מלאכים נופלים. אני עדיין מנסה להסתנכרן עם הנקודה שעצרתי בה לפני שנתיים וחצי

שיר: הקליפ החדש של the fray
סדרה: קאסל
וזה אומנם סרט, אבל ראיתי את פרוזן ו-

תמונה? מיום שבת

Macphista

New member
מזל טוב ובהצלחה!

כלכלה בפתוחה? זכרתי נכון?
איך זה משתלב לך עם העבודה?
שיהיה בהצלחה!

shirush3

New member
אכן!

השיעור שהיה השתלב יופי

בכללי השיעורים הם בשעה שיש לי זמן לחזור הבייתה (גם אם זה ל5 דקות) לפני.

תודה!

וואוו התמונה ממש יפה, נראה לרגע כמו ציור

אני מאוד כועסת עליך, נעלמת לנו

אבל אני אוהבת אותך, אז נסלח

מזל טוב על הלימודים
שיהיה בהצלחה

פרוזן סרט ממש מקסים, ראינו אותו בקולנוע ומאז אני מנסה למצוא אותו מדובב בדרכים אחרות
ופשוט לא מוצאת

המצחיק שלך

והמעצבן שלך ממש מעצבן, מילא לקוח, אבל מנהל שלא מגבה אותך??? איזו חוצפה!!!

shirush3

New member
תודה!

הייתה תקופה קצת לחוצה וכשהגעתי למצב שאני בבית לא היו לי אנרגיות לשבת במחשב

המקרה עם הלקוח ועם המנהל שלי הם מקרים אחרים לגמרי
המנהל שלי צעק כי מרוב שהוא מבולבל ושוכח מלא דברים אז הוא צריך להאשים מישהו והכי קל להאשים אותי
|אידיוט|
הלקוח צעק כי הוא פסיכופט.
וואו כשאני חושבת על זה עכשיו התפקיד שלי ממש צריך להיות מוגדר תפקיד בסיכון

אני מחכה שפרוזן יצא בדרכים ש
ב3D

Macphista

New member
כמובן שאני כאן

היום הכי טוב בשבוע: היו כמה ימים טובים האמת. שזה די נחמד. אני חושבת שאתמול היה נחמד כי אני עובדת על משהו נחמד ודי נהנית מהעבודה על זה.
אה, אולי גם יום ראשון, כי אחרי יומיים בעבודה ממש פח התפטרתי עוד בדרך לעבודה ביום ראשון. ישבתי לי באוטובוס וחשבתי- למה את עושה את זה לעצמך. הרי תעזבי בהזמנות הראשונה והמשרה הזו סתם מפריעה לך להיות זמינה לראיונות וכאלה. אז עוד בדרך כשאני באוטובוס התפטרתי. וזה שימח אותי. יום אח"כ קיבלתי הודעה שהתקבלתי לאיזה עבודה כפרילנסרית על פרוייקטים ממש מגניבים ואני עובדת קבוע מול חברה אחת במשרה מלאה, לו"ז גמיש לחלוטין וזה אחלה עבורי עד שאמצא משרה טובה.

היום הפחות טוב בשבוע: יום שני, הייתי חולה. היה זוועה. מצד שני, קיבלתי הודעה שהתקבלתי למשרה הנחמדה, אז... זה איזן את היום.

ציטוט/ משהו מצחיק: אתמול הלכתי עם אמא ואחותי ליס פלאנט כדי לראות את פומפיי (הסרט החדש עם קית הרינגטון/ג'ון סנואו) וגיליתי שהתבלבלתי בזמן הסרט. אז במקום פומפיי ראינו את שודדי האוצרות שגם היה נחמד. אבל רציתי את קית בתלבושת המעניינת שיש לו שם...

משהו מעצבן: אנשים קטנים מעסיקים אנשים קטנים. אה, אולי זה היה מתאים לציטוט. בשבועות האחרונים התחלתי להבין שאולי כיוונתי נמוך מדי בחיפוש העבודה ולכן הגעתי למצב שהמנהלים שלי לא רוצים להעסיק אותי כי... אכתוב זו בצורה הכי עדינה... הם אנשים קטנים... והדבר האחרון שאפשר להגיד עלי הוא שאני קטנה. אז עכשיו כשיש לי את עניין הפרילנס אני מרגישה יותר רגועה ומכוונת גבוה יותר כדי להגיע למקום עם אנשים גדולים שיודעים שכדי שמקום העבודה יתקדם ויצליח צריך עוד אנשים גדולים.

קניית השבוע: כרטיסי רכבת. הייתי לא מעט השבוע בתל אביב.

ספר: בערך בעמוד 260 בריקוד עם דרקונים.

שיר: ...

סדרה: שובר שורות- סיימתי עונה 4. היה נהדר!

תמונה? חפש את החתול! הוא בהסוואה בגינה.

Shiri from the block

Active member
חמודדדדדדדד! איך שראיתי את התמונה חשבתי לעצמי שאת בטח לא תעלי סתם תמונה של דשא ירוק ושבטח יש פה משהו שצריך לראות ואז קראתי את התגובה שלך וזה היה חתול חח ומצאתי אותו! באמצע התמונה :)

וסחטיין על להתפטר מהעבודה בדרך לשם!! כמה פעמים אני חשבתי על לעשות את זה חח
מקווה שיהיה לך המון בהצלחה בעבודה החדשה! הכי כיף לעשות משהו שאוהבים!

כל הכבוד לך!!!!

אני מאוד גאה בך על המהלך הזה, וממש שמחה שמצאת משרה אחרת, שנשמעת ממש סבבה.

איזה חמוד החתול, איפה הגינה הזו? זה בבית החדש?
איך הולך בבית החדש?

Macphista

New member
תודה!

האמת שזה ממש נחמד לקרוא את הפרגון.
קצת קשה להסביר את המהלכים שלי לאנשים הקרובים אלי ביותר, במיוחד להורים שלי, שעובדים באותה עבודה עשרות שנים ולא מבינים איך זה לפסול מיוזמתי משרות ומקומות עבודה, או להחליף מקום עבודה אחרי כמה שנים ודברים כאלה.

כן, בבית שעברתי אליו יש שטח גינה ענקי, ורובו מלא עשבים כרגע... החתול שלי משחק מחבואים בעשבים ומנסה להתרגל לחתולי החצר שחיים באזור.
הולך סבבה כאן. באמת אמא שלי אמרה לי היום, נו, את כבר יכולה לקנות מזרון חדש לא? אמרת שתקני חדש אחרי שתמצאי עבודה.

אז יאללה, שבוע הבא אקנה מזרון חדש!

יש משהו בדור הזה שעובד לשם השרדות

גם אמא שלי ככה, היה לה מאוד קשה לקבל שהתפטרתי ממקום עבודה,
אז פחות עבדו בשביל הנפש והסיפוק, יותר בשביל צורך קיומי.

תמדדי את המזרון טוב טוב (מבחינת נוחות)

Macphista

New member
גם היום יש צורך קיומי בעבודה.

עדיין, אין עבודה=אין כסף.
אבל כן, נראה שאנחנו מפונקים יותר מהדור הקודם לנו ונראה שהדור הקודם מקבל את זה ומעודד את זה ברמה מסוימת.
לאמא שלי יש עבודה מכובדת, אבל היא אף פעם לא רצתה שאעבוד באותו התחום. גם בחודשים האחרונים שבדקתי וראיתי שהרבה אנשים עושים הסבה לזה בגיל מאוחר במסלול מקוצר היא שללה מיד את האפשרות שאעשה זאת במן "זה מה שאת רוצה לעשות בחיים?".
אז אני חושבת שבהתבגרות המאוחרת של הדור שלי, ובתלות ארוכת השנים בהורים שנכנסת גם לתוך גיל 30, יש הרבה "אשמה" גם בהורים. אלה שחושבים שהילדים שלהם טובים מדי עבור הדברים שהם עצמם עושים.
טוב, יש לי מונולוג ארוך על הסיפור הזה אבל זה באמת מיותר ולא תורם לכלום.

גם אני התפטרתי פעם בדרך לעבודה

פתאום הבנתי שאני מבזבזת שעה וחצי בדרכים כדי לעבוד בעבודה שאני שונאת, עם בוס משעמעם שבכלל לא נמצא והמשכרת שאני מקבלת מגוכחת.....

שיהיה בהצלחה במקום החדש, מקווה שתהני במקום החדש, ושתמצאי עבודה קבועה בקרוב

Shiri from the block

Active member
היי הווווווווו היום הכי טוב בשבוע: לא היה ממש יום כזה

היום הפחות טוב בשבוע: יום שלישי.. הייתי בקניון עם דודה שלי ואיך שהתיישבנו לאכול קיבלתי פתאום התקף חרדה
(לא פעם ראשונה). קיצר היא לקחה אותי לטרם, עשו לי את כל הבדיקות, הכל יצא תקין
ונתנו לי כדורים להרגעה... היה לי יום לחוץ בעבודה באותו יום וגם לחץ כללי על כל מיני דברים אז הכל כבר השפיע עלי.. ואז אחי החזיר אותי להורים שלי במעלה אדומים וקיבלתי יומיים חופש מהעבודה :)

ציטוט/ משהו מצחיק: אין משו

משהו מעצבן: --
קניית השבוע: --
ספר: --

שיר: הרבה בקסטריט. מסתבר שגם הם יחד עם הכדורי הרגעה ממש מרגיעים אותי

סדרה: יומני הערפד, היפה והחיה, כמעט אנושי, ותכף וואנס אין וונדרלנדדדדדדדד!!!!!!! איך אני מחכה!!!!! ויום ראשון יש נקמה ו-וואנס אעאעאעאעאע

ולמה לא רשום סרט??
אני חייבת לציין שסוף סוף ראיתי פרוזן (לשבור את הקרח) בקולנוע וזה סרט מושלםםםםםם!!!!!!!!! מי שלא ראה חייב לראות!!! אבל בתלת!!! ומומלץ כמובן באנגלית.. ממש סרט יפה ונפלא כל כך נהנתי מכל דקה! והפסקוללללללללל

תמונה? אז הכנתי היום עוגת תפוחים טבעונית! למה? סתם ככה מסקרנות. אני בודקת אופציות :) תמיד סיקרן אותי איך תצא עוגה שאין בה ביצים ואין בה חלב. למרות שהשתמשנו בחלב סויה אבל עדיין.
בכל אופן למי שמעוניין לדעת- יצא טעים!! קצת מתוק אבל זה היה בגלל טעות קטנה שלי ושל אמא שלי חח, אבל מומלץ! שמה לכן קישור למקרה שתרצו להכין גם. לדעתי שווה. סתם לדעת שאפשר :)
http://tivonim-blog.co.il/עוגת-תפוחים-בחושה/

התקף חרדה?

מאמי, זה ממש לא בסדר שהעבודה משפיעה עליך בצורה כזו.
כל יום את מתמודדת עם לחצים כאלה בעבודה?

למעלה