מסכמש"ת
יום הכי טוב בשבוע: יום שני, נרשמתי לתואר שני. האמת היא שאני ארשם לעוד כמה מקומות, והמקום אליו נרשמתי השבוע הוא רשת הביטחון שלי, למקרה שאני לא אתקבל למקומות האחרים.
היום הפחות טוב בשבוע: יום שני, כלכך הרבה ריצות בתוך האוניברסיטה, ולחץ עצום להספיק להרשם, להביא עוד ועוד ועוד מסמכים, אבל בסוף הכל הסתדר, ואני התמוטטתי על הספה בערב
ציטוט/ משהו מצחיק: הבכורה שלי חזרה מבית הספר והכריזה שהיא בכתה בהפסקה. חברה שלה ראתה אותה בוכה, והלכה לקרוא למשגיח החצר (כאן יש הורים מתנדבים בהפסקות ולא מורים). מסתבר שילדה מכיתה ב' קראה לה בשמות לא יפים (היא לא אמרה לי אילו) ובכורתי נעלבה מאוד. המשגיח אמר לה שהוא מבין שהיא נפגעה, אבל שמשהו שאנחנו לא מכירים קורא לנו בשמות לא יפים אנחנו צריכים לתת למילים להכנס באוזן אחת ולצאת מהשנייה. הגיוני לא?! זה כמובן לא גרם לבכורתי להרגיש טוב יותר והיא הסבירה לי בצורה רהוטה ומשולמת למה
"המילים שלה נכנסו לי לאוזן אחת, אבל מכיוון שלא ניקיתי את האוזניים טוב אתמול בלילה המילים נתקעו לי במוח והכאיבו לי בלב" הפסקה לאנחה דרמטית קורעת ללבבות "לפעמים מבוגרים לא מבינים על מה הם מדברים"
משהו מעצבן: מרוב לחץ להרשם לתואר ולהנפיק עוד מסמכים, לא הספקתי ללמוד למחבן מעצבן במתמטיקה שיש לי מחר, ואני לא מסוגלת לשבת ולהתרכז גם ככה....
קניית השבוע: rainbow looms מי היה מאמין שזה כלכך כיף?!?
ספר: לא קראתי השבוע
שיר: Pharrell Williams - Happy
http://www.youtube.com/watch?v=Mdr8vI37MvY
סדרה: ראינו parenthood, אבל ממש מעט, אני לומדת למבחן ואין לי סבלנות לטלווזייה.
בראשון בערב ראינו את טכס האוסקר אני והבנות. הן החליטו שהן מתלבשות יפה כמו הכוכבות היפות וכעסו עלי שאני בטרינג ישן וחלוצה עם כתם (מי ישמע....). בשיר המקסים של פרל ווילימאס קפצנו ורקדנו. במחווה היפיפה לקוסם מארץ עוץ הן זימזמו איתי ביחד (הייתי שרה להן את השיר בינקותן). שבט מידלר שרה את חופים לא יכולתי להחזיק את הדמעות, ובגלל שזה היה לזכרם של "נופלי הוליווד" הבנות דאגו לעודד אותי ואמרו "אימא, אל תדאגי הם כבר מזמן הפכו לפיות (כי זה מה שקורה למי שמת)" וליטפו אותי שאני לא אהיה עצובה.
וגולת הכותרת כמובן היה let it go של עדינה מנדל (ואני יודעת שכולם התלהבו מההופעה שלה, אבל אני ממש לא אהבתי אך שהיא שרה, כי היא יותר צעקה משרה). אחרי שהתגברנו על הפאדיחה של ג'ון טרבולטה שרנו ביחד איתה, ושלחתי את הבנות למיטה עייפות ומאושרות עם המון כוכבים בעיניים