התעוררות שבועית

Shiri from the block

Active member
לא.. אבל זה לא קשור רק לעבודה... גם היום בערב בארוחה עם המשפחה זה התחיל לי שוב

כל מיני מחשבות שעוברות לי בראש, ולחץ מהעתיד, והדירה הנוכחית שלי שאני לא אוהבת, ובעיות עם החתולים, וחיים בכללי... אני מאוד פסימית ושלילית והמחשבות שלי לא נוטות לכיוון חיובי אז זה השפיע עלי כבר..

Macphista

New member
הלו... גברת... את צעירה מדי להתקפי חרדה...

טוב, לא באמת, הם מגיעים בכל גיל.
אבל... כדאי לפתור את הסוגיות שגורמות לך להתקפים. ואני לא מתכוונת לפתירה בכוונה של להגיע לפיתרון ושהכל יהיה בסדר. אלא לדבר על הדברים ולהתמודד עימם כי החיים תמיד יביאו דברים שלא באים טוב.
אני יודעת שזה ישמע מטופש, אבל כשאת מרגישה התקף כזה מתקרב או מתחיל, נסי לחשוב על משהו שמנחם אותך. או לדמיין שאדם שאת יכולה להישען עליו נמצא שם באותו הרגע איתך ותומך בך. גם אם אין אדם כזה במציאות, דמייני אותו, זה הזמן לרכוש חברים דמיוניים.

Shiri from the block

Active member
חחח כן זה מה שאמרו לי.. כן אני יודעת.. אמרו לי לדבר עם קאוצ'ר או פסיכולוג או משהו.. יכול להיות שזה באמת מה שאני צריכה.
בנתיים אחי אירח לי חברה אתמול כשחזרתי לדירה והיה איתי ודיברנו אז זה היה נחמד וזה עזר הרבה. מקווה שיהיה בסדר..
והרעיון שהצעת לא מטופש בכלל, בעיקרון התחלתי לשמוע בקסטריט כשזה קורה לי וזה ממש מרגיע אותי.. וגם נזכרתי ברגעים שפגשתי אותם באוקטובר אז זה גם קצת עזר..
וכן יש לי דווקא הרבה אנשים להישען עליהם לתמיכה וזה, אז מקווה שזה יעבור לו ככה..

תודה

shirush3

New member
ראית פרוזן ב3D באנגלית בקולנוע?!?!?!

למה בצפון אין?

תמיד עם מצויירם הם שמים הקרנה באנגלית ליומיים בלי 3D

Shiri from the block

Active member
חחחח הוא באמת היה בקולנוע בסינמה סיטי ויס פלאנט כשהוא יצא, אבל פיספסתי את כל ההקרנות שלו וכל מה שנשאר זה רק דיבוב בעברית.
אבל למזלנוווווווווו יש אתר שנקרא עין הדג שהוא עושה לפעמים הקרנות פרטיות במדיטק בחולון (לפני שנתיים עשו שם מרתון של כל שלושת הסרטים של שר הטבעות מ-8 בערב עד 7 בבוקר!
) אז הם עשו כבר הקרנה שלישית של פרוזן בתלת מימד אז לשם הלכתי... היה מדהים!!

כל הפורום ראה השבוע FROZEN?

כי גם אני ראיתי אותו השבוע
בגלל שממש התחברתי לפסקול. סרט נחמד, לעיתים צפוי.
הנה משהו נחמד שקשור לסרט: http://www.youtube.com/watch?v=tA53EsnzlIg

היום הכי טוב בשבוע: חמישי- סוף סוף לחזור הביתה אחרי שבועיים...
היום הפחות טוב בשבוע: היום. חולה

ציטוט/ משהו מצחיק: משפטים מטומטמים של המפקדים
עדיף לא לכתוב אותם כאן...
משהו מעצבן: הרבה עבודה פיזית
קניית השבוע: פחית קולה וקיבלתי את כרטיס האשראי שלי

ספר: משתה לעורבים...
שיר: הפסקול של FROZEN. הנה גם קאבר חמוד-http://www.youtube.com/watch?v=DAJYk1jOhzk
סדרה: משפחה מודרנית והפרק החדש של HIMYM- קראתי תיאוריה שאני ממש לא רוצה שתתממש.

Shiri from the block

Active member
יצא פרק של HIMYM??? תספר לי!!!
אני אצפה בפרק מאוחר יותר ואקרא את התגובה שלך!!!

אז עכשיו אחרי שראית את הפרק

הקטע שבו האמא אומרת לטד "איזו אמא לא מגיעה לחתונה של הבת שלה" והוא מתחיל לבכות- תחילה חשבתי שאמא שלו מתה ולא הגיעה לחתונה שלו אבל קראתי בפורום של הסדרה כאן בתפוז על תיאוריה שאומרת שהאמא גוססת מסרטן.

הנה כמה ציטוטים משם:
"בפייסבוק של התוכנית, הפייסבוק הרשמי - הרבה אומרים שהמטפורה של המטריה הצהובה היא גם קשורה לאירגון של חולי סרטן/ מאבק בסרטן.
מישהו גם אמר שיש מצב שגם ברני ימות כי אף פעם לא הראו פלאשבק שלו בגיל מבוגר...
והרי לטד ורובין יש את ההסכם להיות ביחד אם שניהם יהיו רווקים בגיל 40+"

ו-
"קובי סמולדרס {רובין} אמרה בראיון שאחרי ההקראה של הפרק האחרון היא בכתה והייתה עצובה והייתה חייבת ללכת :

http://www.mako.co.il/culture-tv/world/Article-89b...

סמולדרס גם חשפה בראיון שערכה לאחרונה מה הייתה תגובתה לפרק הסיום: "הלכתי לקרייג אחרי ההקראה הראשונה והייתי כזה 'מה הסיפור עם זה?'. הוא אמר לי 'את רוצה שאספר לך?', אז אמרתי לו 'ברור! אני חושבת שאני רוצה לדעת'. כשהוא אמר לי, ישר התחלתי לבכות והייתי חייבת ללכת. אמרתי לו שאני חייבת לעזוב ופשוט הלכתי". למרות הדרמה, היא אמרה שלדעתה צופי הסדרה יאהבו את הסוף. "הוא יפה ומאוד נאמן לחיים", אמרה."

Shiri from the block

Active member
יוווווווווו אמא!!! {ספוילר משש לHIMYM} עשית לי צמרמורת עכשיו בכל הגוף!!!!
לא חשבתי על זה בכלל שאין פלאשבקים לברני שהוא מבוגר! יוו הפחדת אותי עכשיו

ואיך טד ורובין יהיו ביחד?
קודם כל, שכל ההקראה הזאת לילדים שלו הוא בטח כבר בגיל 40++ והוא נשוי לאמא שלהם והוא מתייחס אל רובין כדודה רובין ושהיא נשואה לברני... אז מניחה שהם כן יהיו ביחד.

נראה לי דווקא שזה יותר קשור למארשל ולילי... בדיוק חשבתי על זה כשהראו פלאשפורווד שלהם שהוא נשיא וזה, לא היה פרק מתישהו שאמרו שלילי מתה? או מארשל? אני לא זוכרת כבר...
בכל אופן עכשיו גרמת לי ממש לדאוג לפינאלה של הסדרה!! יהיה קצת מוזר שסידרה קומית תסתיים בצורה טראגית/עצובה..

Shiri from the block

Active member
אבל מצאתי כבר חח לא חשבתי שאני אתרגש ככה מהסוף של הסדרה, אבל כשהראו את הציוצים האחרונים של הקאסט זה ממש הרטיב לי את העיניים!

כבר חצי שנה אני אומרת לכם לראות פרוזן

ואני שמחה שסוף סוף כולם ראו ונהנו.
זה אכן סרט נפלא, אנחנו לא מפסיקים לזמזם אותו כבר חודשים רבים, ולפורים אפילו יהיו לי אלזה ואנה (אם הן לא שינו את דעתן בנתיים....)
אנחנו דרך אגב נראה אותו שוב מחר בערב

היית חסר לנו

הקישור הראשון זה הם שרים? הם שרים ממש יפה.
הפס קול שלו מדהים, השיר של "רוצה לבנות בובת שלג" זואי ממש בכתה בקולנוע, האמת שגם אני קצת.

ולא להשתולל עם הכרטיס השראי!

מסכמש"ת

יום הכי טוב בשבוע: יום שני, נרשמתי לתואר שני. האמת היא שאני ארשם לעוד כמה מקומות, והמקום אליו נרשמתי השבוע הוא רשת הביטחון שלי, למקרה שאני לא אתקבל למקומות האחרים.

היום הפחות טוב בשבוע: יום שני, כלכך הרבה ריצות בתוך האוניברסיטה, ולחץ עצום להספיק להרשם, להביא עוד ועוד ועוד מסמכים, אבל בסוף הכל הסתדר, ואני התמוטטתי על הספה בערב

ציטוט/ משהו מצחיק: הבכורה שלי חזרה מבית הספר והכריזה שהיא בכתה בהפסקה. חברה שלה ראתה אותה בוכה, והלכה לקרוא למשגיח החצר (כאן יש הורים מתנדבים בהפסקות ולא מורים). מסתבר שילדה מכיתה ב' קראה לה בשמות לא יפים (היא לא אמרה לי אילו) ובכורתי נעלבה מאוד. המשגיח אמר לה שהוא מבין שהיא נפגעה, אבל שמשהו שאנחנו לא מכירים קורא לנו בשמות לא יפים אנחנו צריכים לתת למילים להכנס באוזן אחת ולצאת מהשנייה. הגיוני לא?! זה כמובן לא גרם לבכורתי להרגיש טוב יותר והיא הסבירה לי בצורה רהוטה ומשולמת למה
"המילים שלה נכנסו לי לאוזן אחת, אבל מכיוון שלא ניקיתי את האוזניים טוב אתמול בלילה המילים נתקעו לי במוח והכאיבו לי בלב" הפסקה לאנחה דרמטית קורעת ללבבות "לפעמים מבוגרים לא מבינים על מה הם מדברים"

משהו מעצבן: מרוב לחץ להרשם לתואר ולהנפיק עוד מסמכים, לא הספקתי ללמוד למחבן מעצבן במתמטיקה שיש לי מחר, ואני לא מסוגלת לשבת ולהתרכז גם ככה....

קניית השבוע: rainbow looms מי היה מאמין שזה כלכך כיף?!?

ספר: לא קראתי השבוע

שיר: Pharrell Williams - Happy
http://www.youtube.com/watch?v=Mdr8vI37MvY

סדרה: ראינו parenthood, אבל ממש מעט, אני לומדת למבחן ואין לי סבלנות לטלווזייה.
בראשון בערב ראינו את טכס האוסקר אני והבנות. הן החליטו שהן מתלבשות יפה כמו הכוכבות היפות וכעסו עלי שאני בטרינג ישן וחלוצה עם כתם (מי ישמע....). בשיר המקסים של פרל ווילימאס קפצנו ורקדנו. במחווה היפיפה לקוסם מארץ עוץ הן זימזמו איתי ביחד (הייתי שרה להן את השיר בינקותן). שבט מידלר שרה את חופים לא יכולתי להחזיק את הדמעות, ובגלל שזה היה לזכרם של "נופלי הוליווד" הבנות דאגו לעודד אותי ואמרו "אימא, אל תדאגי הם כבר מזמן הפכו לפיות (כי זה מה שקורה למי שמת)" וליטפו אותי שאני לא אהיה עצובה.
וגולת הכותרת כמובן היה let it go של עדינה מנדל (ואני יודעת שכולם התלהבו מההופעה שלה, אבל אני ממש לא אהבתי אך שהיא שרה, כי היא יותר צעקה משרה). אחרי שהתגברנו על הפאדיחה של ג'ון טרבולטה שרנו ביחד איתה, ושלחתי את הבנות למיטה עייפות ומאושרות עם המון כוכבים בעיניים

הפדיחה של ג'ון טרבולטה הייתה הורסת

את יודעת שפתחו חשבון טוויטר עם השם המשובש?

ויווו הבת שלך כזו מקסימה
עשתה לי חיוך עם דמעות בעיניים.

Macphista

New member
איזה פאדיחה הייתה?

וואו אני ממש לא מעודכנת.
ראיתי רק איזה תקצירון של מי זכה במה באוסקר והוצפתי בתמונות הסלפי.

תגידי... בתור מישהי שרק לפני כמה חודשים סיימה תואר שני שלא בדיוק עוזר לה להתקדם לשום מקום... למה את עושה תואר שני?
אהבת הלימוד בלבד?

כי אני יודעת מה אני רוצה לעשות שאני אהיה

גדולה

אני לא זוכרת במה התואר שלך, אבל אני מבינה את השאלה שלך. לדעתי אם מתחילים ללמוד, התואר צריך להיות שימושי וייעודי למקצוע מסויים, למשל הנדסה, הוראה, רפואה, משפטים, אלא אם כן רוצים ללמוד מתוך אהבת הלימודים או כד לפתח קריירה אקדמאית.
אז קודם כל למדתי באוניברסיטה הפתוחה, אז אין לי מושג מה זה ללמוד באוניברסיטה עם קמפוס, והרצאות וכל שאר הירקות.
וגם כי אני נהנת ללמוד ולהתפתח, אבל בעיקר שכדי לפתח את הקריירה שאני רוצה, אני חייבת להמשיך ללמוד, בתחום שאני אוהבת מאוד - חינוך. ובגיל 34, הגיע הזמן

בארץ לימדתי תוך כדי לימודים תואר ראשון, ומאוד אהבתי. בארה"ב מתייחסים להוראה מאוד ברצינות, ואי אפשר להתחיל ללמד בלי לעבור 2 מבחנים (אחד שמזכיר את הפסיכומטרי והשני מבחן מקצועי). חייבים לעשות תעודת הוראה (בניגוד לישראל שלא חייבים תעודת הוראה, אבל מי שיש לו המשכרת שלו גבוה יותר, והוא מקבל יותר כסף על השתלמויות וסימנרים של מורים), וחייבים לעשות תואר שני. רוב המורים עושים תואר שני במקצוע בו הם מלמדים, אבל לא רק.
התואר שאני רוצה להתקבל אליו יהיה בחינוך, תהיה לו תזה כמובן, וזה יפתח לי המון אופצויות בתחום החינוך, לא רק להוראה פרונטלית.

הפאדיחה של ג'ון טרבולטה. דיברו על זה המון המון השבוע. הבנות שלי לא הבינו את מי הוא הזמין לבמה... דרך אגב, השם של הזמרת הוא עדינה מנדל ואם את לא מכירה אותה היא שיחקה בסרט עם מקדרימי, הוא עורך דין במנהטן שמתאהב בנסיכה מעולם האגדות (מצטערת, לא זוכרת אך קוראים לסרט)

http://www.youtube.com/watch?v=bmXqL8-9dqk

Macphista

New member
דביל, מה הוא לא יודע לקרוא?

בטח שאני מכירה את עדינה מנזל! היא הייתה האלפבה הראשונה במחזמר וויקד בברודוויי!
הנה היא בהופעה מדהימה בפרסי הטוני- http://www.youtube.com/watch?v=3g4ekwTd6Ig
והיא כמובן האמא הביולוגית של רייצ'ל (ליה מישל) בגלי.

טוב, בארץ תואר שני בחינוך שווה כמו הראשון לפחות מהאנשים שאני מכירה שסיימו אבל נחמד לראות שבמקומות אחרים כן מעריכים השכלה גבוהה.
בהצלחה!

למעלה