מה שציטטת מהאתר:
"הנו פתוח לציבור כולו ולוקחים בו חלק לא רק "ליבוביצ'יאנים" אלא אף בעלי עמדות שונות ומנוגדות, דתיים וחילונים, ימנים ושמאלנים" הנו אחד מהמאפיינים של הפורום, אבל אין זו מטרתו, ודאי שלא המטרה העיקרית. כמובן שהפורום יהיה פתוח גם לחילונים, וכי מה נגיד לחילוני המעוניין לדון בהגותו של ליבוביץ, שעליו לחזור בתשובה ולשמור שבת בשביל להשתתף בפורום? אלא מה שאינך מבין, או עושה את עצמך לא מבין, הוא שיש הבדל של שמים וארץ בין משתתף רגיל בפורום ובין מי שתפקידו לייצג את הפורום. נכון שאינך צריך ללכת עם ציציות על מנת לכתוב ולהשתתף בפורום, אבל מי שבוחר לנהל ולייצג את הפורום ודאי שראוי שיהיה נאמן באורח חייו למטרת העמותה, שמבחינה רשמית היא אמנם לשמר את הגותו של ליבוביץ על כל רבדיה כפי שאמרת, אך מבחינה לא רשמית ודאי שהכוונה שהניעה את הקמת העמותה היתה דתית, כאשר מטרתה העיקרית היא להנציח את תורתו הדתית של ליבוביץ, שכוללת בתוכה בין השאר גם את ההפרדה הברורה והחדה בין קודש וחול. לכן יש בטענתך היתממות מסוימת. ויודע מה, אפילו אם תחלוק עלי שאכן זוהי המטרה העיקרית של העמותה, בכל אופן כפי שאמרת מטרתה לשמר את הגות ליבוביץ על כל רבדיה. כיצד אתה יכול להופיע בפורום כמי שמייצג מטרה זו של שמירת הגות ליבוביץ על כל רבדיה, כאשר אתה בוחר לפרוק מעליך באורח חייך את מה שהיה עיקר תוכן חייו של ליבוביץ (ומן הסתם כלול ב"כל רבדיה") - קבלת עול מלכות שמים ועול תורה ומצוות?
ואגב, אני בהחלט הייתי מעדיף את הרב יובל שרלו בניהול הפורום על פני האלטרנטיבה הנוכחית. אלא שסביר להניח שהוא לא ירצה, ולכן זה לא ריאלי.
בכל אופן, טענתך אינה טענה מאחר שאני הרי הצעתי להעביר את הניהול לאחד מהחברים הדתיים הפעילים שבפורום שבוודאי מכבדים ומוקירים את הגותו הדתית של ליבוביץ, וכאלה לא חסרים לנו. לכן דבריך אינם יותר מאשר התחמקות.