חילופי ניהול בפורום

iricky

New member
בודאי

ולכן יש כאן מקום גם לך וגם לי וגם לאנשים שבשבילם העיסוק בל' הוא בעיקר ספורט רוחני ואסתטי.

יותר מ-12 שנה. מי היה מאמין...

כן חברים, הגיע הזמן לפרוש מניהול הפורום (לא מהפורום חלילה).
כפי שוודאי שמתם לב, בשנה-שנתיים האחרונות פעילותי בפורום היתה דלה, וגם הפעילות בפורום ידעה ימים טובים יותר.
כנראה שעייפות החומר נתנה גם בי את אותותיה, ולטובת הפורום הגיע הזמן להכניס דם חדש לניהול הפורום.
ריקי היה הבחירה הטבעית כמובן, ואני שמח שהוא נענה לפנייתי.
בהצלחה לכולנו.

למרות המחלוקת שלי בנוגע לבחירתך,

בכל זאת אני רוצה לומר תודה על תרומתך הרבה לפורום במשך השנים, ובהצלחה בהמשך דרכך.

ומה היה לנו בתריסר השנים הללו? אז ככה:

שניים מחברי הפורום הישנים, שבמקרה הינם גם סרבני שירות בשטחים, פרשו מהפורום עוד לפני 2005, והספיקו מאז להיכנס לכלא...בחו"ל, בעוון ריגול: אחד - לכלא הלובי, שני לכלא האמריקאי (רק יחיאב ריקי ודוליטל אמורים לזכור את שני הבחורים האלה). חבר שלישי, שפרש אף הוא לגימלאות לפני כמה שנים, נקרא על שמו של מרגל ישראלי אחר שנכלא בדמשק ולבסוף נתלה. חבר רביעי, התחיל את דרכו בפורום כגרפולוג וסיים כעו"ד מדופלם, שכעת מורשה חוקית לייצג מרגלים ישראלים בבתי משפט. מלבדו - מי נותר מהוותיקים כחבר פעיל? דוליטל, הרצוג, ו..כמובן: מנהל הפורום החדש. אגב, מי מארבעתכם קרא את ספרה של אגתה כריסטי "עשרה אינדיאנים קטנים"?

אורי, מתנצל שלא כללתי אותך בוותיקים. אצלי ותיקים זה לפחות מאז 2004

u r i el

New member
אם התכוונת אלי - מחול לך, מחול לך, כמובן.

אינני יודע אם עלי לשמוח או להעצב שלא נכללתי ברשימה המכובדת הנ"ל, מכל מקום המנהל הקודם הוא זה , שאחראי לכך שהצטרפתי מתי שהצטרפתי, כי זה קרה מיד לאחר שהתקשר אלי וסיפר לי על הפורום, ויש לי תחושת בטן חזקה שהוא אולי מצטער על כך היום.

חג שמח.

iricky

New member
לא ידעתי שאתה פעיל בפורום

תחת הניק הזה? לא זכור לי שראיתי אותו לעיתים קרובות, אבל אפשר שזה זכרוני הוא שמטעני. מכל מקום אתה מוזמן בכיף לשולחן הברנז'ה, נביא איזה טקילה או איזה מוחיטו, ננגן מוזיקה ברזילאית ונעשה שמח.

10moshe

New member
מצטרף לברכות ולאיחולים ומקווה

שהסגנון של שניכם לא ישתנה!
אז מה? עכשיו תתנהל תחרות בין זירת הפייסבוק בניהול יחיאב לזירת תפוז בניהול ריקי?

iricky

New member
תודה, משה

לא רואים אותך כל כך בזמן האחרון. חזור הביתה.

למען ליבוביץ - כל הדרכים כשרות. קנאת סופרים - תרבה חכמה.

10moshe

New member
אני בבית מ-2004 באופן רציף!

וכיום, לצערי, מעט הזמן הפנוי העומד לרשותי מספיק כדי קריאה אך אינו מספיק כדי כתיבה ותגובה. אני פוקד את הזירה על בסיס יומי ולא פעם אני מקנא ביכולות הפנומנאליות של חברים פה לכתוב פוסטים ארוכים תוך שניות בזה אחר זה. אלוהים לא חנן אותי בכישורי כתיבה שכאלה (בזה לא אמרתי דבר על איכות התוכן כמובן). בשבת יש מספיק זמן אבל כידוע לך עוד לא קם הרב שיתיר את מלאכת הכתיבה במחשב, אז אני מתענג על הלימוד בכתובים (לבד משינה טובה וסעודות כיד המלך).

למעלה