אם כבר אדום, איפה פיקסי? נראה שהיא החסומה היחידה שעוד לא חזר ה מהכפור.
S shnets New member 18/11/14 #20 אם כבר אדום, איפה פיקסי? נראה שהיא החסומה היחידה שעוד לא חזר ה מהכפור.
P pixie66 New member 19/11/14 #28 חזרתי חזרתי החסימה שלי הורדה יומיים אחרי שנחסמתי. לא הייתי כאן כי לא רציתי. חזרתי מאמריקה לפני כמה ימים וקראתי על כל השינויים (המבורכים) בהצלחה רבה למנהלים החדשים, תודה שלקחתם על עצמכם את המשימה, אני בטוחה שיהיה מאוד מעניין לקרוא כאן.
חזרתי חזרתי החסימה שלי הורדה יומיים אחרי שנחסמתי. לא הייתי כאן כי לא רציתי. חזרתי מאמריקה לפני כמה ימים וקראתי על כל השינויים (המבורכים) בהצלחה רבה למנהלים החדשים, תודה שלקחתם על עצמכם את המשימה, אני בטוחה שיהיה מאוד מעניין לקרוא כאן.
M Monash New member 19/11/14 #22 Congrats From one (no comment) to two - What an upgrade All the best YS
G giladbak New member 21/11/14 #34 מסתבר שגיאגיא היה רק ספין של הנהלת הפורומים כדי להחזיר את זקני הפורום מן האוב
C Caput femoris New member 21/11/14 #35 יותר בכיוון של מתוך שלא לשמה בא לשמה אבל למה לא, תן להם את הקרדיט
S Sweet Hereafter New member 21/11/14 #33 תודה להנהלת הפורומים מסתבר שאפשר להחליף את כתובת האימייל שמקושרת לניק.