כניסת מנהל חדש לפורום

תודה רבה כולם!!!

אני מאוד שמח שסוף סוף הפכתי למנהל בפורום.
אני כבר כמה שנים חותר לתפקיד זה ולצורף זה עשיתי כמה דברים ועכשיו שהגעתי לזה אני יכול סוף סוף להתוודות בכמה דברים:
1. אני בכלל לא הומו. הנחתי שאם אני אטען שאני הומו זה יגרום לכך שיחבבו אותי יותר, במיוחד ניר.
2. אין לי בכלל חוש הומור. כל פעם שהיו בדיחות בהודעות שלי זה בזכות צוות הכותבים שאני מעסיק (אז הבדיחות הגרועות זה אשמתם). אני בעצם אדם נורא רציני.
3. אני בכלל לא רואה טלוויזיה. לא צפיתי בשום סדרת טלוויזיה מאז ה20 למאי 2003. אתם אולי תוהים איך אני מגיב על סדרות - אני פשוט מוצא הודעות על סדרות טלוויזיה בפורומים מחו"ל ומתרגם אותם לעברית.
&nbsp
אז עכשיו שאני רשמית מנהתל שותף בפורום אני יכול לקדם את התוכנית שלי להתנקשות בניר ואז אני אשלוט כאן באגרוף ברזל

Lion_Heart

Well-known member
רגע רגע...

יש לך צוות כותבים? (למה אני לא חשבתי על זה...) ובכל זאת זה מה שיוצא לך?
ואני לא רואה טלויזיה כבר...שנים(הכל במחשב)
ו...ברצינות...לא מודיעים לעולם על התנקשות...מארגנים "תאונה" ואליבי מוצק!

didalf

Well-known member

העסקת צוות כותבים שלם רק כדי להשתלט על פורום אחד בתפוז? לפחות תשלט על כל האתר, לא חבל?

עדו כמה דברים...

הודעה קצת רצינית יותר.
&nbsp
אז כן, ניר ביקש ממני לעזור לו בניהול הפורום כי אני ממש אוהב את הפורום, ואת ניר (אני מבטיח לא באמת להתנקש בך ניר) ושמח לעזור בו.
&nbsp
עכשיו בתור מנהל אני מזמין את כל מי שרוצה לשלוח לי מסרים עם הצעות, רעיונות, תלונות. בין אם על דברים גדולים או קטנים.
אחד הדברים שמעניין אותי לבדוק זה דרכים לפרסם את הפורום יותר על מנת להגדיל את מספר הגולשים. בין היתר כי קיבלתי קצת חומר קריאה בנושא מתפוז. מה אתם חושבים זה? יתרונות או חסרונות של שלט פירסום ענקי על האיילון? או לחלופין קבוצת פייסבוק.
דבר נוסף שאני אשמח אם תפנו אלי לגביו הוא רעיונות לפינות, משחקים ודברים אחרים. לא שדווקא חייבים לפנות (אני הרבה פעמים התחלתי דברים בלי לשאול את ניר), אלא שאם מישהו לא בטוח אם לפתוח משהו, או שיש רק רעיון אבל לא בטוחים.
&nbsp
אז... זהו.
נראה לי שזה כל מה שאני רציתי לומר בהודעת פתיחה שלי כמנהל.
היה לי הרבה זמן לחשוב על זה כי תכלס הייתי אמור להפוך למנהל ביום חמישי, אבל מילאתי את הטופס מאוחר קצת אז לקח קצת זמן כנראה ונכנסו לסופש ואז הייתי צריך לנסות לבלף בעניין הטענה שלי שיהיה משהו דרמטי...
&nbsp
נ.ב. מה דעתכם על שינוי שם הפורום ל"ניק מציג פורום הטלוויזיה של ניק (וניר)"?

Lion_Heart

Well-known member
אני תמיד אהבתי את השם

the super awesome happy fun time television forum

Don Nirtin

New member
צחקתי בקולי קולות

&nbsp
אבל אני הייתי פה לפנייך. ככה שזה - ניר מציג פורום הטלוויזיה של ניר וניק
וזה אפילו מתחרז, הדבר הזה.

didalf

Well-known member
אני חושבת שלא קבוצה בפייסבוק

יש הרבה פורומים בתפוז שנורא התגבשו, עברו לקבוצה בפייסבוק ונטשו את תפוז, וזה משהו שאנחנו לא רוצים שיקרה.
דבר שני, פחות נוח לקיים דיונים כמו שלנו בפייסבוק. קשה לדפוק שם חפירות כמו שאנחנו אוהבים לעשות פה, כי יש פחות מקום וסגנון השרשורים שונה ואין את האייקונים של תפוז.
ודבר שלישי אני חושבת שרובנו דווקא נהנים מהאנונימיות של תפוז.

אני ממש לא מבין גדול בפייסבוק

בין היתר כי חוץ מאיזה חודשיים לפני כמה שנים לא היה לי פייסבוק.
אז אני בהחלט לא מתכוון להעביר את הדיונים של הפורום לפייסבוק.
&nbsp
ממה שהבנתי הרעיון הוא להשתמש בפייסבוק כדי למשוך אנשים שפשוט לא מודעים לקיום הפורום.
הרעיון הוא לפתוח קבוצה בפייסבוק ולחסום אותה לתגובות עבור משתמשים שהם לא מנהלי הקבוצה (זה מה שהבנתי שאפשרי לעשות, תקנו אותי אם אני טועה) אז אפשר שם לפרסם דיונים שמתנהלים בפורום.
אני ממש לא מבין איך וכיצד מתנהלים דיונים בפייסבוק. אבל אני מניח שהרעיון הוא שאם מישהו מחפש לדון במשהו טלוויזיוני בפייסבוק, מוצא את הקבוצה ומשם מקושר לפורום.
&nbsp
אם באמת תחשבו שזה רעיון טוב אני יכול להירשם לפייסבוק תחת שם בדוי (אבל כזה שנשמע אמיתי כי אני יודע שפייסבוק לא אוהבים פסבדונימים) ולנהל את הקבוצה.

Don Nirtin

New member
יש לי משתמש אמיתי

(וגם כמה כאלה לא אמיתיים....)
&nbsp
אני יכול בהחלט לדבר איתך על העניין הזה.

LeRanch

New member
שיהיה המון בהצלחה ניק!

עכשיו אתם המנהלים ניר וניק, זה חתיכת שילוב מנצח

Don Nirtin

New member
אתה תהרוס הכל.....

(למי שלא הבין- הוא מרפרנס לאקדח מת מצחוק. קלאסיקה במיטבה)

Lion_Heart

Well-known member
אני? אהרוס?
נפגעתי

ולמעשה התכוונתי ל police squad שבא לפני סרטי האקדח מת מצחוק
just saying

למעלה