פרישת מנהל הפורום

פרישת מנהל הפורום

אנו מודים ל lilo4 על תקופת ניהול בפורום ומאחלים לה הצלחה בהמשך הדרך בתפוז ובכלל

המשך גלישה מהנה בתפוז אנשים

lilo4

New member
יקירותיי, היה לי לעונג

נהניתי מאוד לנהל את הפורום, אתן מקסימות והיה לי כיף גדול.

לפני כמה שבועות התחלתי עבודה חדשה שגוזלת ממני המון זמן, בטח שמתן לב שצמצמתי את הנוכחות שלי בפורום למינימום. בנוסף אני מתחילה ללמוד בשנה הקרובה, והרגשתי שאני לא מסוגלת לתרום לפורום מספיק, לכן הגיע זמני לפרוש.
אני חלילה לא עוזבת את הפורום, שלא תחשבו
אני פשוט אהיה כאן בצורה קצת יותר מצומצמת. אני רוצה להגיד לכן תודה ע-נ-ק-י-ת, באמת היה לי כיף לנהל את הפורום, היה לי כיף לקבל מכן את הפידבקים, אני חושבת שיש כאן גולשות מדהימות, ובת'כלס אתן עשיתן את הפורום לכזה מדהים

תודה על תקופת הניהול

ובהצלחה בעבודה.
מקווה שתמשיכי להשתתף בפורום (כשיהייה לך זמן)

lilo4

New member
אני הולכת על המסלול העוקף

לצערי הרב חסרות לי בערך 30 נקודות בפסיכומטרי כדי להתקבל לרפואה, ומכיוון שמאס לי לעשות עוד פסיכומטרי ועוד אחד, נרשמתי במקום זה ללימודי ביולוגיה ומשם אני אנסה לעבור לרפואה או אח"כ ללמוד בתוכנית 4 שנתית לבעלי תואר ראשון [בעצם מתבססים על התואר הראשון בביולוגיה ומשם ממשיכים עוד 4 שנים של לימודי רפואה נטו, דומה למתכונת האמריקאית]

תודה על ההתעניינות

lilo4

New member

זה מסלול בעייתי לא פחות. בעבר הרבה היו מתחילים ללמוד ביולוגיה ואז מנסים להתקבל על סמך הציונים של שנה א', היום האוניברסיטאות מקשות מאוד לעשות את המעבר הזה.
האפשרות השנייה שדיברתי עליה היא להתקבל אח"כ לתוכנית ה-4 שנתית, גם שם סיכויי הקבלה נמוכים, הסיכוי להתקבל זהה פחות או יותר לסיכוי להתקבל למסלול המלא.

לילושק'ה מקסימה!

סליחה על ההצתה המאוחרת...

מהיכרותנו הקצרה, אני מבינה כמה את אדם טוטאלי ומשקיען עד הסוף, ואני לגמרי מבינה את הצורך שלך להשקיע את כל כולך בלימודים (ממש כפי שהשקעת בפורום).
הפורום הזה, בניהולך, פרח והפך לאחד הפורומים הפעילים והצבעוניים שאני מכירה, וממש תענוג לראות מה קורה פה. אני אמנם לא משתתפת בד"כ, אבל מציצה כמעט מדי יום.
מאחלת לך המון המון הצלחה בלימודים, הלוואי ותגשימי את חלומך להפוך לרופאה - אנחנו זקוקים לאנשים כמוך!
דרך אגב, אני מכירה שני רופאים מצויינים, שלא התקבלו ללימודים בבן גוריון... האחד עשה כמוך, התחיל בביולוגיה ומשם המשיך לרפואה (לא בב"ש), והיום הוא אחד הקרדיולוגים הבכירים בארץ (אם לא ה...), והשניה, בת דודתי המקסימה, ניסתה פעמיים להתקבל לבן גוריון ונפסלה בראיון האישי, למדה בסוף בת"א והיום היא רופאת ילדים מוערכת ואהובה.

מאחלת לך מכל הלב ובאהבה גדולה, שתצליחי בכל דרך שתלכי לקראת הגשמת חלומך.

lilo4

New member

אכן, או שאני נותנת מעצמי 200 אחוז או שכלום [לטוב ולרע, כנראה]

היה לי כיף לנהל את הפורום ואני כ"כ שמחה לראות אותו פורח. אני שמחה שאת נהנית ממנו

לגבי הלימודים שלי... אני מקווה שהדרך שלי נכונה ותצליח להוביל אותי למקום אליו אני מכוונת. תודה רבה על העידוד

poynter

New member
תודה רבה לך לילו יקירתי

באמת על ניהול טוב, פרקטי ומשמעותי. כמו שאומרים אני נכנסת לנעליים גדולות מאוד
כמובן שתיזהרי להיעלם! אני יודעת איפה את גרה

וכמובן בהצלחה בהמשך הדרך, בלימודים
אני עדיין במחשבה שאנחנו ניפגש יום אחד באוניברסיטת ב"ג, בעזרת השם, בפקולטה

lilo4

New member
טוב, עכשיו הבנתי

הבטחת לי נאום סוחט דמעות... לא ידעתי שזה אומר שתסחטי אותי עד דמעות

אני בטוחה שאת תהיי מנהלת מצוינת, ועם הדרך שלך וסגנון הניהול האישי שלך תתרמי המון לפורום. ואני ממש לא נעלמת, אני כאן

הלוואי אמן והלוואי.... למרות שכ"כ הרבה דברים צריכים לקרות בשביל שזה יהיה אפשרי
[תלחצי על הנבלות שיפתחו תוכנית 4 שנתית ואני אבוא בכיף]

למעלה