N noash5 New member 17/7/12 #22 תודה רבה על תקופת ניהול נעימה! מאחלת לך המון הצלחה בלימודים ומקווה שלא תעלמי מהפורום.. =]
א אדוולה דואני New member 18/7/12 #27 תודה לך על העבודה המסורה אני בטוחה שהרוויחו בעבודה שלך בחורה מקסימה שנותנת ומשקיעה המון.
J JupiterCrash New member 18/7/12 #31 לילו בהצלחה! תודה רבה על הכל, את מנהלת פורום מקסימה! אני שמחה מאוד לשמוע שעדיין תשארי פה בסביבה.. .
כ כבשה תוהה New member 21/7/12 #36 אוי, ככה? לא הייתי כאן חצי שבוע ועכשיו אני מגלה שהתחוללה מהומה. חבל שאת עוזבת אותנו אבל טוב שזה לדברים משמחים. תודה רבה על הניהול ובהצלחה בעבודה ובלימודים!
אוי, ככה? לא הייתי כאן חצי שבוע ועכשיו אני מגלה שהתחוללה מהומה. חבל שאת עוזבת אותנו אבל טוב שזה לדברים משמחים. תודה רבה על הניהול ובהצלחה בעבודה ובלימודים!
M mayane21 New member 17/7/12 #18 לילו יקרה כמה אנרגיות, יצירתיות, מקצועיות ואור הענקת לפורום מקסים זה ואין לי ספק כי תשמיכי לעשות זאת בכל צבע שיהיה, את מקסימה בהצלחה בכל ההתחלות החדשות, נשיקות חמות
לילו יקרה כמה אנרגיות, יצירתיות, מקצועיות ואור הענקת לפורום מקסים זה ואין לי ספק כי תשמיכי לעשות זאת בכל צבע שיהיה, את מקסימה בהצלחה בכל ההתחלות החדשות, נשיקות חמות
P PaleMoonlight New member 17/7/12 #20 תודה ובהצלחה מסמויה ותיקה בנוסף לאהבת לקים רבת שנים, תשובותייך הענייניות והאדיבות ביחד עם הנראות של הפורום והדינמיקה בו החזירו אותי אליו שוב ושוב. מאחלת לך בהצלחה בלימודים ובהמשך דרכך.
תודה ובהצלחה מסמויה ותיקה בנוסף לאהבת לקים רבת שנים, תשובותייך הענייניות והאדיבות ביחד עם הנראות של הפורום והדינמיקה בו החזירו אותי אליו שוב ושוב. מאחלת לך בהצלחה בלימודים ובהמשך דרכך.
1 1שייכת New member 17/7/12 #23 תודה לילו, הפורום בניהולך באמת היה מתוקתק... שיהיה בהצלחה בהמשך הדרך!
M mayal1989 New member 18/7/12 #29 תודה על הכל, היית מנהלת נפלאה ואת עדיין אדם נפלא, מאחלת לך את הכי טוב שיש, אם יש מישהו שמגיע לו זו את! נתגעגע אש, מלא נשיבוקים
תודה על הכל, היית מנהלת נפלאה ואת עדיין אדם נפלא, מאחלת לך את הכי טוב שיש, אם יש מישהו שמגיע לו זו את! נתגעגע אש, מלא נשיבוקים
P PeachGirl New member 18/7/12 #30 לילו מקסימה שכמוך! תודה על הניהול, השיחות והבדיחות. כמובן שדרכינו רחוקות מלהפרד!