פרישת מנהל הפורום

פרישת מנהל הפורום

אנו מודים ל מיכאל לנג על תקופת ניהול הפורום ומאחלים לו הצלחה בהמשך הדרך

המשך גלישה מהנה

EB10000

New member
חבל, הפסד של הפורום הזה שכל הנראה הולך להסגר בקרוב

הייתה לי הרגשה שזה הולך לקרות בגלל ההתעקשות של מיכאל למנוע דיונים על מחצית מנושאי הפורום שזה טלויזיה ווידאו. מאמין שהרבה מכאן התלוננו למערכת הפורומים וזו התוצאה. פורום לא יכול להתנהל ללא מנהל. כל אחד אחרת יוכל לנצל את הפורום לרעה. הנה דוגמה:

מוות לערבים!!!

לילה טוב.

מ ש ה 53

Well-known member
מנהל
סלח לי, אבל החכמולוגיות הזו שלך ממש מקוממת.
דווקא אתה, שהיה לך שיח כל כך מפותח עם מנהל הפורום, יכולת לומר לו את מה שכתבת כאן בצורה דיסקרטית וחברית. לך הוא אולי היה שומע. אז אם באמת הייתה לך תחושה ושתקת, הרי שאשמתך זועקת השמיימה.
לכן, כל הפוסט האחרון שכתבת, אינו אלא התחסדות לשמה! לדעתי, סביר יהיה להניח, ש'הבוס הגדול' כבר לא ירצה בכלל לחזור ולכתוב בפורום שהיה כל כך אהוב עליו, כך שאתה תצא אחד המפסידים הגדולים ביותר בעקבות זאת. אז... אם אתה יכולת לצפות זאת מראש, ולאחר שלא מעט משתתפים מחברי הפורום התריעו על המשגה בריש גלי, הרי שכל אמירותיך בדיעבד הן בגדר התייפיפות לשמה.
מילא, אילו כתבת כאן, שנסית, שהתאמצת, שטרחת לדבר אל לב המנהל אך לשוא... אבל מכיוון שלא נקטת עמדה ולא פעלת, כאשר האמנת בעומק ליבך שזה מה שעומד לקרות? מוטב שתשמור זאת לעצמך ולא תאמר זאת בראש חוצות.
ועדיין: לדעתי, יש כאן בפורום כמה אנשים טובים ובעלי ידע, שיוכלו לנהל את הפורום. ואגב, לא כל מנהל הוא ידען בתחומו. די בכך, שיוודא שהשיח יהיה נקי, ופרסומת תחסמנה, ודברים יזרמו על מי מנוחות. גם מפכ"לי המשטרה, לא צמחו כולם מתוך המשטרה ועובדה שהמשטרה תפקדה ומתפקדת עד היום בצורה המיטבית. [אף פעם מצבה לא היה טוב יותר משהוא כיום]!

ortodox

Member
זכות אחת יש למקום הזה..

זכות הראשונים כמובן. באופן בלתי נמנע מאותו רגע בו החלו אנשים להתעסק בטלויזיות כאן, נגזר גורלו, הסיבה פשוטה, יש המון מאלו ולמרביתם שאלות. טוב היתה עושה הנהלת הפורומים אם היתה פותחת פורום ייעודי לטלויזיות, משלא עשתה כך הדיון בדברים היותר איזוטריים עבר למקומות אחרים. מיכאל שזכר את המקור ואת מעלותיו והיו לו כאלו, ניסה לחזור אחורה. מול השטף הזה של בעלי המסכים לא היה לו סיכוי.

מ ש ה 53

Well-known member
מנהל
שמע. אולי יש אמת בדבריך. אולי היה צריך להפריד. אולי היה צורך
לקבוע יעדים ותחומים, ובהתאם לכך, לשנות את תקנון הפורום. אולי היה גם צורך, להבהיר לקהל, איזה 'נזק' נגרם לפורום בעקבות העובדה שהוא הפך ל"ספק מענים" לכל התוהים בנושא התאמת מסך 32 אינץ' לחדר השינה.. הכל אפשרי.

...ואני הקטן, ביקשתי ממר מנהל, שיואיל להבהיר את המסתתר מאחורי כל טענותיו. והוא, במקום שישיב, ראה בי סוג של אויב. ראה בי מטרידן ולא חדל מלאיים על בימת הפורום ומחוצה לה שהוא יחסום והוא ימחק והוא והוא.

וכן. הצעתי שיפנה להנהלה וידאג לשנות את שם הפורום וייעודו, ובמקביל, ידאג שגם בתפוז ייבנה פורום נוסף, שיעסוק בטלוויזיות, כי אי אפשר בלעדיהן, בעיקר לפני המונדיאל ובעיקר כי מחיריהן בירידה ובעיקר כי אנשים רוצים לקנות חדשות וגדולות, ועל כן, הם צמאים למידע. אז מה הוא הציע? שאקח את כל הנושאים הללו לפורום הגינון? נו באמת!

וכן. כשהולכים על מהפכים שכאלה, חשוב מאד לשנות את תקנון הפורום, כדי שאנשים יידעו למה לצפות. מיכאל, כמנהל חדש, יכול היה לעשות זאת בקלות, ממש עם כניסתו לחליפת המנהל. אלא שדבר מאלה לא נעשה.

איני חוקר, ואיני יודע, האם מר לנג היה זה שהתחפר בעמדה של "אני אוכל לתקן ללא עזרה", או שהוא ביקש עזרה ולא קיבל. אבל מבחן התוצאה מלמד, שכך או כך, הפורום הפסיד וחבל.

וחבל עוד יותר, כי בסך הכל, מספר הפניות בפורום הזה לא היה רב. אי לכך, במקום להעיר ולהזהיר בעקבות כל תגובה שלישית, ניתן היה לנהל שיח רגוע, כזה שמסתיים לאחר 5-7 תגובות לכל שאלה וחסל סדר הניג'וסים.

לי אישית מאד הפריע, שאנשים חיפשו מענים בפורום הצרכנות, במקום שיקבלו אותם כאן. מה שבטוח - אילו דברים היו מתנהלים פה כשורה, אפשר היה להוציא קישור לדיון קודם שעסק ממש באותה סוגיה, ולסיים את המענה לשאלה זו או אחרת בלינק אחד וחסל. אבל.... לדאבונינו, דבר מאלה לא קרה.

EB10000

New member
אני מצד אחד מכבד את מיכאל כתורם גדול לפורום הזה, אבל

מצדשני ההיתי נגד ההגבלה שלו, שכן זה נוגד את מהותו של פורום קולנוע ביתי שאמור לכסות גם אמצעי תצוגה. אבל הוא התעקש, אחרים התלוננו, וזו התוצאה. לא חושב שיש כאן עוד משהו שיהיה מוכן לנהל את הפורום הזה, ולכן אני בטוח שהוא ייסגר בקרוב מאד...

מ ש ה 53

Well-known member
מנהל
בוא ונגיד כך:
א. איני חוזר בי ממה שכתבתי לך הבוקר, אם כי זכותך לקבל זאת וזכותך לשלול
.
ב. אני בהחלט מסכים אתך, שמיכאל תרם רבות לפורום ואני מעריך מאד את ידענותו
.
הסברתי גם, מדוע התעקשותו לא יכלה להתקבל על הדעת, והבהרתי מה הייתה האלטרנטיבה, כדי שהדבר יעבור. בכל מקרה וכידוע, זה לא מה שקרה.

ג. אני עדיין מאמין (ומקווה) שאריאל אריאלי ירים את הכפפה, למרות שאינו מרבה להיכנס ולהגיב כאן. בכל מקרה, הוא מגיע, והוא אדם ראוי.
ד. מכיוון שעד כה, לא ראיתי שהפורום היה פעיל עד להתפקע, אסכים לנדב את עצמי לניהול זמני, כל עוד לא יימצא "מתנדב" אחר, במידה שאתבקש. אולי לא אוכל לתת מענים "מדעיים", אבל בטוח שאוכל לדאוג שהפורום יתנהל על מי מנוחות.

האדיו מיצא את עצמו

אין מה ליכתוב כבר על אדיו . יש מגזינים לזה
לכאן יגיע אולי גולש . שלא יודע לכייל את הרסיבר .
או תקלה . או גולש ששואל על TV
מעבר לזה כלום
יש גם פורומים כחול/שחור/חום . שדנים שם גם על אדיו
כך שמיכאל הרבה לא הוסיף כאן כלום
מילבד איזה 2 פוסטים . שרובינו לא הבינו על מה כותבים . רמה מאוד גבווה של נתונים
בכול מקום יש דור הולך ודור בא

מ ש ה 53

Well-known member
מנהל
קרמר, תרשה לי לחלוק על קביעותיך. נכון. יש מגזינים ויש גם ים
של מידע במרשתת. אלא שמרבית המידע כתוב באנגלית, ולא כל אחד שולט בשפה, כדי להבין את כל המונחים שכתובים שם.
גם על טלוויזיות יש מלא כתבות ויש גם אין ספור סרטונים טובים מאד ביו טיוב.
אבל: האם אנו מבינים את האנגלית שמדוברת שם? לא בטוח. ואנשים (מה לעשות), רוצים תשובות מהירות ובעברית.
לכן, אין כאן הבחנה בין שואל שרוצה לברר דבר מה בקשר למערכת, לבין משתתף אחר, שרוצה לקבל פרטים על טלוויזיה. נכון. בזאפ יש לא מעט מידע, ומי שמחפש, ימצא כל מענה שירצה, כולל גם סרטונים, כיצד לבצע תיקון כזה או אחר.
נכון. ברור שזה לא יכלול כל מצב, ונכון שלא כל מי שרואה סרטון ילך ויפרק מסך.
לכן, קיים צורך בפורום שכזה, ועל אף העובדה, שקיימים 'כחול' 'חום' ו'שחור', הפורום הזה יכול להיות חי ובועט.
למרות הכל וחרף העובדה, שאפשר למצוא במרשתת הסברים, כיצד פועל מסך כזה או אחר, הפורום לא יהיה "מיותר" אלא בעבור מי שמיטיב לחפש.

מוישה

רק כתבתי את המצב . הפורום לא ניסגר . ישאלו אני יענה
אני כאן אולי 18 שנה . פעם הייתה כאן תעבורה חזקה . היום זה איזה נחיל קטן
בזמנו עשינו כ3 מיפגשים. שמיכאל ארגן אותו . פעם בביתו . ופעם בהרצליה בחנות ענקית שנתנה חסות . זה שייך להיסטוריה
היום כולם כבר שבעים מאדיו

מ ש ה 53

Well-known member
מנהל
מה שתגיד... ועובדה, שמערכות הק"ב משתכללות כל הזמן. לאחרונה,
יצאו עם רעיון שנקרא DOLBY ATMOS והחברה המתחרה מייצרת מוצר שנקרא DTS X. הרעיון הוא לא להסתפק רק בצליל היקפי "מישורי". כעת נוכל ליהנות גם מצליל מרחבי. תאר לעצמך, שצלילים מגיעים אליך גם מהתקרה, ואתה חש כאילו שאתה עטוף כל כולך בצלילים.
אז... כל מה שידעת עד כה הפך להיסטוריה, וכעת, הגיע הזמן להשתדרג, כדי שתוכל לשמוע גם "קולות מן השמיים"...
לעומת זאת, מערכות הסטריאו היו ונותרו מערכות שמכילות 2 מגברים וזוג רמקולים. אבל כמה יש בכוונתך להשקיע באלה? כולנו הלוא יודעים שאין כאן גבולות, וככל שתשקיע יותר, סביר שגם תקבל יותר.

צודק

אבל מה זה שייך לפורום אטום ?? מי שמבין בצליל מרחבי כולל אטום לא צריך את הפורום הזה . אולי את הכחול .
לכאן מגיעים פשוטיי העם

מ ש ה 53

Well-known member
מנהל
כל אחד ומה שטוב לו, בהתאם לציפיות ובעיקר לתקציב...
ובעצם... הפואנטה נחבאת במקום אחר בכלל!
דולבי היא היצרן הראשון שהחל בפיתוח השיטה של רמקולים תקרתיים והם היו הראשונים שהפיצו אותה.
חברת DTS החלה בהפצת המוצר שלהם כ-3 שנים מאוחר יותר, והם איבדו את תנופת הראשוניות.
כעת, הצרכן (והיצרנים) אמורים לבחור באחת משתי השיטות, ועדיין אין קונצנזוס מי יזכה ברוב... לכן, אם תרכוש כעת דולבי אטמוס, בכלל לא ברור שבעוד מספר שנים, תשיג מדיות שיתאימו (או שתמצא במרשתת סרטים תואמים). וכנ"ל לגבי המתחרה.
לדעתי, אין שום מקום להתלהב כעת ולרכוש את אחת משתי הטכנולוגיות, שכן, כל עוד לא ראינו התייצבות בשוק המוצרים, אין כל טעם להשתולל...

מ ש ה 53

Well-known member
מנהל
עוד לא הבנתי למה אתה בוחן כל דבר רק מנקודת הראות שלך..
כל אחד עושה את החשבון שלו, והעובדה שעבורך מספיק דנון כי עדיין לא סיימת לשלם אותו, לא אמורה להעסיק את מי שרוצה אטמוס.
מעבר לכך, קראתי והתרשמתי מהרעיון והטכנולוגיה. אין הדבר אומר, שמחר ארוץ לחפש מערכת שכזו, מה גם שהעולם טרם החליט במי יבחר: האם זה יהיה דולבי או DTS..
ואגב, מי שרוכש טלוויזיה LG OLED, בחלק מהדגמים קיימות יציאות שתומכות בדולבי אטמוס. אז תגיד שיש לך כבר סמסונג 4K והוא נהדר? יופי. אבל אתה הרי לא משקף את כלל רוכשי המסכים בארץ.

צודק . אתה זוכר

מה כתבתה על הארויזיון . ?? אותך זה לא מעניין
את רוב המדינה זה כן עניין .
כאשר אני קורא מאמרים . אני בוחן אם זה מתאים לי . ולא לשכנה שלי . ועושה חשבון אולי ארכוש את זה . להמליץ לאחר . לא ניראה לי

למעלה