האולימפיאדה עוברת לערוץ הספורט !!

JonJon9

New member
אוי לא, מה יהיה עם ענבי טלי?!

דרך אגב, אני מנצל את המקום כדי לספר שמרוב ייאוש על סיום האולימפיאדה, חלמתי בלילה שיש בטלוויזיה שידורים חוזרים של האתלטיקה מהאולימפיאדה.

io100

New member
פשששש יאללה בשעה טובה.. עידן חדש

בטוח ש4 ערוצים יוכלו לשרת הרבה יותר טוב מערוץ 1 בלבד..

מקווה שעכשיו ישדרו יותר אליפויות בענפים אולימפיים..

trilliane

Well-known member
מנהל
מאז ומתמיד. את האגרה נדרשים לשלם כך או כך

כל בעלי המקלטים בין אם צופים או לא צופים, בין אם תשודר אולימפיאדה או לא. אז עדיף שתשודר, כי על ערוץ הספורט כן צריך לשלם אקסטרה (נוסף על האגרה).

dardor

New member
ועדיין רשות השידור מקבלת ממך הרבה כסף

כלומר, תרצי או לא, הערוץ הבזוי הזה הוא לא בחינם.
וכמובן שזה בלי קשר אם את רואה או לא רואה.
ואת זה שאת האגרה נאלצים לשלם כך או כך (אם תמורה או בלי תמורה) זה לא נראה לך בעייתי? פה נמצאת הטעות שלנו הפראיירים.

ואגב ערוץ 55 נכלל בחבילת הבסיס של הוט/יס ככה שהוא יהיה פתוח לך בכל מקרה, בדיוק כמו ערוץ 1 והרגולציה מחייבת (אם כי האכיפה בעייתית בנושא) לשדר את נבחרות ישראל בערוץ הפתוח של ערוץ הספורט כך שהישראלים כנראה ישודרו שם.
אז לא לדאוג את לא תוסיפי שקל ותקבלי את אותו הדבר. מה שכן תהיה לך אפשרות לפתוח את שלל ערוצי הספורט שלהם בתשלום, עם סיכוי אגב שנקבל ספורט 5 אקסטרה ספורט לייב אולימפיקס גולד פלטיניום באולימפיאדה. מה שבטוח לא יהיה חסר שום משחק בניגוד למה שהיה בערוץ 1 (ראה ערך אנדיוני ופיאסקו השידור).

trilliane

Well-known member
מנהל
ממני אישית לא ממש...

(אין לי מקלט ובגובה המשכורת שלי אני משלמת מעט מאוד מס...) וברור שיש בעיה באגרה, אבל זה כבר דיון אחר (ותיק ומוכר) שלא קשור לאולימפיאדה.

כפי שכבר ציינתי בהודעה אחרת בהמשך השרשור, לא יהיה פתוח לי שום ערוץ של הוט או של יס כי אני לא מחוברת לאף אחת מהחברות הנ"ל. אני יודעת שזה נחשב כביכול למשהו נושא בסיסי וברור מאליו שכולם מחוברים, אבל לא, לא כולם מחוברים וממש לא זול להתחבר במיוחד לשבועיים וחצי, אז אם ארצה לעשות זאת אכן לא אוסיף שקל, אוסיף כמה מאות שקלים.

JonJon9

New member
יש שידורי אינטרנט

שהם טובים בהרבה מאלו של ערוץ 1.

JonJon9

New member
לא,

אבל נאמרה כאן טענה שאני מזדהה איתה- תשלום של כ-50 שקל פעם ב-4 שנים בשביל האולימפיאדה הוא לא מאמץ גדול מדי.
מצד שני, אולי בעוד 4 שנים יהיו התפתחויות נוספות שיאפשרו צפייה, שגם יהיו חינמיות ובעברית.

trilliane

Well-known member
מנהל
אבל זה לא 50 ש"ח וזה לא פעם בארבע שנים

א. כי אני לא מחוברת להוט או ליס (ולכן זה הרבה יותר, פירטתי למטה)
ב. שכחת את אולימפיאדת החורף שלצערי אף היא תשודר בערוץ הספורט
והיא בעוד שנה וחצי.

ערוץ 1 שידרו גם באינטרנט (את השידור הטלוויזיוני כולל הפרשנויות, כמובן שלשאר הערוצים הלכתי ל-EBU ולא הייתי צריכה את הסטרימינג שלהם) פתוח חינם לכל דורש (אפילו שאינו בעל מקלט). אם גם ערוץ הספורט יעשו זאת זה יהיה נפלא.

uma cuica

New member
אם ניהיה אופטימים

אפשר לקוות שמשהו שם למעלה יחליט לפתוח את שוק הכבלים לתחרות ובכך לסיים את הדיקטטורה של יס-הוט

JonJon9

New member
ארבע שנים זו תקופה לא קצרה

ייתכן ויהיה שינוי, כמו שישנו בשוק הסלולר, וייתכן שלא.
ייתכן גם שיהיו פיתוחים חדשים שיגדילו את אפשרויות הצפייה.

sashkashurik

New member
שאלה אם השידורים לא ייחסמו

בעקבות המעבר... כתוב שהזכויות יהיו בלעדיות לערוצי ספורט.

אישית, אני ראיתי שידורים בלי פרשנות בכלל (בלי קול באינטרנט), אז לא אכפת לי. אכפת לי רק שלא אצטרך להתחבר לכבלים בעקבות זאת כי זה יקר ולא נחוץ אצלינו בבית!

io100

New member
55 בחבילת בסיס 56 יש לכל חובב ספורט

ובזמן האולימפיאדה תשקיע עוד 50 ש"ח לקבל יותר שידורים, מה רע?

trilliane

Well-known member
מנהל
לכל חובב ספורט שמחובר להוט או ליס ומשלם להם

גם ככה לא מעט שקלים כל חודש. לא כולם כאלה... לרבים יש עידן פלוס או צלחת לוויין פרטית. מבחינתי להתחבר לחודש להוט או ליס זה כמה מאות שקלים + עלות התקנה של כמה מאות שקלים (מן הסתם, כי לא אשאר מחוברת אליהם לאחר מכן, אז לא יעשו לי מבצע) אז זו כבר מתחילה להיות אולימפיאדה יקרה למדי.

myaron

New member
את באמת מעדיפה שערוץ 1 ישדרו את האולימפיאדה?

בהתחשב בשחיטה הכשרה שנעשתה לשידורים בלונדון?

trilliane

Well-known member
מנהל
כן! ולא "שחטו" את השידורים מלונדון

אין ספק שהיה מה לשפר, אבל בסה"כ היה לא רע רוב הזמן.

yati6

New member
גם לדעתי. בנוסף לאתר ה-EBU שנאמר כאן

שהפסיד בזכויות לריו (לא הבנתי את זה) אז זו מכה רצינית.

גם אני לא מחובר ליס או להוט וזה ייצא לא מעט כסף. חוץ מזה שאני לא חושב שהיה רע, במיוחד עם האתר המצויין של ה-EBU (לא ממש קשור אבל בכל זאת) שהשלים את חווית הצפייה.

בסה"כ אני נהניתי מערוץ 1 בשידורי לונדון.

למעלה