אני עצוב
כן, זה ישמע מוזר לאור הפאשלות של ערוץ 1 בלונדון. אבל (!),אני ממש לא רואה את ערוץ הספורט מביא לנו את משה גרטל, או תחליף לגרטל שיוכל להדביק אותנו למסך בתחרויות השחייה.
לגבי האתלטיקה, דווקא פה להערכתי מאיר איינשטיין יכול להשאר, הוא פרילנסר, וערוץ הספורט לדעתי לא יפספס אותו בענף שהוא משדר כ"כ טוב.
בעניין תפרוסת השידורים על יותר ערוצים, פה אני פסימי. לא בגלל שאני לא חושב שערוץ הספורט לא ירתום את כל הערוצים שלו לעניין, אלא בגלל שההנהלה שלו הוכחה כתאוות בצע לא קטנה, ובעצם יש לי ההרגשה שמי שאין לו את הכסף לערוצים שלהם, יפסיד את החוויה של היחשפות לעוד ענפים כמו בלונדון. אני חושב גם שהם יסתפקו בשליחת צוות יחסית קטן, כי מה לעשות, זה גוף עסקי, בניגוד לרשות השידור שיכולה להרשות לעצמה לפזר כספים. דבר כזה יוריד משמעותית, לדעתי, את חווית הצפיה, ככה זה כשמשדרים מאולפן. יכולנו לראות את זה בלונדון עם עמית הורסקי ששידר מהאולפן את רוב מה ששידר, וזה לא היה זה.
סה"כ, אני חושב שהזכיה של ערוץ הספורט בשידורים לא מבשר טובות (הלוואי ואתבדה), יש משהו קסום בשידורים של ערוץ 1 מהאולימפיאדה, אפילו אם לפעמים הוא יוצא מגוחך.