האולימפיאדה עוברת לערוץ הספורט !!

cscan

New member
אני עצוב

כן, זה ישמע מוזר לאור הפאשלות של ערוץ 1 בלונדון. אבל (!),אני ממש לא רואה את ערוץ הספורט מביא לנו את משה גרטל, או תחליף לגרטל שיוכל להדביק אותנו למסך בתחרויות השחייה.
לגבי האתלטיקה, דווקא פה להערכתי מאיר איינשטיין יכול להשאר, הוא פרילנסר, וערוץ הספורט לדעתי לא יפספס אותו בענף שהוא משדר כ"כ טוב.
בעניין תפרוסת השידורים על יותר ערוצים, פה אני פסימי. לא בגלל שאני לא חושב שערוץ הספורט לא ירתום את כל הערוצים שלו לעניין, אלא בגלל שההנהלה שלו הוכחה כתאוות בצע לא קטנה, ובעצם יש לי ההרגשה שמי שאין לו את הכסף לערוצים שלהם, יפסיד את החוויה של היחשפות לעוד ענפים כמו בלונדון. אני חושב גם שהם יסתפקו בשליחת צוות יחסית קטן, כי מה לעשות, זה גוף עסקי, בניגוד לרשות השידור שיכולה להרשות לעצמה לפזר כספים. דבר כזה יוריד משמעותית, לדעתי, את חווית הצפיה, ככה זה כשמשדרים מאולפן. יכולנו לראות את זה בלונדון עם עמית הורסקי ששידר מהאולפן את רוב מה ששידר, וזה לא היה זה.
סה"כ, אני חושב שהזכיה של ערוץ הספורט בשידורים לא מבשר טובות (הלוואי ואתבדה), יש משהו קסום בשידורים של ערוץ 1 מהאולימפיאדה, אפילו אם לפעמים הוא יוצא מגוחך.

cscan

New member
*תיקון קטן

הורסקי שידר מהאולפן בלונדון כמובן, ועדיין, השידורים שלו היו חסרי חיים.

nitsansh

New member
לא היתה לו אפשרות לשדר מעמדת שידור

לשדר טוב זה לא צריך להפריע. ראית את מאיר איינשטיין משדר את הדיימונד ליג?

cscan

New member
האמת שלא...

אבל עמית הורסקי שדרן לא רע בכלל, בהחלט ראוי להיות חלק מהדור שיחליף את "הדינוזאורים". אבל כשצפיתי בו משדר מהאולפן בלונדון, היתה חסרה לו התלהבות קצת, בהחלט לגיטימי שזה יקרה לשדר שלא נמצא באירוע אותו הוא משדר.

dardor

New member
בכל מקרה כמות הצופים תרד משמעותית

עצם זה שהאולימפיאדה תשודר בלילה כאן בארץ.

nitsansh

New member
לא כל התחרויות יהיו בלילה

דווקא רוב הישראלים יתחרו בשעות אחה"צ והערב לפי שען ישראל.

dardor

New member
כלומר כששם יתחילו הגמרים המעניינים

אז בארץ יהיה 2-3 בלילה. ולמשל טורניר הכדורסל שנמשך כל היום יכול להגיע גם עד 6-7 בבוקר.

לא הפריים טיים האידאלי כמו לונדון.

trilliane

Well-known member
מנהל
הפוך: כשיסתיימו הגמרים המעניינים זו תהיה השעה

בלונדון הגמרים בשחייה ובאתלטיקה הסתיימו בסביבות 11–12 שעון ישראל. תוסיף עוד 3 שעות ותקבל 2–3 בלילה. לא רואה בזה בעיה, בעיקר כשמדובר בקיץ ורבים בחופש והולכים לישון מאוחר.

זה נכון שזה יהיה מאוחר למשחקי הכדורסל, אבל הם לא עיקר המשיכה של האולימפיאדה (וכדורסל יש כל השנה, בפרט שחובבי כדורסל אמריקני רגילים לשעות האלה אז מבחינתם אין כל חדש...).

גם בלונדון זה לא ממש היה פריים טיים אלא לרוב מאוחר יותר, והפעם זה יהיה בשעות הערב המאוחרות/לילה מוקדמות – לא נורא, ממש לא נורא (לי זה אפילו מצוין
). בפרט, היתרון הוא שאירועי הבוקר מתחילים אצלנו רק אחר הצהריים וגם זה יתרון לרבים שעובדים בבוקר ויכולים להרשות לעצמם לצאת מוקדם יותר מהעבודה (קיץ וכו').

dardor

New member
צודקת. גמר ה-100 מטר יתחיל ב-19:00

ויגמר ב-3 שעון ישראל...
בהחלט אירוע זניח שיש כל שנה.

העיקר שיש ריתמיקה בשעות הערב, השאר לא מעניין.

למעלה