יש מצב שטהוניה בסכנה?
O omer719 New member 31/7/13 #223 כמובן ללא כל הדיבורים על 'העמידו אותך 'לא אני העמדתי אותך' 'תחשוב מי העמיד אותך'
מ מוטי חוף מציצים New member 31/7/13 #227 יניב "יציאה מדויקת " היחיד שיודע לענות לחצופה................ חוץ מרוני מיילי ואולי גילי היום ראינו גם איזה חושך יצא מהאור.
יניב "יציאה מדויקת " היחיד שיודע לענות לחצופה................ חוץ מרוני מיילי ואולי גילי היום ראינו גם איזה חושך יצא מהאור.
א אורישקי New member 31/7/13 #272 מה לענות מה? לענות לאחת היחידות שהיו איתו מההתחלה? הוא ממורמר וחיפש להוציא עליה עצבים כדי לקבל זמן מסך. תו לא.
מה לענות מה? לענות לאחת היחידות שהיו איתו מההתחלה? הוא ממורמר וחיפש להוציא עליה עצבים כדי לקבל זמן מסך. תו לא.
O ora mai New member 31/7/13 #302 לא נראה לי כך אני תמיד מצביעה לכל הסקרים, אבל כמוני יש הרבה שרק מצביעים ולא מסמסים.
ה הורוס1 New member 31/7/13 #246 טהוניה כמו מסכנה נואשת לחיבוק פרידה מדידי שעשתה הכל כדי להתחמק אבל כנראה טהו קיבלה הוראות שחייב לשפר את התדמית
טהוניה כמו מסכנה נואשת לחיבוק פרידה מדידי שעשתה הכל כדי להתחמק אבל כנראה טהו קיבלה הוראות שחייב לשפר את התדמית